موردی از بیماری وبا در مناطق سیلزده پلدختر مشاهده نشد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان به ارسال ۲۰ هزار دوز واکسن فلج اطفال به شهرستان پلدختر اشاره کرد و گفت: تاکنون موردی از بیماری وبا در مناطق سیلزده پلدختر مشاهده نشده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، کوروش ساکی عصر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان به ارسال 5600 دوز واکسن توام (دیفتری و کزاز) به شهرستان پلدختر اشاره کرد و اظهار داشت: از این تعداد واکسن 1830 مورد برای شهروندانی که در معرض سیل و یا مصدوم شدهاند تزریق شد.
وی افزود: واکسن ام آر(سرخک و سرخجه) نیز 36 هزار دوز به پلدختر ارسال و برای 8000 نفر مصدوم یا در معرض سیل تزریق شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان به ارسال 20 هزار دوز واکسن پولیو(فلج اطفال) به شهرستان پلدختر اشاره و عنوان کرد: از این تعداد واکسن ارسال شده 7000 مورد برای افراد در معرض سیل و یا مصدوم تزریق شد و علاوه بر این واکسنهای روتین نیز در مراکز جامع سلامت و خانههای بهداشت برای مراجعه کنندگان تزریق میشود.
وی بیان کرد: از آنجا که شیوع وبا مهمترین خطری است که ممکن است به عنوان یک بحران پساسیل گریبانگیر این منطقه سیل زده شود تا کنون از 524 مورد نمونه گیری بیماریهای اسهالی توسط کارشناسان مبارزه با بیماریهای مستقر در موقعیت انجام گرفته است که خوشبختانه تا کنون حتی یک مورد مثبت نبوده است.
ساکی با بیان اینکه تیمهای عملیاتی اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی با تمام توان اوضاع را تحت کنترل دارند، گفت: استفاده از آبهای راکد خطر شیوع بیماریهایی از قبیل رودهای و قارچی را افزایش میدهد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه آبهای راکد محل تخم ریزی حشرات ناقلی از جمله پشه خاکی و آئدس هستند به شهروندان سیل زده به ویژه در پلدختر و معمولان توصیه میشود که به هیچ عنوان از این آبها استفاده نکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهارداشت: با توجه به مشکلات جیره بندی آب شرب در پلدختر و معمولان، ساعاتی که آب لوله کشی شهر وصل است مردم از آب لوله کشی و زمانهایی که قطع است از آبهای بطری شده یا در صورت عدم دسترسی از آب جوشیده سرد شده استفاده کنند.
انتهای پیام/ح