سرانه تعمیرات مدارس در استان مرکزی برای هر متر مربع فضای آموزشی ۲ هزارمترمربع است


سرانه تعمیرات مدارس در استان مرکزی برای هر متر مربع فضای آموزشی 2 هزارمترمربع است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: سرانه تعمیرات مدارس در استان مرکزی برای هر متر مربع فضای آموزشی ۲ هزارمترمربع است .

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حسین محمدی ظهر امروز در سیزدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز ساوه با اشاره به رویکرد امسال مجمع خیران مدرسه‌ساز اظهارداشت: امسال رویکرد مجمع خیران مدرسه ساز کشور ایمن سازی مدارس است و سازمان نوسازی مدارس استان مرکزی نیز هم‌پای مجمع در ایمن سازی فضاهای آموزشی تلاش می‌کند.

وی افزود: سرانه فضای آموزشی در شهرستان ساوه چهار مترمربع است که حدود هشت دهم با میانگین استانی فاصله دارد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی تصریح کرد:هم اکنون هشت پروژه نیمه تمام آموزش درشهرستان ساوه وجود دارد که به سبب مشکلات مالی 6 پروژه متوقف شده که برای تکمیل این پروژه حدود هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، 802 کلاس غیرمستحکم درساوه وجود دارد که باتوجه به برنامه ریزی‌های انجام گرفته منابع خوبی برای تجهیز فضای آموزشی اختصاص داده شده است.

محمدی بیان کرد:همچنین در شهرستان ساوه 459 کلاس دو نوبته و هشت مدرسه با هشت کلاس داریم که این مهم دور از عدالت آموزشی است.

وی خاطرنشان کرد: حدود355 کلاس در شهرستان ساوه نیازمند استاندارد سازی هستند با توجه به رویکرد خیران دربحث ‌ایمن سازی بخشی از منابع خیران برای ایمن سازی و استانداردسازی آنها اختصاص داده می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی اضافه کرد: مشکل و دغدغه ما درخصوص تعمیر فضای آموزشی است، سرانه تعمیرات دراستان مرکزی برای هر متر مربع فضای آموزشی 2 هزارمترمربع است که نیازمند اعتبارات ملی وخیران هستیم.

ساخت و توسعه فضاهای آموزشی در شهرستان ساوه ضروری است

فرماندار ساوه نیز گفت: شهرستان ساوه به سبب مهاجرپذیر بودن وصنعتی بودن درسال‌های اخیر با افزایش جمعیت مواج بوده، بنابراین ساخت و توسعه فضاهای آموزشی ضروری است.

علی میرزایی با اشاره به جایگاه خیران اظهار داشت: شهرستان ساوه به سبب مهاجرپذیر بودن وصنعتی بودن درسال‌های اخیر با افزایش جمعیت مواج بوده، بنابراین ساخت و توسعه فضاهای آموزشی ضروری است.

وی افزود: باتوجه به کمبود اعتبارات دولتی خیران نیک‌اندیش ساوجی با ساخت مدارس در مناطق کم برخوردار کمک شایسته‌ای به توسعه و تامین فضاهای آموزشی کرده‌اند.

فرماندار ساوه تصریح کرد: در دین مبین اسلام مشارکت در امور خیراقدامی شایسته بوده و دراین میان جایگاه خیران مدرسه‌ساز که خود را از تعلقات دنیوی رها کرده ومال خود را در راستای ارتقا دانش افراد به کار گرفته‌اند جایگاهی بسیار رفیع در دنیا و آخرت برای خود رقم زدند.

کمک 70 میلیارد ریالی خیران ساوجی برای ساخت مدرسه

رئیس آموزش و پرورش ساوه نیز دراین مراسم با اشاره به کمک‌های خیران مدرسه‌ساز در شهرستان ساوه گفت: شهرک علوی از مناطق تازه احداث شده شهر است که قطعا اگر همت خیران برای ساخت مدرسه نبود،‌ با مشکلات زیادی در تامین فضای اموزشی روبه رو بودیم.

ابراهیم فرآشتیانی  افزود: به همت خیران مشکل فضای آموزشی تا حدودی در مناطق کم برخوردار از جمله حاج بلوک و شهرک علوی برطرف شده و تا مهر امسال نیز با بهره برداری از مدرسه خیرساز دیگری در منطقه حاج بلوک،‌ شمار واحدهای آموزشی این منطقه افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: اکنون حدود 70 میلیارد ریال کمک از سوی خیران مدرسه ساز ساوجی برای هزینه خرید زمین و ساخت واحدهای آموزشی در این شهرستان تامین شده است.

رئیس آموزش و پرورش ساوه ادامه داد: امروز عملیات ساخت یک مجتمع آموزشی در ساوه آغاز می‌شود که با بهره برداری از آن،‌ شاخص فضاهای آموزشی شهرستان تا حدودی برطرف می‌شود.

فرآشتیانی خاطرنشان کرد: ساخت این مجتمع آموزشی با 100 میلیارد ریال از سوی خیران مدرسه ساز، تامین اعتبار شده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon