«استقلال مالی» مهمترین برنامه افق ۱۰ ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان است


«استقلال مالی» مهمترین برنامه افق 10 ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان است

رئیس دانشگاه علوم پزشک گیلان گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در افق ده ساله خود به دنبال رسیدن به استقلال مالی است و در پی آن هستیم که با مدیریت هزینه‌ها در این امر موفق شویم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، شاهرخ یوسف‌زاده چابک صبح امروز در همایش بزرگداشت روز جهانی بهداشت و هفته ملی سلامت در رشت اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان جزو 5 دانشگاه برتر کشور در بحث نظام ارجاع الکترونیک است که این امر به وسیله تلاش‌های بی‌وقفه پرسنل و عوامل آن محقق شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: طی سالهای اخیر گردش مالی این دانشگاه 2 برابر شده و به هزار و 600 میلیارد ریال رسید و در حال حاضر مطالبات دانشگاه بیش از بدهی‌های آن است و این اتفاق مبارک نشان دهنده تلاش همه عوامل این سازمان و نوید بخش اتفاقات خوب در آینده است.

وی با بیان اینکه پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بحث نظام ارجاع الکترونیک بسیار چشمگیر بوده است گفت: از آنجایی که ما بحث نظام ارجاع الکترونیک در استان را دیرتر از برخی استان‌های کشور شروع کردیم، اما خوشبختانه توانستیم با تلاش‌های همکارانمان عقب‌ماندگی‌های خود را در فرصتی کوتاه جبران کنیم.

یوسف زاده با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در افق ده ساله خود به دنبال رسیدن به استقلال مالی است خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های اضافه و مدیریت بهتر منابع موجود، برای ارتقا سطح خدمات بهداشتی ارائه شده به مردم ضروری است و ما نیز در پی آن هستیم که با مدیریت هزینه‌ها در این امر موفق شویم.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم ضمن تاکید بر اهمیت اقتصاد در حوزه سلامت اظهار داشت: خوشبختانه بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان تقریباً به صفر رسیده که این امر نوید بخش روزهای خوب پیش رو در حوزه بهداشت و درمان استان است.

منوچهر جمالی خاطرنشان کرد: ایران نیز همانند سایر کشورها و در راستای رویکرد سازمان بهداشت جهانی، در پی آن است که همه افراد جامعه به سهولت به امکانات بهداشتی و درمانی دسترسی داشته باشند و همه باید تلاش کنیم که به این امر دست یابیم.

وی با اشاره به صدور مجوز استخدام و جذب نیرو در بخش سلامت و بهداشت استان گیلان تصریح کرد: این اقدامات نیازمند همکاری مسئولان استانی با دولت است و با توجه به کاهش تعداد پرستاران و بهیاران ضروری است که هر چه سریع‌تر اقدامات لازم برای رفع این کمبودها صورت گیرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در برخی از شهرهای استان گیلان که بالای 20 هزار نفر جمعیت دارند، بحث پرونده الکترونیک سلامت و طرح پزشک خانواده به طور کامل انجام نشده است و باید برای رفع این کاستی‌ها اقدامات موثرتری انجام شود.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از تعدادی از تلاشگران حوزه بهداشت استان گیلان با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon