بیش از ۳۷۰۰ طرح در قزوین تسهیلات اشتغال دریافت کردند


بیش از 3700 طرح در قزوین تسهیلات اشتغال دریافت کردند

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: سال گذشته با تخصیص ۳۱۲ میلیارد تومان اعتبار به قزوین به ۳ هزار و ۷۷۲ طرح به میزان بیش از ۲۶۰ میلیارد تومان پرداخت شد و منجر به فراهم‌شدن زمینه اشتغال ۵ هزار و ۵۱۹ جوان شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مسعود بابایی بعدازظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در بحث نرخ بیکاری استان در مجموع سنین پایین‌تر از میانگین کشوری هستیم که به میزان 12 درصد است اما در جمعیت 15 تا 29 سال شاهد 25 درصد نرخ بیکاری در میان جوانان هستیم.

وی بیان کرد: امروز حدود 9 میلیون نفر کمتر از تمام وقت در کشور مشغول به کار بوده و جمعیت بیکار مطلق کشور از مرز 3 میلیون و 203 هزار نفر عبور کرده است؛ همچنین 40.5 درصد جمعیت کشور یعنی 25 میلیون و 791 هزار نفر جمعیت شاغلان و فعالان را تشکیل می‌دهد.

مدیرکل کار،تعاون و رفاه اجتماعی استان قزوین تاکید کرد: با کسب 56.98 امتیاز و افزایش 4 رتبه توانسته‌ایم در بخش ارزیابی فضای کسب و کار در رده 128 قرار گیریم که می‌توان رویه‌های غیر منصفانه در دریافت مالیات، بی ثباتی و غیر قابل پیش بینی بودن بازار و دشواری تأمین منابع مالی بنگاه‌ها از طریق بانک‌ها را عامل اصلی این کاهش جایگاه بدانیم.

وی تصریح کرد: میزان تسهیلات اشتغال ابلاغی 566 میلیارد و 39 میلیون تومان بود که با تخصیص 312 میلیارد تومان به 3 هزار و 772 طرح به میزان بیش از 260 میلیارد تومان پرداخت شد و منجر به فراهم‌شدن زمینه اشتغال 5 هزار و 519 جوان شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: میزان اعتبار تعیین شده در زمینه اشتغال روستایی 152 میلیارد و 532 میلیون تومان بوده و در بخش مشاغل خانگی نیز با اعتبار 16 میلیارد تومان، هزار و 587 شغل ایجاد و هزار و 239 طرح معرفی شد.

وی عنوان کرد: در سال گذشته حدود 3 درصد نسبت به سال قبل آن،رشد مثبت در بخش اشتغال استان داشتیم اما در زمبنه رشد اقتصادی پس از ونزوئلا و یمن قرار گرفته و منفی 3.7 درصد رشد داشتیم.

بابایی افرود: در سال گذشته 9 هزار نفر بیمه شده جدید داشته و 29 جلسه اشتغال با 209 مصوبه نیز تشکیل شد که 183 مورد اجرا و 26 مصوبه نیز در حال اجراست.

7 هزار بافنده فرش در قزوین فعالیت می‌کنند

سید امیر محمد خطیبی کارگزار طرح تکاپو در استان قزوین نیز اظهار داشت: امروز باید زیرساخت‌های لازم برای توسعه رشته بافندگی و رفع دغدغه‌های مرتبط به دستمزد فراهم شود درحالیکه در گذشته بیمه و دستمزد از جمله مشکلات اصلی بافندگان استان بود.

وی بیان کرد: طرح تکاپو در سه بخش تعریف شده و مهیا شدن زمینه ظرفیت سنجی، ارتقاء مهارت و ایجاد زیرساخت ها درهنر فرش از جمله مواردی است که اجرای این طرح در رشته قالیبافی به دنبال دارد.

خطیبی تاکید کرد: به منظور رونق در این هنر اقداماتی شامل معرفی سه نفر برای شرکت در دوره‌های تخصصی در مرکز فرش ایران، برگزاری دوره سه روزه ارتقا مهارت برای بافندگان و مربیان آنها، دو کارگاه آموزش مهارت در روستاها برای 18 بافنده، ایجاد کارگاه گلیم بافی در الموت شرقی و روستاهای آتان و کلایه و کارگاه رنگ رزی و غیره صورت گرفته است.

وی افزود: در استان قزوین 7 هزار بافنده فرش فعال هستند و پس از بررسی‌های میدانی در المون، طارم و آوج شاهد ظرفیت خوب در تعداد بافنده بوده‌ایم اما در مهارت آموزی عقب هستیم.

کارگزار طرح تکاپو در استان قزوین ادامه داد: امروز در تلاش هستیم تا ضمن حفظ اشتغال موجود تعداد بافندگان استان را به 10 هزار نفر رسانده و به دنبال دریافت تسهیلات بانکی نیستیم.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon