برپایی موکبهای اربعین شهرضا در خوزستان؛ دانشگاه آزاد شهرضا در مناطق سیلزده خانه میسازد
به دنبال خسارت سیل به هموطنان کمکهای نوع دوستانه مردم شهرستان شهرضا به مناطق سیل زده ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازشهرضا، با وقوع سیل در آغازین روزهای سال نو، سیل کمکهای مردم و مسئولان شهرستان شهرضا حاوی اقلام ضروری به سمت مناطق سیلزده جاری شد و در ادامه حس نوعدوستی مردمان این سرزمین به ساکنان لرستان و خوزستان پیوند خورد.
در چند روز گذشته، همدلی و همراهی همه مسئولان دولتی، نظامی و نهادهای امدادرسان در کمک به سیلزدگان بسیار خوب بوده است و همه تصمیم گرفتهاند پشتیبان ستاد مردمی کمک به سیلزدگان باشند و امدادرسانی را توسط مردم سرعت بخشند.
مردم خیر شهرستان شهرضا نیز مانند دیگر مردم کشور با هدایای نقدی و غیر نقدی به همدردی با مردم سیلزده و آسیب دیده این مناطق پرداخته و التیامگر آلام آنها شدند.
بخشودگی مالیات اصناف و شرکتهای صنعتی کمک کننده به سیل زدگان
رئیس جمعیت هلال احمر شهرضا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه در شهرستان پلدختر 5 هزار منزل مسکونی آسیب دیده و بیش از20 هزار نفر بیسرپناه شدند، اظهار داشت: با توجه به گرم شدن هوا زندگی در چادر بسیار سخت است و در حال حاضر نیز به دلیل خیس بودن زمین چادر زدن بسیار سخت است.
سید حسامالدین سجادی با بیان اینکه سیلزدگان همه زندگی خود را از دست دادهاند و نیاز به کمکهای همه مردم دارند، افزود: غذای روزانه سیلزدگان توسط موکبها پخت میشود.
وی با اشاره به اینکه وسعت سیل در استان خوزستان بیشتر بوده و 200روستا درگیر شدند، بیان کرد: 150 دستگاه لودر و کمپرسی روزانه برای خارج کردن گل و لای کار میکنند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرضا با بیان اینکه مردم باید برای کمک کردن به سیلزدگان و نیازهای آنها توجیه شوند، تصریح کرد: مردم میتوانند برای آگاهی از نیاز سیلزدگان به هلال احمر شهرضا مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه شرایط پل دختر بسیار بدتر از گلستان بود و وسعت سیل در خوزستان از لرستان بیشتر بود، خاطرنشان کرد: نیازهای سیلزدگان در روزهای آینده تغییر میکند و در حال حاضر نیاز به موکت، زیرانداز، شویندهها، اقلام بهداشتی و مواد غذایی است.
سجادی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در راستای ساماندهی کمکهای مردمی به مناطق سیلزده وسیله نقلیه برای حمل کمکها را در اختیار مردم میگذارد، افزود: بر اساس اعلام اداره دارایی مالیات مستقیم واحدهای صنفی و شرکتهای صنعتی کمک کننده به سیلزدگان بخشیده میشود.
وی با بیان اینکه کمکهای نقدی بسیار خوبی به سیلزدگان کردند، گفت: از جمعیت هلال احمر شهرضا دو تیم و 30 نفر امدادگر به لرستان اعزام شدند.
نیازهای مناطق سیلزده شناسایی شد
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرضا نیز در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: وام بلاعوض به مددجویان آسیب دیده از سیل توسط کمیته امداد پرداخت میشود.
سید عبدالرزاق میرزایی با اشاره به برگزاری جلسات با خیران و شرکتهای صنعتی برای جمعآوری کمک به سیلزدگان افزود: کمکهای از طریق هلال احمر و کمیته امداد جمعآوری و برای توزیع مدیریت میشود.
وی با بیان اینکه تا 22 فروردین 145 میلیون ریال کمک نقدی و 250 میلیون ریال کمک غیر نقدی به مناطق سیلزده کشور کمک کردهایم، تصریح کرد: بنابر بررسیهای انجام شده نیازهای مناطق سیلزده در فاز نخست کمکها محدوده زمانی 10 روز آینده شامل بسته بهداشت فردی، پنکه دستی، کلمن آب، چراغ اضطراری، پشهبند و بسته مواد غذایی خشک و در فاز دوم کمکها اسباب و اثاثیه منزل شامل فرش، یخچال، تلویزیون، اجاق گاز و لوازم آشپزخانه است.
رضایتمندی سیلزدگان خوزستانی از کمکرسانی سپاه چهارمحال و بختیاری
استقرار موکب شهر منظریه در خوزستان
شهردار شهر منظریه نیز با اشاره به خدمترسانی موکب شهر منظریه در استان خوزستان گفت: موکب شهر منظریه در ایام اربعین به زائران خدماترسانی میکرد و امسال تصمیم بر این شد که این موکب را به خوزستان بفرستیم و در آنجا مستقر کنیم.
سید علی مرتضوی تصریح کرد: کسانی که میخواهند مشارکت کنند میتوانند اقلامی مانند پتو، لباس، برنج، آب معدنی، مرغ و گوشت منجمد و کنسرو را تحویل دهند تا به مناطق سیلزده اعزام کنیم.
آغاز پویش اجتماعی جوانان شهرضا برای جمعآوری کمکهای مردمی
رئیس مجمع جوانان استان اصفهان با بیان اینکه در روز پنجشنبه جشنواره روز جوان و مراسم گلریزان برای جمعآوری کمکهای نقدی برای سیلزدگان در شهرضا برگزار میشود، اظهارداشت: مجمع ملی سمنهای جوانان کشور برای کمکرسانی به مناطق سیلزده شاخههای اجتماعی زیادی تشکیل داده و دو محموله کمک نیز ارسال شده است.
نورالدین سهرابی با بیان اینکه با 7 سمن شهرضا هماهنگی شده تا پویش اجتماعی جوانان شهرضا را برای جمعآوری کمکهای مردمی آغاز کنیم، خاطرنشان کرد: فعالان حوزه مشارکت جوانان در مناطق آسیب دیده حضور دارند.
دهیاری های شهرستان شهرضا آماده کمک به سیلزدگان
بخشدار مرکزی شهرضا با اشاره به آمادگی دهیاران برای امدادرسانی به سیلزدگان گفت: علاوه بر کمکهای نقدی و غیر نقدی جمعآوری شده از روستاها، 5 دستگاه نیسان از کمکها را به این مناطق ارسال کردند.
حسین بهزادفر با بیان اینکه در مراسم گلریزانی که بین دهیاران و کارمندان بخشداری برگزار شد دهیاران 5 تا 15 روز حقوق خود را به سیلزدگان اهدا کردند، بیان کرد: اگر چه سیل برای استانها و شهرستانهای دیگر سبب خسارت شد اما بیش از یک و نیم میلیون متر مکعب از بندهای بخش مرکزی آبگیری شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش مرکزی 4 بند خاکی و 11 طرح آبخیزداری وجود دارد که از طریق رودخانههای هونجان و کهرویه بندها آبگیری شده اند و علاوه بر آن، قنوات همه روستاها سیراب شدند.
ساخت 3 خانه توسط دانشگاه آزاد شهرضا در مناطق سیلزده
فرماندار شهرضا با بیان اینکه با آمادگی که از قبل در شهرضا داده شده بود خسارت بارندگی بسیار اندک بود، بیان کرد: به دنبال آن هستیم از طریق وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی طرحهای آبخیزداری دیگری در شهرضا ایجاد کنیم تا آب را مدیریت کنیم.
علیاصغر رفیعینژاد با تأکید بر اینکه شهرداریها و اداراتی که مجوزهای ساخت میدهند مسائل ایمنی را سرلوحه کار خود قرار دهند، افزود: باید در تمام زمینهها آمادگی داشته باشیم تا خسارت کمتری وارد شود.
وی با بیان اینکه استان اصفهان از نظر کمکهای نقدی و کمکهای غیر نقدی به ترتیب مقام اول و دوم کشور را کسب کرد، بیان کرد: کمکها باید سازماندهی شده باشد و از طریق کمیته امداد و هلال احمر ارسال شود.
فرماندار شهرضا با بیان اینکه از صنعتگران و کارخانهداران درخواست داریم به صورت جدی مشارکت کنند، خاطرنشان کرد: گروههای سیاسی و اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد، کشاورزان، اصناف و بازاریان و هیأتهای مذهبی همه مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه هر دستگاه میتواند بخشی از کار را تقبل کند و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا ساخت 3 خانه را بر عهده گرفته است، تصریح کرد: ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرضا نیز تاکنون 10 میلیون تومان کمک نقدی و 30 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمعآوری و به مناطق سیلزده اعزام کرده است.
انتهای پیام/ ز