سیل خراسان جنوبی مصدوم و تلفات نداشت

سیل خراسان جنوبی مصدوم و تلفات نداشت

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه بیرجند گفت: با آمادگی و  تلاش همه واحدهای دانشگاه مصدوم جدی و تلفات انسانی نداشتیم و ارائه خدمات نظام سلامت بدون هیچ مشکلی تداوم داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا حسینی صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: علاوه بر  رصد لحظه‌ای حوادث سطح استان، گزارش وضعیت (Sitrep) هر 6 ساعت در مرکز EOC تهیه شد که با تجمیع، تایید، تفسیر و دسته بندی اطلاعات خبرگیری از  پایگاه‌های اورژانس، بیمارستان‌ها، شبکه‌های بهداشتی درمانی،  MCMC، اطلاعات منتقله از کانال بیسیمی یگان‌های امدادی، مدیریت بحران استانداری و مرکز مدیریت راه‌های استان و تشریح و تحلیل وضعیت حادثه را بر عهده داشت.

وی افزود: گزارش وضعیت صادر شده هر 6 ساعت علاوه بر ارائه اخبار، میزان رشد یا کاهش شدت حادثه، محل شدت حادثه، آسیب‌های ایجاد شده، نیازهای به وجود آمده پاسخ نظام سلامت و چالش‌های به وجود آمده را برای تصمیم سازی دقیق مبتنی بر شواهد در اختیار معاونین، مدیران و روسای شبکه و بیمارستان‌های سطح استان قرار می‌داد.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در طی این مدت وقوع سیلاب و آب گرفتگی در برخی از مناطق روستایی، انسداد راه‌های جاده‌ای و روستایی، قطع برق و ارتباطات تلفنی در استان به وقوع پیوست تصریح کرد: با آمادگی و  تلاش همه واحدهای دانشگاه مصدوم جدی و تلفات انسانی نداشتیم و ارائه خدمات نظام سلامت بدون هیچ مشکلی تداوم داشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند نیز در این نشست گفت: در سیلاب اخیر 72 پایگاه اورژانس با 87 دستگاه آمبولانس، دو دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو خودروی فرماندهی عملیات و تیم‌های واکنش سریع اورژانس آماده ارائه خدمات در صورت بروز حوادث احتمالی بودند.

جلال احمدی در تشریح اقدامات مقابله با سیلاب اظهار داشت: در پی ورود سامانه بارشی و هشدارهای هواشناسی جلسه کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیر مترقبه در دانشگاه به ریاست دکتر دهقانی رئیس دانشگاه تشکیل و برای کلیه نیروهای اجرایی اعلام آماده باش صادر شد.

وی تاکید کرد: در پی این آماده باش تمام پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی، مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات بحران دانشگاه (EOC) و مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (MCMC) به حالت آماده باش کامل درآمدند و 15 دستگاه آمبولانس به ظرفیت ناوگان آمبولانسی استان افزوده شد و 72 پایگاه اورژانس با 87 دستگاه آمبولانس، دو دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو خودروی فرماندهی عملیات و تیم‌های واکنش سریع اورژانس آماده ارائه خدمات در صورت بروز حوادث احتمالی بودند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت: در این راستا مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات بحران دانشگاه (EOC)  ضمن اعلام آماده باش و فراخوان پرسنل عملیاتی و ستادی، فعال شدن سامانه فرماندهی حادثه برگزاری جلسات هماهنگی مدیریت بحران، مانورهای دور میزی، اتخاذ تصمیمات پیشگیرانه و  هماهنگی‌های لازم با یگان‌های امدادی و انتظامی  را بر عهده داشت. 

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon