انتقاد شدید کمیسیون اروپایی به کنترل‌های مرزی اعضا برای مقابله با هجوم پناهندگان


انتقاد شدید کمیسیون اروپایی به کنترل‌های مرزی اعضا برای مقابله با هجوم پناهندگان

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا کنترل‌های مرزی از طرف برخی کشورهای اروپایی از جمله آلمان برای مقابله با هجوم پناهندگان را خطا ارزیابی کرده و انتقاد شدیدی به آن وارد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "یان کلود یونکر"، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای با یک رسانه آلمانی یک اروپای بهتر در مسئله مهاجرت را درخواست کرده و به این مسئله انتقاد وارد کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا هفت پیشنهاد کمیسیون اروپایی درباره اصلاح سیستم پناهندگی در این اتحادیه را هنوز تصویب نکرده اند.

وی همچنین تصریح کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا به جای اینکه برای اقدامات مشترک تلاش کنند مرتبا سیاست های شخصی خود را دنبال می کنند. همه چیز بهتر می شد اگر به عنوان مثال پیشنهادات هوشمندانه کمیسیون اروپایی درباره قوانین پناهندگی اروپا اجرایی می شد.

رئیس کمیسیون اروپایی همچنین تصریح کرد که پناهندگان، مهاجران و مهاجرت های غیر قانونی اغلب یک مسئله برای سراسر اروپا است. ما به یک پاسخ منسجم در این راستا نیاز داریم و باید به سمت یک سیستم تقسیم پناهندگان روی آوریم. این مایه تاسف است که برخی کشورها از جمله مجارستان، لهستان و دیگر کشورها به طور مداوم در برابر این مسئله مقاومت می کنند.

"یونکر" همچنین به کنترل های مرزی در اتحادیه اروپا همانگونه که آلمان در مرزهای خود با اتریش در پیش گرفته انتقاد وارد کرده و گفت: این یک راهکار غلط است که برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا دوباره کنترل های مرزی را در درون اتحادیه اروپا در پیش گرفته و همچنان به این راهکار ادامه می دهند. وی توجیه این گونه اقدامات با کمبود حمایت ها از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا را شدیدا مورد انتقاد قرار داد.

وی همچنین اقدامات قاطعانه علیه دروغ پردازی ها در جریان مبارزات انتخاباتی اروپایی را اعلام کرده و گفت: اگر کشورها ادعاها درباره اتحادیه اروپا و یا کمیسیون اروپایی را ارائه دهند که با واقعیت منطبق نباشد بنابراین ما باید واکنش نشان دهیم.

یونکر همچنین درباره تلاش ها برای تحریف و دستکاری در جریان مبارزات انتخابات اروپایی حتی از طرف کشورهای عضو این اتحادیه هشدار داده و گفت: من شاهد تلاش هایی برای تحریف در انتخابات اروپایی و اعمال نفوذ بر آن هستم.

 به گفته وی این امر از چند جهت و نه تنها از طرف روسیه صورت می گیرد. همچنین کشورهایی در داخل اتحادیه اروپا تلاش می کنند عزم و اراده رای دهندگان را با اخبار جعلی در جهت مشخصی تحریف کنند.

وی به عنوان نمونه به اقدامات "ویکتور اوربان"، نخست وزیر مجارستان اشاره کرد که ادعا می کند یونکر مقصر وقوع برگزیت است. یونکر تصریح کرد که دولت مجارستان ادعا می کند که من در جدایی غرب و شرق در اروپا مقصر هستم اما کمیسیون اروپایی همه اقدامات لازم را انجام داده است تا بر این شکاف ها غلبه کند.

انتخابات پارلمانی اروپا از 23 تا 26 ماه می (2 تا 5 خرداد) برگزار می شود و در آلمان 1380 نامزد برای تصاحب 96 کرسی پارلمان تلاش می کنند. در مجموع 705 نماینده برای پارلمان انتخاب خواهد شد و در صورت مشارکت انگلیس در این انتخابات تعداد نمایندگان به 751 افزایش خواهد یافت.

 رئیس کمیسیون اروپایی همچنین تاکید کرده است که انتظار مشارکت انگلیس در این انتخابات را دارد. به گفته وی انگلیس در روزهای برگزاری انتخابات اروپایی احتمال زیاد همچنان در این اتحادیه خواهد بود، بنابراین توافق اتحادیه اروپا برای آن ها اعتبار دارد که بر اساس آن شهروندان در همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا حق شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا را دارند.  به گفته وی ما نمی توانیم حالا شهروندان را برای این مجازات کنیم که انگلیس نتوانست در موعد مقرر از اتحادیه اروپا خارج شود.

  یونکر بعد از انتخابات اروپایی سال 2014 به مسئولیت ریاست کمیسیون اتحادیه اروپا نائل آمد و دوران مسئولیت وی در این سمت رسماً 31 اکتبر به پایان می‌رسد.

جانشین یونکر به‌پیشنهاد سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا تعیین می‌شود. "منفرد وبر"، رئیس فراکسیون حزب مردم اروپا به‌عنوان نامزدی با بخت بالا برای جانشینی یونکر مطرح است. "فرانس تیمرمانس" سوسیال دموکرات هم رقیب وی برای تصاحب این سمت است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon