دل پُر مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برخی مدیران؛ سرمایه گذاران را نا امید نکنیم
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از عدم همکاری برخی مدیران دستگاههای اجرایی دل پُری دارد و میگوید: نباید سرمایه گذاران را نا امید کنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمود باقری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از عدم همکاری مدیران دستگاههای اجرایی از جمله منابع طبیعی با سرمایه گذاران حوزه گردشگری گلایه دارد و معتقد است باید این نگاه نباید در انتظار معجزه برای توسعه اشتغال و رونق تولید باشیم.
متولی گردشگری استان زیبا و چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد میگوید: نفت و گاز، کشاورزی و گردشگری به عنوان 3 محور اصلی توسعه در این استان مشخص شده ولی در واقع این بحث تنها در حد حرفی باقی مانده زیرا در زمینه اختصاص اعتبار به این حوزه جهشی شاهد نبودهایم بلکه کاهش نیز یافته است.
باقری خود تحصیل کرده گردشگری بوده و از زمان حضورش در اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان سعی بر این داشته که از نیروی انسانی سازمان به عنوان سرمایه اصلی مجموعه در سمتهای مختلف استفاده کند و در این زمینه نیز موفق عمل کرده است.
وی افزود: سعی کردم در برخی معاونتهای اداره کل از نیروهای متخصص و تحصیلکرده استفاده کنم زیرا معتقدم جایگاههای تخصصی جای سیاسی کاری نیست و در غیر این صورت نباید منتظر توسعه باشیم.
باقری حکایت سرمایه گذار غاز ده شیخ را تعریف کرد و گفت: باور کنید اگر از روز اول به خود من میگفتند چنین سرمایه گذاری را انجام دهید در هیچ شرایطی به سراغ این کار نمیرفتم ولی امروز فردی در این محل عمران و آبادی داشته که روزانه شاهد خیل عظیمی گردشگر و مسافر در این جاذبه طبیعی شگفت انگیز هستیم.
وی میگوید: سرمایه گذار غاز ده شیح بیش از یک هکتار زمین کشاورزی نزدیک غار را با هدف ارائه خدمات مطلوب از کشاورزان منطقه خریداری میکند و امروز منابع طبیعی میگوید زمین منابع ملی است، در حالی انتظار میرود در شرایطی که پول این زمین به افرادی که شاید عرفی ادعا داشتند پرداخت شده، به سرمایه گذار واگذار شود نه اینکه در راهروهای ادارات دنبال کاغذ باشد.
وی با بیان اینکه فرد دیگری که دارای نمایندگی خوردو بوده به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری ورود کرده و باید نهایت همکاری را با آن داشته باشیم، افزود: این فرد هتا 4 ستاره و پارک آبی باید احداث کند.
باقری با اشاره به اینکه هم اکنون کارهای بزرگی از جمله راه اندازی 5 سفره خانه مناسب در دست اجرا است، ادامه داد: از سال 95 تاکنون بیش از 150 میلیارد تومان جذب کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: 60 میلبارد تسهیلات از صندوق توسعه ملی مصوبه گرفتیم که تاکنون 33 میلیارد آن پرداخت شده و در زمینه جذب تسهیلات اشتغال روستایی و صنایع دستی در کشور و استان وضعیت مطلوبی داریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمدبا اشاره به اینکه پارک اسکان در شهرهای یاسوج، سی سخت و دهدشت ایجاد کردیم، بیان کرد: افسوس که یکسری محدودیتهای داریم و برخی نگاه خوبی نسبت به گردشگری ندارند.
باقری خاطرنشان کرد: اعتبارات کاهش پیدا کرده است در حالی گردشگری، کشاورزی و نفت سه اولویت توسعه استان هستند و باید کمیته برنامه ریزی به این مهم اعتقاد داشته باشد و به تناسب اعتبار اختصاص دهد.
وی از روابط عمومی گردشگری اعلام رضایت میکند و میگوید: با وجود محدودیتها این واحد تمام توانش را برای معرفی ظرفیتها گذاشته است و کسی بهتر از این افراد فعلی برای این مجموعه نداریم.
انتهای پیام/ش