۴۰ درصد منابع بانکهای آذربایجان شرقی به رونق صنعت و معدن اختصاص یابد
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس با اشاره به اینکه ۴۰ درصد منابع بانکهای دولتی و خصوصی باید به سمت رونق صنعت و معدن اختصاص یابد گفت: برای حل مشکل این حوزه میتوان با سازمان بازرسی هماهنگی لازم صورت گیرد تا مشکلات قانونی ایجاد نشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدحسین فرهنگی در پنجاهمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید فرش تبریز در مالکیت صنعتی به ثبت برسد اظهار داشت: این اقدام از کپی شدن فرش تبریز در بازارهای جهانی جلوگیری میکند و باید در اولویت فعالان و مدیران این حوزه قرار گیرد.
وی احیای بیمه قالیبافان را مورد اشاره قرار داد و گفت: احیای بیمه قالیبافان در قانون بودجه پیشنهاد شد که در جدول تبصره 14 منبع کسری بیمه قالیبافان تامین شد و مرکز ملی فرش آن را عملیاتی میکند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افرادی که بیمه آنها قطع شده، در اولویت برقراری مجدد بیمه هستند افزود: باید متولیان امر دقت کنند که افراد غیر فعال در تولید معرفی نشوند و سازمان مرتبط هم دقت لازم را باید در این زمینه داشته باشند.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه 98 ابراز داشت: برخی استانهای کشور در این حوزه فعال شدهاند، مدیران استان باید فعالتر عمل کنند تا سهم استان در این حوزه افزایش یابد چراکه خاستگاه این قانون آذربایجان شرقی است و باید در این استان بیشتر بهرهبرداری شود.
وی با انتقاد از اینکه فرش ربات بافت در بازار رایج شده که دخالت انسان را حذف کرده است، خاطر نشان کرد: این نوع بافت همانند فرش ماشینی است که ضروری است برند «غیر دستبافت» برای این نوع از فرش تهیه شود تا حق افرادی که دستبافت کار میکنند ضایع نشود.
فرهنگی در ادامه با اشاره به اینکه 40 درصد منابع بانکهای دولتی و خصوصی باید به سمت رونق صنعت و معدن اختصاص یابد گفت: برای حل مشکل این حوزه میتوان با سازمان بازرسی هماهنگی لازم صورت گیرد تا مشکلات قانونی ایجاد نشود.
وی خواستار بررسی معادن و صنایعی که حسابهای مالی خود را در استان متمرکز کنند، شد و افزود: انتقال گردش مالی آنها به استان قطعا به توان مالی بانکها کمک میکند.
انتهای پیام/ ت