افزایش تعداد گرسنگان دنیا به ٨٢١ میلیون نفر / افزایش ۶۰ درصدی تقاضای جهانی غذا تا سال ۲۰۵۰

افزایش تعداد گرسنگان دنیا به ٨٢١ میلیون نفر / افزایش 60 درصدی تقاضای جهانی غذا تا سال 2050

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) گفت: انتخابات آتی سازمان غذائی ملل متحد تعیین می‌کند که چگونه این سازمان با افزایش گرسنگی جهان و تهدیدات پیچیده‌ای که برای بهره وری کشاورزی بوجود آورده مقابله می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین عمادی اظهار کرد: سال ٢ ١٩ یک سال حیاتی برای تامین امنیت غذایی و توسعه کشاورزی محسوب می‌شود زیرا قرار است مدیرکل جدید سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد انتخاب شود. اسامی چهار نفر نامزد این دوره که از چین، فرانسه، گرجستان و هند هستند به اعضای سازمان فائو در تاریخ ٢ فروردین اطلاع رسانی شد. انتخابات در ماه خرداد برگزار می‌شود. نتیجه این انتخابات تعیین‌کننده سمت و سو، ارتباط و اثربخشی سازمان در مقابله با تهدیدات پیچیده برای بهره وری بخش کشاورزی و سیستم‌های غذایی جهان است و شانس موفقیت برنامه‌ریزی بلندپروازانه توسعه پایدار 2030 را تضمین می‌کند.

عمادی افزود: تعداد افراد گرسنه در جهان نسبت به سال 2014 افزایش یافته و در سال 2017 به حدود ٨٢١ میلیون نفر رسیده است. با توجه به تغییرات آب و هوایی این تعداد از این رقم هم بیشتر می‌شود. مشکلاتی همچون کمبود آب، خشکسالی، سیل، آفات و بیماری‌ها بهره وری کشاورزی و دامپروری را کاهش می‌دهد و تهدیدی برای سلامت انسان و دام، به ویژه در آفریقا و آسیا، جایی که زندگی افراد فقیر به شدت متکی به کشاورزی است، محسوب می‌شود.

افزایش 60 درصدی تقاضای جهانی غذا تا سال 2050

نماینده دائم ایران در فائو اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی می‌گوید افزایش دمای ٢ الی ٣ درجه سانتیگرادی می‌تواند تا ٥٪‏ تعداد مبتلایان به مالاریا را افزایش دهد. تغییرات آب و هوایی شرایطی را بوجود می‌آورد که آفات و بیماری‌ها از حیوانات به انسان‌ها منتقل شود و تبدیل به چالش‌هایی برای بهداشت عمومی و سیستم‌های غذایی شود. علاوه بر این موارد، تقاضا برای رژیم‌های غذایی سالم و متنوع افزایش می‌یابد بطوری که تقاضای جهانی غذا تا سال 2050به میزان 60٪‏ افزایش خواهد یافت.

افزایش مقاومت ضد میکروبی یک تهدید بین‌المللی

وی اضافه کرد: فائو نقش حیاتی در تقویت همکاری‌های بین‌المللی دارد تا بتواند با این تهدیدات مقابله کند و از گرسنگی گسترده‌تر جلوگیری کند، اما این کارها به طور معمول کافی نخواهد بود. در حالی که دسترسی به آنتی بیوتیک‌ها در بسیاری از کشورهای در حال توسعه تبدیل به یک چالش‌برانگیز شده است، افزایش مقاومت ضد میکروبی نمونه‌ای از تهدیدات بین المللی است که نمی‌تواند توسط یکسری از کشورهایی که به تنهایی روی این موضوع کار می کنند، اداره شود.

عمادی گفت: بدون حضور قوانین و اقدامات بین المللی در بخش‌های کشاورزی و بهداشت عمومی برای کاهش استفاده از آنتی بیوتیک‌ها و حفظ بهره وری کشاورزی، آنها کار را متوقف خواهند کرد و کشورهای در حال توسعه بیشتر تحت تاثیر قرار خواهند گرفت. برای هدایت ١٩٧ کشور عضو این سازمان و اقدامی جمعی بر علیه گرسنگی، سازمان فائو نیازمند یک رهبر پویا با عملکردی یکپارچه وعمل گراست تا اصلاحات اخیر را جلو ببرد و با سازمان‌های دیگر همکاری کند و بر اساس شواهد علمی و نظارت قوی در زمینه بهره وری کشاورزی، بتواند تصمیم گیری‌های جسورانه‌ای داشته باشد.

نقش انتخابات آینده در مقابله با بحران گرسنگی

وی با اشاره به دستاوردهای فائو افزود: برخی از بزرگترین دستاوردهایی که تا به امروز در فائو انجام شده است، از جمله ریشهکن کردن بیماری‌هایی همچون طاعون گاوی، از طریق همکاری با سازمان جهانی بهداشت دام و ایجاد استانداردهای بینالمللی غذایی مانند کدکس در همکاری با سازمان بهداشت جهانی بوده است. این هم یک کار مشترک در زمینه ارائه محصولات عمومی در جهان است و شامل تحقیقاتی برای افزایش بهرهوری کشاورزی، سیستم‌های هشدار دهنده زود هنگام برای تشخیص تهدیدات سلامتی گیاهان و دام، داده‌ها و تجزیه و تحلیل آماری برای حمایت از تصمیمگیری‌های مبتنی بر شواهد، قوانین ایمنی مواد غذایی و افزایش ظرفیت ملی برای رعایت استانداردهای بین المللی و مقابله با تغییرات آب و هوایی است که برای انجام این موارد، فائو می‌تواند بیشترین تأثیر را داشته باشد.

عمادی تصریح کرد: همکاری برای حل معضلات و چالش‌های مرتبط با اهداف توسعه پایدار، یک امر ضروری است. با گرسنگی روز افزون و افزایش تهدیدات مرتبط با تغییرات آب و هوایی، انتخابات آینده، مشارکت فائو و کشورهای عضو آن را در دهه آتی شکل می‌دهد. فقط از طریق حل این مسائل به عنوان یک جامعه جهانی متشکل از کشورهای عضو می‌توانیم یک سیستم غذایی جهانی ایجاد کنیم که بتواند با بحران گرسنگی مقابله کرده و از تولید مواد غذایی مقاوم و پایدار حمایت کند بطوریکه تغذیه در همه کشورها بهبود یابد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon