کلیات طرح مجلس برای حمایت از سپاه در برابر اقدامات آمریکا تصویب شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح مجلس برای حمایت از سپاه در برابر اقدامات آمریکا را تصویب کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی عصر امروز (سهشنبه 27 فروردین) قوه مقننه در جریان بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه بهعنوان سازمان تروریستی توسط آمریکا، با 204 رأی موافق و 2 رأی مخالف از مجموع 207 نماینده حاضر در صحن علنی پارلمان کلیات این طرح را تصویب کردند.
هادی قوامی نماینده اسفراین در مجلس در موافقت با کلیات این طرح، اظهار داشت: سپاه نهادی است که پاسدار ارزشهای انقلاب است و این طرح در برابر اقدام اخیر آمریکا تدوین شده است.
وی با بیان اینکه "امروز مبارزه ما با آمریکا مبارزه با سلطه است"، ادامه داد: در موارد مختلف این طرح، اقدامات متقابل با اقدام خلاف موازین بینالمللی آمریکا پیشبینی شده است.
نماینده مردم اسفراین در مجلس اضافه کرد: در این طرح نیروهای نظامی آمریکا تروریست شناخته میشوند و کمک نظامی، اطلاعاتی، مالی، فنی و تدارکاتی به آنها در زمره همکاری با اقدام تروریستی است.
حسینعلی حاجیدلیگانی در مخالفت با این طرح گفت: در این طرح باید اختیارات بیشتری به سپاه پاسداران داده میشد.
سیدکاظم دلخوشاباتری نماینده صومعهسرا در مجلس طی اخطاری گفت: این طرح ناقص است و منافع قانون اساسی را تأمین نمیکند.
علی لاریجانی در پاسخ به وی گفت: اگر پیشنهادی دارید، مطرح کنید.
محمدرضا صباغیان نماینده یزد در مجلس نیز در مخالفت با این طرح، اظهار داشت: اگرچه درباره این طرح زحمات زیادی کشیده شده، اما برای اقدام متقابل با آمریکا کافی نیست؛ چون تحریمها به سرانجام نرسید و آمریکاییها وارد بازی جدیدی شدند.
وی با بیان اینکه "نباید در مجلس مصوبات کمرمق و بیتأثیر برای مقابله با آمریکا داشته باشیم"، اضافه کرد: امروز باید مجلس بهگونهای موضعگیری کند که منافع آمریکا در منطقه و در خود این کشور به خطر بیفتد.
نماینده یزد در مجلس پیشنهاد کرد تا تولید موشکها با برد 2هزار کیلومتر افزایش پیدا کند و ایران از برجام خارج شود.
عباس پوربافرانی بهعنوان موافق این طرح گفت: طرح پیشِرو برای اقدام مقابلهای و دفاع از منافع ملی و امنیت کشور تدوین شده است و با 300 طرحی که آمریکا برای مقابله با ایران تدوین کرده، برابری میکند؛ همچنین میتواند مقدمهای برای اقدامات بعدی کشورمان برای مقابله با آمریکا باشد.
سیدناصر موسویلارگانی نماینده فلاورجان در مجلس در مخالفت با این طرح اظهار داشت: مخالفت بنده با این طرح بهدلیل ضعف آن است. اگر دولت برخی اقدامات مقابلهای را در برابر آمریکا انجام میداد، امروز ترامپ دیوانه اقدامات اینچنینی را علیه ایران صورت نمیداد.
احمد امیرآبادیفراهانی نماینده قم در مجلس در موافقت با این طرح گفت: برخی از همکاران انتقاد داشتند که چرا کل ارتش آمریکا در این طرح بهعنوان تروریست اعلام نشده است و نظر ما این بود که آنچه در این طرح برای تروریستی خواندن سنتکام آمده بهدلیل این است که فرمانده سنتکام با رأی مجلس سنا منصوب میشود و این اهمیت موضوع را نشان میدهد. ما در این طرح نخواستیم شعار بدهیم و موضوعات عملی را گنجاندیم.
انتهای پیام/*