مجلس و دولت بودجه لازم لایروبی را در اختیار وزارت نیرو قرار ندادند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: مجلس و دولت نتوانستند بودجه لازم را برای لایروبی رودخانهها در اختیار وزارت نیرو قرار دهند و اگر مطالبهای در این زمینه وجود دارد که بهحق هم هست، باید اعتبار لازم برای آن درنظر گرفته و تخصیص داده شود.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه اخیراً تعدادی از مسئولان و نمایندگان از عدم لایروبی رودخانهها گلایه میکنند، اظهار داشت: این گلایهها درحالی مطرح میشود که هیچزمان بیش از 20 تا 30 درصد درخواست بودجه وزارت نیرو برای لایروبی تصویب نشده و هیچزمان بیش از 10 تا 15 درصد بودجه تصویب شده، تخصیص داده نشده است.
وی افزود: مجلس و دولت نتوانستند بودجه لازم را برای لایروبی رودخانهها در اختیار وزارت نیرو قرار دهند و اگر مطالبهای در این زمینه وجود دارد که بهحق هم هست، باید اعتبار لازم برای آن درنظر گرفته و تخصیص داده شود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شرایط آب و هوایی تغییر کرده و وارد ترسالی شدهایم، پس لازم است با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بودجه کافی در اختیار وزارت نیرو قرار گیرد، تا این وزارتخانه بتواند لایروبی رودخانهها و زهکشی انهار را انجام و آبخیزداری را احیا کند.
وی با بیان اینکه "با انجام این اقدامات میتوانیم این نعمت الهی را ذخیره و از هدایت آب به دریا جلوگیری کنیم"، گفت: نباید این مایه سرچشمه گرفته از مواهب الهی موجب غم و خسران برای مردم باشد، بلکه با برنامهریزی میتوانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: خود سازمان هواشناسی اعتراف دارد که قادر نیست پیشبینیهای نزدیک به واقعیت برای بازه زمانی حتی بیشتر از یکهفته را ارائه کند.
جعفرزاده ایمنآبادی با اشاره به گزارش کارشناس هواشناسی که استانهای پهناور کشور فاقد حتی یک رادار هستند، گفت: این سازمان نمیتواند گزارش دقیقی از آخرین وضعیت هواشناسی ارائه کند، بنابراین متاسفانه بهدلیل محدودیتهای مالی تنها در زمان کوتاهی قبل از وقوع رخداد، امکان پیشبینی دارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه "در هر بحران لازم است فارغ از مسایل احساسی، قضاوتها منطقی، معقول و مشروع باشد"، خاطرنشان کرد: از مردم آسیبدیده، مسئولان و نمایندگان درخواست میکنم قضاوتهای خود را متناسب با واقعیتها، امکانات و ابزار هر دستگاه مطرح کنند.
انتهای پیام/