نقش رزمندگان دفاع مقدس در مقابله با سیل خوزستان+فیلم

نقش رزمندگان دفاع مقدس در مقابله با سیل خوزستان+فیلم

سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شایعات پخش شده در فضای مجازی در مورد سیل خوزستان به برخی از این ابهامات ایجاد شده درباره جاده اهواز- خرمشهر پاسخ داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شایعات پخش شده در فضای مجازی در مورد سیل خوزستان گفت: راه آهن سراسری اهواز به خرمشهر از زمان رژیم پهلوی راه‌اندازی شده است. این بنا همواره در معرض سیل بوده است. در سال 1302 سیل مهیبی در خوزستان آمده و بر اثر آن نزدیک 3 هزار نفر از بین رفته‌اند. سیل دیگری در دهه 40 و یک سیل در سال 58 یعنی قبل از وقوع جنگ تحمیلی در این منطقه اتفاق افتاده است. بنابراین این منطقه اساساً مستعد سیل است.

وی افزود: این منطقه آبرفتی و جلگه‌ای است و متاثر از سه رودخانه مهم کرخه، کارون و مارون است. این مناطق مستعد آبگیری است. خصوصاً در غرب کارون که به هور نزدیک است و زمین متعلق به هور اصطلاحا از نظر نظامی یعنی سنگ وسط آب. این یعنی محل توقف نیست. در این منطقه ریل راه آهن یا جاده باید سطح خیلی بلندتری داشته باشد اما متاسفانه نتوانستند در این مدت در حاشیه اینجا استحکامات به وجود بیاورند.

سردار باقرزاده با اشاره به نقش رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس برای حفظ برخی استحکامات گفت: کانال غدیر در زمان جنگ با اهداف دفاعی توسط رزمندگان احداث شد. اگر این کانال به عنوان کانال تخلیه آب امروز وجود نداشت و عمل نمی‌کرد، تاکنون کل جاده اهواز-خرمشهر به زیر آب رفته بود. ضمناً شبکه‌بندی آب نیز محصول کار رزمندگان است که اگر آن موقع این کار را انجام نمی‌دادند، الان معلوم نبود چه بر سر این شهر می‌آمد.

فیلم سخنان سردار باقرزاده در مورد وضعیت جاده اهواز-خرمشهرو پاسخ به شبهات برخی از ضد انقلابیون در رابطه با وضعیت سیل در این منطقه در ادامه می‌آید:

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
triboon
گوشتیران