همدان| بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل است
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل است گفت: عدم استفاده از کارآفرینان در تصمیمگیری کلان استان از موانع موجود بر سر راه تولید است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن لطفی بعد از ظهر امروز در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سند راهبردی و عملیاتی اشتغال در همدان کلی دیده شده و جزئیات و ناظر اجرا در آن مشخص نیست همچنین نحوه اجرای طرحها و اینکه با چه اعتباری باشد عنوان نشده است.
لطفی با بیان اینکه در راه تولید موانع زیادی وجود دارد عنوان کرد: قانون پیچیده کار و اشتغال، قانون پیچیده امور مالیاتی، قانون پیچیده امور بانکی، بروکراسی پیچیده اداری و عدم استفاده از کارآفرینان و کسانی که در تصمیمگیری کلان استان سهمی دارند از موانع موجود است.
لطفی بیان کرد: امروز جلسه اقتصاد مقاومتی برگزار شد اما حضور یک کارآفرین که میتواند در رونق تولید موثر باشد را نمیبینم.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: در سال 96 واردات گمرک به میزان 56 میلیارد دلار بود که سال گذشته به 46 میلیارد دلار رسید و امسال این میزان 30 میلیارد دلار پیشبینی شده که اگر این کاهش واردات از داخل مدیریت و تامین نشود با بحران روبهرو شده و شرایط سختی خواهیم داشت.
علیاکبر رنجبرزاده با بیان اینکه شرایط کشور عادی نیست و امیدواریم بتوانیم موانع را برداریم گفت: مجمع نمایندگان استان آماده همکاری و برطرف کردن مسائل است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی نیز از افزایش اعتبار پروژههای استان در مجلس با تلاش نمایندگان خبر داد و افزود: به عنوان نمونه اعتبار سد «گرین» نهاوند از 4 میلیارد تومان به 17 میلیارد تومان افزایش یافت و اعتبار سهراه مواصلاتی از 2 میلیارد تومان به 4 میلیارد تومان رسیده است.
حسن بهرامنیا اظهار داشت: همگی باید به نوعی بار مسئولیت رونق تولید را به یدک بکشیم نبود آمایش سرزمین در سطح منطقه از خلأهای مد نظر رهبری بوده که به عنوان اصلیترین خلأ در دو سال گذشته نام برده شد و امروز از تبیین سند راهبردی عملیاتی در همدان خوشحال هستیم.
وی بیان کرد: اگر میخواهیم در سطح کشور بر اساس اصل برنامه ششم 9 هزار شغل ایجاد کنیم و رشد را به هشت درصد برسانیم راهی جز حرکت در مسیر سند راهبردی نداریم.
انتهای پیام/ح