بیمارستان باهنر کرمان با حضور وزیر بهداشت به بهرهبرداری میرسد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه ساختمان جدید بیمارستان باهنر کرمان به اتمام رسیده است و بیش از ۹۵ درصد تجهیزات آن خریداری شده است گفت: بیمارستان باهنر کرمان با حضور وزیر بهداشت به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حمیدرضا رشیدینژاد صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت با اشاره به اینکه هفته سلامت امسال با عنوان «مراقبتهای اولیه بهداشتی، راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» نامگذاری شده اظهار داشت: مهمترین وظیفه و رسالت دانشگاه علوم پزشکی تامین سلامت است و در این زمینه مهمترین کار ما تربیت نیروی انسانی متخصص است.
وی در رابطه با آخرین وضعیت بیمارستانهای در حال احداث استان کرمان گفت: بیش از 10 سال است که کلنگ ساختمان جدید بیمارستان باهنر زده شده است و امروز در آستانه بهرهبرداری قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه ساختمان جدید این بیمارستان به اتمام رسیده است و بیش از 95 درصد تجهیزات آن خریداری شده است که با همین دستگاههای موجود هم قابل راهاندازی است افزود: در حال جابهجایی بیمارستان از ساختمان قدیم به جدید هستیم.
وی با اشاره به اینکه شرایط جابهجایی بعضی بخشها سخت است و تا آخر هفته اورژانس بیمارستان کاملا جابهجا میشود بیان کرد: چند بخش این بیمارستان در همان ساختمان قدیمی میمانند.
رشیدینژاد با بیان اینکه 350 تخت فعال در بیمارستان وجود دارد که 300 تخت به بیمارستان جدید منتقل میشود گفت: آماده بهرهبرداری از ساختمان جدید این بیمارستان هستیم که در یک مراسم رسمی با حضور وزیر بهداشت انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان سینا شهر زرند تقریبا 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد عنوان کرد: تجهیزات کامل بیمارستان خریداری شده و در صورت تحویل ساختمان توسط راه و شهرسازی بیمارستان راهاندازی میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای بیمارستان شفا یک کلنگزنی در زمینی روبروی فرودگاه کرمان انجام شد که از نظر فنی مورد تایید قرار نگرفته است و کاملا منتفی است افزود: جایگزین بیمارستان شفا در خود بیمارستان تعریف شده است و در این بیمارستان حداقل 500 تا 700 تختخواب نیاز داریم که به دنبال جذب سرمایهگذار هستیم.
وی با اشاره به اینکه در زمینه اورژانسهای پیشبیمارستانی وضعیت استان خیلی عقب نیست اما در زمینه تختهای بیمارستانی نسبت به متوسط کشوری عقب هستیم عنوان کرد: پیشبینی 10 ساله شده است که تختهای بیمارستانی استان در این مدت دو برابر شود.
رشیدینژاد با بیان اینکه در حال حاضر حدود 5 هزار تخت بیمارستانی در استان کرمان وجود دارد گفت: نیاز است که بین 30 تا 40 درصد بخش خصوصی برای توسعه تختهای بیمارستانی در استان کرمان مشارکت کند.
وی با اشاره به اینکه بهزودی ساختمان جدید بیمارستان مهرگان به بهرهبرداری رسیده و 100 تخت بیمارستانی به تختهای بیمارستانی کرمان اضافه میشود افزود: این بیمارستان توسط بخش خصوصی ساخته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه یکی از شاخصهای سلامت آمار مرگ و میر مادران باردار و نوزادان است که این شاخص در استان کرمان بسیار کم است گفت: رویکرد وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی رویکرد پیشگیرانه است و در این زمینه برنامهریزیهایی انجام شده و آموزشها را به سمتی بردهایم که نیازهای جامعه برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه عدالت در سلامت و نگاه اجتماعی نگر به حوزه بهداشت و درمان در اولویت برنامههای ماست بیان کرد: بهداشت دهان و دندان و سلامت روحی و روانی را پیگیری میکنیم و در حاشیه شهرها در حال انجام است.
رشیدینژاد با بیان اینکه به نیروی انسانی متخصص در استان در 10 سال آینده نیاز جدی داریم و به همین دلیل در بیمارستانها حضور دانشجویان در حال آموزش را میبینیم گفت: در شهر کرمان 124 داروخانه وجود دارد که 9 داروخانه شبانهروزی هستند که امسال 10 داروخانه جدید به تعداد داروخانههای شهر کرمان اضافه میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 50 مورد تخلف از داروخانههای کرمان گزارش شده که رسیدگی شده و عمده آنها جزئی بوده است عنوان کرد: بعضی از کمبود داروها در استان، کشوری است اما سعی کردیم از سایر استانها مشکل استان را برطرف کنیم و این تعامل وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه احداث پایگاه اورژانس در جادههای فرعی در حال حاضر ممنوع است گفت: در تمام جادههای اصلی استان پایگاه اورژانس وجود دارد.
انتهای پیام/