برگزاری اولین نمایشگاه توسعه ابتکارهای فرهنگی با مدیریت اتحادیه و اصناف تخصصی
دوازدهمین دوره از نمایشگاه تعاملی توسعه ابتکارهای فرهنگی در فضای مجازی در حالی برگزار میشود که برای اولین بار مدیریت این نمایشگاه به اتحادیه و اصناف مرتبط با رسانههای دیجیتال سپرده شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا، محمدصادق افراسیابی در نشست خبری نمایشگاه تعاملی توسعه ابتکارهای فرهنگی در فضای مجازی که در ساختمان مرکزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: از بدو تاسیس مرکز فناوری رسانههای دیجیتال 76، 11 نمایشگاه برگزار شده است. با توجه به اینکه رویکرد دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبتنی بر حمایت از بخش خصوصی قرار بود دوره دوازدهم توسط اتحادیه و اصناف مرتبط با حوزه نقش و رسانههای دیجیتال برگزار شود.
معاون توسعه کسب و کارهای مرکز رسانههای دیجیتال خاطرنشان کرد: این اولین نمایشگاهی است که مرکز ملی فضای مجازی صرفا در حد سیاستگذاری کلان به آن ورود کرده است و اجرا و برنامهریزی اجرایی آن تماما برعهده بخش خصوصی است.این نمایشگاه توسط نمایندگان صنف ناشران دیجیتال کشور و اتحادیه صنف ناشران دیجیتال کشور و با همکاری بخش خصوصی برگزار میشود.
وی افزود: سیاستگذاری کلان ما به سمتی است که بتوانیم هر سال 4 نمایشگاه BTOB به صورت فصلی و در استانهای مختلف برگزار کنیم. امسال دو نمایشگاه برگزار خواهد شد که نخستین نمایشگاه در قم برگزار میشود. وقتی یک نمایشگاه ملی در استانی غیر از تهران برگزار شود تا پایان سال آن استان و استانهای همجوار درگیر میشوند، در حالی که برگزاری نمایشگاه در تهران چنین خاصیتی ندارد. قم و مشهد بعد از تهران بیشترین سهم را در تولید اپلیکیشنهای پرمخاطب دارند. به خاطر پتانسیل بالای استان قم در این زمینه این استان برای برگزاری نمایشگاه انتخاب شده است.
معاون فرهنگی توسعه مرکز رسانههای دیجیتال متذکر شد: امروزه فضای مجازی به یک فضای مسلط بر سبک زندگی مردم تبدیل شده است. استان قم به دلیل حضور مراجع و نمایندگان مجلس ظرفیت هماهنگسازی بین خواص را داراست.
وی افزود: در کنار این نمایشگاه رویداد مهم دیگر برگزاری جشنواره رسانههای دیجیتال است که طی فراخوانی موضوعاتی اعلام شده است و در هر موضوع از قالبهای مختلف تقدیر خواهد شد.
افراسیابی گفت: از جمله موضوعات و محورهای معین شده برای جشنواره میتوان به امید و نشاط اجتماعی، مقاومت انقلاب اسلامی، خانواده و سبک زندگی، اقوام و فرهنگ ملی و محلی و مسجد و مناسک دینی اشاره کرد.
انتهای پیام/