دیدگاه‌های متفاوت نامزدهای ریاست کمیسیون اروپایی درباره برگزیت


دیدگاه‌های متفاوت نامزدهای ریاست کمیسیون اروپایی درباره برگزیت

نامزدهای احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال دموکرات برای سمت ریاست آینده کمیسیون اروپایی دیدگاه های متفاوتی را درباره برگزیت در یک مناظره تلویزیونی ارائه دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، نامزدهای مطرح برای سمت ریاست کمیسیون آینده اروپایی در یک مناظره تلویزیونی دیدگاه های خود درباره موضوعات مختلف را مطرح کرده و درباره برگزیت مواضع مختلفی را ارائه دادند.

"منفرد وبر"، رئیس فراکسیون حزب مردم پارلمان اروپا ونامزد دموکرات مسیحی ها برای سمت جانشینی "یان کلود یونکر"، رئیس فعلی کمیسیون اروپایی انتقاد شدیدی به مشارکت احتمالی انگلیس در انتخابات پارلمانی اروپایی اواخر ماه می وارد کرده و گفت: او با این مسئله مشکل دارد که کشوری که تصمیم به خروج از اتحادیه اروپا دارد در تصمیمات این اتحادیه ایفای نقش کند.

"فرانس تیمرمانس"، رقیب سوسیال دموکرات "منفرد وبر" برای تصاحب ریاست کمیسیون اروپایی هم بر خلاف وبر تمدید تاریخ برگزیت تا آخر اکتبر را تمجید کرده و ابراز امیدواری کرد که انگلیس در اتحادیه اروپا باقی بماند.

چندی پیش 27 عضو اتحادیه اروپا در این باره با هم توافق کردند که تاریغ برگزیت برای دومین بار به تعویق افتاده و تا 31 اکتبر به انگلیس برای خروج از این اتحادیه زمان داده شود. البته بر اساس توافقات انجام شده یک برگزیت زودتر از این موعد هم امکان پذیر است اگر عرصه سیاسی انگلیس درباره مناسبات آینده با اتحادیه اروپا توافق کند.

ابتدا قرار بود انگلیس در تاریخ 29 ماه مارس این اتحادیه را ترک کند و بعد از آن 12 آوریل برای این برگزیت در نظر گرفته شد و بعد از آن هم تاریخ برگزیت تا 31 اکتبر به تعویق افتاد.

سیاستمداران انگلیسی تا به حال نتوانسته اند درباره یک راه منظم برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به توافقی دست یابند. اکثر سیاستمداران در انگلیس و بروکسل هم از یک برگزیت سخت بدون توافق با اتحادیه اروپا می ترسند. مذاکرات تا کنون دولت انگلیس با اپوزیسیون هم تا به حال به هیچ نتیجه ای نرسیده است.

این دو رقیب اروپایی که در فرانس 24 فرانسه مناظره می کردند به عنوان نمایندگان بزرگترین احزاب در پارلمان اروپا شانس زیادی برای دستیابی به ریاست کمیسیون اروپایی دارند. انتخابات پارلمانی اروپا از تاریخ 23 تا 26 ماه می ( 2 تا 5 خرداد) برگزار می شود.

این دو رقیب در بقیه مسائل کم تر اختلاف نظرهای شدیدی داشتند. "تیمرمانس" تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید بیشتر در زمینه تقسیم رفاه بین فقیر و غنی و یک مالیات عادلانه برای شرکت های بزرگ کار انجام دهد. به گفته وی این جامعه هنوز ناعادلانه است و باید ترمیم شود.

بر خلاف "تیمرمانس"، وبر بر این عقیده بود که در مسائل اجتماعی و مالیات ها کشورهای عضو باید مسئول باشند نه اتحادیه اروپا.

منفرد وبر، در زمینه سیاست پناهندگی بر لزوم حمایت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرده و از طرف دیگر بر وظیفه انسانی برای کمک به مسئله اسکان پناهجویان تاکید کرد. وی پاسخ مناسب به بحران پناهندگان را از اولویت های اصلی خود بعد از تصاحب سمت ریاست کمیسیون اروپایی دانست.

تیمرمانس هم درباره مسئله نژاد پرستی هشدار داده و گفت: اعمال محدودیت علیه انسان ها به دلیل اصل و نسب و رنگ پوست و مذهب بسیار خطرناک تر از بحران مهاجرت برای آینده ما است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon