برآورد خسارتهای سیلاب خوزستان به دور از موازیکاری صورت گیرد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان با اشاره به ضرورت پرهیز از موازی کاری در برآورد خسارتهای سیلاب خوزستان، گفت: از ارسال اطلاعات غیرهمخوان توسط دستگاههای اجرایی خودداری صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امید حاجتی امروز در جلسه کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارتهای سیلاب خوزستان با اشاره به برآورد میزان خسارتها با هماهنگی دبیر کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع، اظهار داشت: این امر با هدف وحدت کلام در اعلام میزان خسارتها به سطح ملی است.
وی بیان کرد: جمعبندی دستگاههای اجرایی از مسائل و خسارتهای بخشهای مختلف خود با جمعبندی جلسات در کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارتهای سیلاب خوزستان نباید مغایرتی داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان با اشاره به ضرورت پرهیز از موازی کاری در برآورد خسارتهای سیلاب خوزستان، خاطرنشان کرد: از ارسال اطلاعات غیرهمخوان توسط دستگاههای اجرایی خودداری صورت گیرد.
وی درباره پرداخت خسارت کشاورزانی که در زمینه رهاسازی آب به داخل اراضی خود با دولت همکاری داشتند، گفت: هنگام جبران خسارت به این مسأله توجه میشود و باتوجه به میزان منابع نسبت به این امر اقدامات لازم صورت میگیرد.
حاجتی با اشاره به پرداخت همزمان خسارتها با تأمین همزمان منابع لازم، اظهار داشت: اگر منابع به صورت مرحلهای تأمین شود، بدون شد اولویت بندی به این ملاحظات انجام میشود. امید است که اطلاعات ارسال شده به کمیته از میزان خسارت ناشی از سیلاب خوزستان دقیق باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان سیاستگذاری را وظیفه کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارتهای سیلاب خوزستان برشمرد و خاطرنشان کرد: خسارتهای اعلام شده توسط این کمیته از دستگاههایی اجرایی مسئول اخذ و باید قابل بازدی باشند.
وی با اشاره به برنامهریزی برای شناسایی روستاهای در حریم بستر مسیلها و رودخانههای خوزستان با همکاری دانشگاه شهید چمران و دستگاههای اجرایی، گفت: بنا است که پیش از آغاز بازسازی مناطق آسیب دیده جانمایی جدید برای این روستاها برنامهریزی شود.
بیشترین آسیب سیلاب خوزستان را در حوزه راه و شهرسازی است
همچنین رضا رضایی در این جلسه بیشترین آسیب سیلاب خوزستان را در حوزه راه و شهرسازی برشمرد و اظهار داشت: این میزان آسیب در حوزه راهداری و راههای استان خوزستان صورت گرفته است.
وی با اشاره به وارد شدن خسارتهای جدی به خطوط راهآهن خوزستان، بیان کرد: فرمهای دریافت اطلاعات سیل خوزستان نقصهایی دارد و برخی از موارد لازم نیز در آن مورد توجه قرار نگرفته است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به مواجه بودن دستگاههای اجرایی با مشکلات در زمینه هزینههای جاری، ادامه داد: هزینههای جاری زمان وقوع سیلاب خوزستان در زمینه خسارتهای وارد شده لحاظ نشده است.
انتهای پیام/ش