انتقاد از کمکاری و کمتوجهی به ظرفیتهای فرهنگی و گردشگری استان مرکزی؛ توجه لازم به معرفی مفاخر استان نشده است
مدیرکل میراث فرهنگی از کمکاری و کمتوجهی به ظرفیتهای فرهنگی و گردشگری استان مرکزی انتقاد کرد و گفت: توجه لازم به معرفی مفاخر استان مرکزی نشده است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا ایزدی عصر امروز در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به حوزه گردشگری استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی علیرغم ظرفیتهای گستردهای که دارد ناشناخته مانده و در حوزه معرفی مغفول واقع شده که امید است با همکاری و مشارکت اهالی رسانه بتوانیم نسبت به معرفی درخور شان این استان اقدام کنیم.
وی افزود: این مهم مستلزم فعالیتهای بیشتر در حوزه تبلیغات و برندسازی است چیزی که به واسطه آن امروز استان همدان به پایتخت گردشگری آسیا شهرت یافته و هر یک از اماکن و بناهای آن برای مرمشناخته شده است و تصویری را در ذهن مخاطب مجسم میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: این درحالی است که نبود توجه به مقوله معرفی ظرفیتها در روستاهایی مانند وفس و دیگر نقاط گردشگری استان و عدم فرهنگسازی لطمات بسیاری را به نقاط گردشگری استان وارد کرده است.
ایزدی بیان کرد: ضعف مدیریت از مهمترین مشکلات بوده به طوری که هنوز نتوانستهایم غار نخجیر را به عنوان یک پایلوت مناسب معرفی کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه در نوروز درصد اشغال هتلهای استان از 40 درصد عبور نکرد و این یعنی ما به عنوان میراث فرهنگی، صنایل دستی و گردشگری، شما اهالی رسانه و صدا و سیما به عنوان سه ضلع یک مثلث در این حوزه نتوانستهایم محور پایداری برای جذب گردشگر ایجاد کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: استان مرکزی در حوزه صنایع دستی با برخورداری از 8 هزار هنرمند میتواند در این حوزه درخشش بسیاری داشته باشد که بخشی از اقتصاد استان را به دست بگیرد.
ایزدی اضافه کرد: در حوزه گردشگری هم توجه به ظرفیتهای موجود چون غار نخجیر، تالاب میقان، روستاهای ادف گردشگری، جاذبههای شهرستان محلات و سایر موارد میتواند سبب رونق این صنعت و سودآوری آن برای استان شود.
وی افزود: در حوزه مفاخر تنها گفتن این که یک چهارم مفاخر کشور متعلق به این استان است کفایت نمیکند باید دید برای معرفی آنها چه کردهایم چرا باید امروز "پروین اعتصامی" را به نام آشتیان که متعلق به این خطه است نشناسند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: باید دید خروجی این که یک چهارم مفاخر را متعلق به استان خود میدانیم چیست و چقدر توانستهایم از این ظرفیت استان به نفع حوزه فرهنگی بهره ببریم.
ایزدی بیان کرد: نزدیک یکهزار و 600 تا 700 اثر تاریخی شناسایی شده در استان داریم که حدود یکهزار مورد آن ثبت شده و هنوز بخش عمدهای از آن تعیین تکلیف نشده است.
وی ادامه داد: درمجموع از شما اهالی رسانه تقاضا دارم که درراستای رسیدن به هدف میدس استان که توسعه پایدار است کمک کنید و بدانید که راهی جز بهرهگیری از صنعت گردشگری با استفاده از سرریز گردشگری قم، تهران، همدان و سایر همسایگان این استان نیست که در این عرصه نقش رسانه در بحث معرفی میتواند بسیار اثرگذار باشد.
انتهای پیام/ن