واحدهای تولیدی گناباد چشم انتظار حمایت عملی؛ رونق تولید روی کاغذ محقق نمی‌شود


واحدهای تولیدی گناباد چشم انتظار حمایت عملی؛ رونق تولید روی کاغذ محقق نمی‌شود

در سال رونق تولید بسیاری از واحدهای تولیدی خرد و کلان شهرستان‌ها نیازمند حمایت عملی از سوی مسئولان ذیربط هستند؛ حمایت‌هایی که اگر صرفا قرار باشد روی کاغذ باقی بماند اثربخش نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، رهبر معظم انقلاب ابتدای امسال با تمرکز و تاکید بر شعار رونق تولید، تمامی مسئولان اجرایی را نسبت به اجرایی شدن این شعار مورد خطاب قرار دادند و در این میان دولت و ملت وظایف همسانی دارند و نباید نقش هر یک را به دیگری واگذار کرد.

اما در این میان نقش واحدهای تولیدی خرد به ویژه در استان‌های سراسر کشور چیست و چگونه آنها می‌توانند از طریق رونق تولید بومی و محلی خود در پازل رونق تولید ملی ایفای نقش کنند؟

حمایت از واحدهای تولیدی گناباد

حامد قربانی فرماندار گناباد در زمینه تحقق شعار سال به خبرنگار تسنیم در گناباد و نقش واحدهای خرد شهرستان در این زمینه می‌گوید: برای حمایت از تولیدات داخلی باید همه زنجیره‌ها از تولید تا مصرف به طور کامل مورد توجه قرار بگیرد و تولیدکنندگان با تولیدات کیفی و افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان زمینه حمایت بیشتر مردم از خرید کالای داخلی را افزایش بدهند.

وی نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید توسط رهبر معظم انقلاب را اقدامی بسیار هوشمندانه در حمایت از تولیدات داخلی دانست و افزود: توسعه و رونق اقتصادی نیازمند رونق تولید و حمایت از تولیدکنندگان است و رونق تولید نیز با هم‌افزایی همه بخش‌های دولتی و خصوصی و استفاده از توان و ظرفیت‌های منطقه‌ای در مسیر حمایت از کالای ایرانی محقق می‌شود.

قربانی افزود: باید با تشکیل کمیته‌های زیرمجموعه کارگروه رونق تولید از جمله کمیته‌های حمایت قضایی، بانکی، کار و کارگری، انرژی و تسهیل در خدمات، موانع تولید شناسایی شود و سپس با نگاهی واقع بینانه به مسائل و مشکلات در رفع آنها همت گماشت.

فرماندار گناباد تصریح کرد: مهمترین رویکرد در حمایت از تولیدکنندگان باید به سوی کاهش دغدغه‌های آنان متمرکز شود تا فعالان اقتصادی بدون دغدغه برای تولید با کیفیت گام بردارند.

وی اظهار داشت: پیرو نامگذاری امسال و برای سرعت بخشی تحقق منویات رهبر معظم انقلاب کارگروه رونق تولید در گناباد تشکیل شده و تلاش می‌شود با هم‌افزایی و استفاده از نقطه نظرات مسئولان ذی‌ربط در بخش‌های صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرمایه گذاران و صاحبنظران و نخبگان دانشگاهی در این زمینه اقدام شود.

فرهنگ سازی برای رونق تولید

حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام‌جمعه گناباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اشتغال و کارآفرینی به عنوان مهمترین دغدغه جامعه نیازمند تحقق رونق تولید است.

وی افزود: حل مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال و کارآفرینی بدون توجه به رونق تولید و رفع موانع تولید و توسعه محقق نمی‌شود و فرهنگ‌سازی نسبت به این مسئله باید محور مهم فعالیت‌های فرهنگی در سال کنونی قرار گیرد.

صادقی نسب بیان داشت:همه مسئولان ذی‌ربط باید نسبت به رفع تنگناهای تولید کنندگان و سهولت بخشیدن به فعالیت‌های آنها احساس مسئولیت بیشتری کنند چون بدون رونق تولید نمی‌توان به اهداف رونق اقتصادی دست یافت.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم همه بخش‌ها و مسئولان ذی‌ربط موظفند به عنوان یک وظیفه شرعی در این زمینه احساس مسئولیت داشته باشند و رونق تولید محور اصلی برنامه‌هایشان قرار گیرد. اصلاح نظام بانکی و رفع موانع از مسیر تولید از مهم‌ترین اقداماتی است که باید توسط دولت مردان پیگیری شود.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon