شهرداری‌های استان کرمانشاه به طور عموم در پرداخت حقوق‌ها ناتوان هستند


شهرداری‌های استان کرمانشاه به طور عموم در پرداخت حقوق‌ها ناتوان هستند

استاندار کرمانشاه با اشاره به ناتوانی شهرداری‌ها برای پرداخت حقوق‌ها گفت: فعالیت عمرانی شهرداری‌ها کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، هوشنگ بازوند ظهر امروز در مراسمروز شورا که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به ضرورت افزایش اختیارات شوراها به عنوان پارلمان محلی همچون پیشنهاد لایحه‌ای به مجلس اظهار داشت: شهرداری‌ها به طور عموم در پرداخت حقوق‌ها ناتوان هستند و فعالیت‌های عمرانی کمتری دارند در حالی که رقم ارزش افزوده می‌توانست بسیاری از مشکلات شوراها را رفع کند که سال گذشته محقق نشد.

بازوند با بیان اینکه کمیته تطبیق، شوراها را در تنگنا قرار داده است گفت: چنانچه دولت و حکومت براساس قانون وظایف خود را با عنوان شوراها به مردم محول کرده است بنابراین این اختیار را نباید محدود کرد زیرا در غیر این صورت مشکلات ادامه دارد و قوه قضاییه باید روی این موضوع سختگیری نکند.

وی با بیان اینکه اهمیت قائل شدن برای شورا باید از کلان کشور آغاز شود عنوان کرد: اختیارات و جایگاه شوراهای اسلامی به عنوان پارلمان محلی و برای بیان و رفع مشکلات مردم باید بیش از این باشد و ادارات کل موظف هستند به شوراها بها دهند در غیر این صورت با آنها برخورد می‌شود.

بازوند عنوان کرد: از محل ماده 10 و 12، 250 میلیارد تومان اعتبار به استان کرمانشاه تخصیص یافت اما با وجود تعهد ایجاد شده نقدینگی پرداخت نشده است و این در حالی است که درصدی از این اعتبار متعلق به شهرداری‌ها است.

استاندار کرمانشاه افزود: درخواست می‌شود که این اعتبار به صورت تنخواه‌گردان در امسال در اختیار استان قرار بگیرد و هرچند با این درخواست موافقت شده است اما تعجیل در انجام آن ضرورت دارد.

بازوند با اشاره به وقوع سیل در ابتدای امسال اظهار کرد: وقوع بحران قابل پیشگیری است؛ به طور نمونه مقاوم‌سازی واحدها سبب کاهش خسارت‌های ناشی از زلزله و سیل می‌شود آنچنانکه در زلزله 6.4ریشتری سال گذشته واحد‌های مقاوم‌سازی شده تخریب نشدند.

وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی به موقع سبب شد مردم بحران سیل را مدیریت کنند عنوان کرد: در سیل اخیر خروجی آب از استان2000مترمکعب بر ثانیه بود و با وجود خسارت 1506میلیارد تومانی به ویژه در بخش کشاورزی، خسارت به افراد حقیقی به حداقل رسید.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه چنانچه اجماعی برای بحران باشد قابل کنترل است گفت: در سیل اخیر حداقل خسارت به افراد حقیقی و واحد‌های مسکونی وارد شد و در صورت عدم آمادگی مردم خسارت‌ها بیشتر بود.

بازوند بیان کرد: 170 کیلومتر رودخانه در شهرها وجود دارد که ساخت و سازهایی در بستر و حریم آن‌ها انجام شده است و همین موضوع سبب تحمیل خسارت‌هایی به منازل شد و چنانچه ساماندهی نشوند در آینده خسارت‌ها بیشتر می‌شود.

بازوند سال گذشته را از نظر اقتصادی سالی سخت دانست و گفت: نرخ بیکاری در پایان سال 96 به 21.3 درصد رسیده بود و روندافزایشی داشت و هرچند اکنون نیز استان کرمانشاه جایگاه نخست را دارد اما نرخ بیکاری با 2.5 درصد کاهش به 18.4 درصد رسیده است.

وی بابیان اینکه نسبت اشتغال در سال 96، 32.5 درصد و در پایان 97 به 35.1 رسید افزود: نرخ مشارکت اقتصادی در سال 96، 41.3 و در پایان 97 به 43.2 رسیده است.

بازوند اولویت استان در سال گذشته را بازسازی مناطق زلزله‌زده و اشتغالعنوان کرد و گفت: اکنون بازسازی حدود 28 تا 29 هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرها و تعمیر بیش از 65 هزار واحد نیز به اتمام رسیده است و طی این مدت روزانه 11 هزار نفر در منطقه در حال فعالیت بودند.

استاندار کرمانشاه با اشاره نامگذاری سال با عنوان رونق تولید اظهار کرد: تمام مشکلات حوزه اقتصادی از جمله کنترل تورم، افزایش ارزش پول ملی، ریشه کن شدن فقر و حذف بروکراسی سنگین اداری به‌ویژه در سیستم بانکیبا استفاده از این مؤلفه رفع می‌شود.

بازوند بیان کرد: رونق تولید بدون مقدمه و پیش‌درآمد امکان‌پذیر نیستد و نیازمند تولید ثروت و حمایت از سرمایه‌گذاری و ثروت‌آفرینان است بنابراین اعضای شورا باید این موضوع را در دستور کار قرار دهند.

وی با اشاره به تحریم‌های ناعادلانه و قفل گلوگاه‌های مالی از سوی دشمن عنوان کرد: فعالیت‌های عمرانی نیازمند مشارکت مردمی است و شورای شهر باید موانع سرمایه‌گذایر را رفع و تشویق‌هایی در این زمینه تعریف کند.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon