اینستاگرام؛ دست چدنی زیر دستکش مخملی امریکایی‌ها

اینستاگرام؛ دست چدنی زیر دستکش مخملی امریکایی‌ها

پژوهشگر فضای مجازی با بیان اینکه مسدودسازی صفحات مرتبط با سپاه پاسداران توسط شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام عجیبی از سوی امریکاییها نبود، گفت: طی چند ماه اخیر این مدعیان آزادی بیان هزاران صفحه ایرانیان را در این شبکه ها مسدود کرده بودند.

سید علیرضا آلداود در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه سالهاست دستکش مخملین حقوق بشر و آزادی بیان امریکا از روی دستان چدنی آنها افتاده است، اظهار کرد: پس از افشاگری‌های اسنودن و ویکی‌لیکس در سالهای اخیر مردم در سطح دنیا فهمیدند که نهادهای فوق سری و فوق امنیتی امریکایی در پشت پرده شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسانهای غربی قرار دارند و جالب اینجاست راهبرد دموکراتها و جمهوری‌خواهان در برابر ذبح آزادی بیان و اینگونه حملات تروریستی سایبری دقیقاً یکی بوده است.

این مدرس سواد رسانه با تأکید بر اینکه اینستاگرام و تلگرام بر خلاف ظاهرشان، یک ماشین جنگی و یک جاسوس افزار حرفه‌ای ـ تروریستی هستند، تصریح کرد: آژانس امنیت ملی امریکا با هدف سرقت و شنود داده‌های انبوه و سپس داده کاوی، تحلیل و بررسی این داده‌ها همچنین ایجاد بستر جنگ شناختی ادراکی هیبریدی خود در پشت پرده این شرکتهای به ظاهر فناورانه قرار دارد.

این پژوهشگر فضای مجازی افزود: وقتی شبکه اجتماعی اینستاگرام که متعلق به فیس بوک است حاضر نمی‌شود یک قدم از قوانین کشور خودش یعنی آمریکا عقب برود و کاملاً هماهنگ با قوانین این کشور به فعالیتهای خود ادامه می‌دهد، ما هم باید شرایط سختی را مطابق با فرهنگ و قوانین خودمان برای ادامه فعالیت این شبکه اجتماعی در داخل کشور تعریف کنیم.

وی با تأکید بر اینکه اینستاگرام اگر می‌خواهد در کشور به فعالیت اقتصادی و رسانه‌ای خود ادامه دهد باید شرایط و قوانین کشور ما را بپذیرد، اظهار کرد: اینستاگرام باید سرورهایی را که اطلاعات مردم ایران در آن قرار دارد به داخل کشور منتقل کند، نماینده حقوقی داخل کشور داشته باشد، برای فعالیت خود مالیات بدهد و طبق قوانین و فرهنگ کشور محتوایش را پالایش کند.

آل داود با اشاره به اینکه در سال 2017 انجمن سلطنتی بهداشت عمومی بریتانیا طبق یک نظرسنجی اعلام کرد، اینستاگرام خطرناک‌ترین شبکه اجتماعی برای سلامت روانی جوانان است، خاطرنشان کرد: در سال 2017  حدود هزار و 500 جوان و نوجوان (14 تا 24 ساله) انگلیسی فعال در اینستاگرام طی نظرسنجی اعلام کردند که هنگام استفاده از این شبکه اجتماعی دچار اضطراب، افسردگی و دیگر اختلالات روحی و روانی شده‌اند.

وی ادامه داد: اینستاگرام از مدتها قبل محل زیست تروریستها، منافقین و عناصر ضد انقلاب شده و جالب اینجاست که این شبکه اجتماعی برای فعالیتهای گروهک تروریستی منافقین، گروه‌های تروریستی وهابی و آمریکایی ـ صهیونیستی محدودیتهای بسیار کمی قائل می‌شود.

آل داود با اشاره به اظهارات برخی افراد کم سواد، ناآگاه و بعضا کاسب که می گویند ما باید در کشور اینستاگرام! مانند تمام دنیا زندگی کنیم، تصریح کرد: متاسفانه مدیران این شبکه به ظاهر اجتماعی اما امنیتی و مدیرانش از بی قانونی کشور در حوزه فضای مجازی که ناشی از عملکرد قبیله ای جناحی جریان نفوذ است، نهایت سوءاستفاده را می کنند.   

 این پژوهشگر فضای مجازی تصریح کرد: امریکایی‌ها و صهیونیستها حتی به هم‌پیمانان خود نیز در زمینه شنود یا جاسوسی اطلاعاتی در بستر این شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسانها رحم نمی‌کنند، اتحادیه اروپا با محوریت کشور آلمان و شخص آنجلا مرکل از سال 2013 و پس از افشای شنود مکالمات صدر اعظمش پیشنهاد راه‌اندازی شبکه اروپایی را داده و همچنین نخست وزیر انگلیس خانم «ترزا می» نیز در سخنرانی‌های متعدد مخصوصاً سخنرانی در اجلاس داوس 2018 از نقش شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها در ترویج کودک‌آزاری، قاچاق انسان و بستر زیست و ارتباط تروریستها به شدت انتقاد کرده بود و خواستار راه‌اندازی اینترنت جدید با قوانین جدید که توسط دولتهای کنترل می شود، شده بود.

آل داود با اشاره به اینکه تلگرام و اینستاگرام به عنوان ماشینهای جنگی بر ضد کشور ما در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: اطلاعات جمع‌آوری شده از ابزارهای هوشمند مبتنی بر سیستم عاملهای آمریکایی اندروید، وین 10، ios، پیام‌رسانها و شبکه‌های اجتماعی توسط اندیشکده‌هایی نظیر کارنگی که به طور تخصصی بر روی مدل شناختی ایران فعالیت می‌کنند، تجزیه و تحلیل شده و سپس با این اطلاعات دقیق برای عملیاتهای تروریستی سایبری بر ضد کشور ما تصمیم‌گیری می‌شود.

آل داود پروژه فیلترینگ هوشمند اینستاگرام را یک پروژه شکست خورده خواند و افزود: به دلیل رمزنگاری اطلاعات در بستر اینستاگرام، به نظر می‌رسد این پروژه چند صد میلیاردی برای خرید زمان و فراگیر شدن این شبکه اجتماعی به منظور بهره‌برداری سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و رسانه‌ای دشمنان خارجی و جریان نفوذ داخلی طی چند سال گذشته مطرح شده باشد که جا دارد نهادهای نظارتی ابعاد و مسائل این پروژه را با توجه به به اقدام تروریستی اخیر شرکت فیس بوک (مالک اینستاگرام) مورد بررسی جدی قرار دهند.

این پژوهشگر فضای مجازی ضمن حمایت از سرویسهای بومی مانند پیام رسانها و شبکه‌های اجتماعی داخلی، افزود: از مهمترین راهکارها برای جلوگیری از سرقت BIGDADA کشور، پیشگیری از مسدودسازی و بی‌احترامی به مسئولان کشور در بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی، حمایت از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و استفاده از پیام رسانها و شبکه‌های اجتماعی داخلی توسط مردم و نهاد های انقلابی است.

وی یادآور شد: ما باید هرچه سریعتر سند حکمرانی فضای مجازی انقلاب اسلامی را مطابق با بیانیه گام دوم انقلاب تدوین کنیم تا بتوانیم این محاصره تبلیغاتی دشمن را بشکنیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon