پیوستن هند به کمپین جهانی ضد دلار/ خرید ۸ تن طلا از ابتدای ۲۰۱۹

پیوستن هند به کمپین جهانی ضد دلار/ خرید 8 تن طلا از ابتدای 2019

هند دهمین دارنده بزرگ طلا در جهان است که طبق اطلاعات صندوق بین‌المللی پول در سال جاری تا حالا ۸.۲ تن از این فلز گران‌بها را خریداری کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی ، انتظار می‌رود بانک رزرو هند  1.5 میلیون اونس معادل 46.7 تن طلا به ذخایر رو به افزایش خود اضافه کند. ذخایر طلای این کشور پس از پیوستن به کمپین جهانی ضد دلار رکورد زده است.

  هند  دهمین دارنده بزرگ طلا در جهان است که طبق اطلاعات صندوق بین‌المللی پول در سال جاری تا حالا 8.2 تن از این فلز گران‌بها را خریداری کرده است. خزانه این کشور در حال حاضر 607.8 تن فلز زرد دارد که حدود هفت درصد ذخایر ارز خارجی این کشور را تشکیل می‌دهد.

 طبق آخرین گزارش شورای جهانی طلا ، بانکهای مرکزی در سراسر جهان 651.5 تن طلا در 2018 خریده اند. نرخ سالانه 74 درصدی خرید طلا این رقم را به بالاترین رقم سالانه رسانده است.

 بسیاری کشورها در تلاش برای متنوع کردن ذخایر خارجی خود به دور از دلار آمریکا ، طلا ذخیره می‌کنند. دلیل آن هم درگیریهای متعدد ژئوپولیتیکی ، جنگ های تجاری و تحریم هایی است که واشنگتن به بهانه های مختلف علیه اعضای بازارهای جهانی اعمال کرده است.

 چین ششمین دارنده بزرگ طلا در جهان است که ذخایر خود را در ماه مارس از 60.26 میلیون اونس ماه گذشته به 1900 تن معادل 60.62 میلیون اونس رسانده است. در همین حین، بانک‌مرکزی روسیه گزارش داد که این کشور  18.7 تن از این فلز گرانبها را به ذخایر روسیه در ماه مارس اضافه کرده است و مقدار دارایی طلای این کشور را به 2170  تن معادل 69.7 میلیون اونس رسانده است.

 هاوی لی،  یک اقتصاد دان  بانک OCBC در سنگاپور گفت:« به نظر می‌رسد یک الگو وجود دارد. نه فقط در مورد بانک رزرو هند، بلکه بانکهای مرکزی سراسر جهان تمایل دارند هنگام بی‌ثباتی فضای اقتصاد کلان، ذخایر طلای خود را بالا ببرند».

 بدون شک یکی از بزرگترین خریداران طلا در ماههای اخیر چین بوده است که در بحبوحه درگیری تجاری با آمریکا قرار دارد و می‌خواهد ذخایر تریلیون دلاری خود را متنوع کند.

 

 انتهای پیام/138

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه