سرمایهگذاری در کویر رونق زیادی گرفت
قائم مقام رئیس همایش بینالمللی گردشگری بیابان لوت خراسان جنوبی با بیان اینکه فراهم کردن زیرساختها در استان نیازمند همکاری است، گفت: سرمایهگذاری در کویر رونق زیادی گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، احمد بخشی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: امسال با توجه به سیلابهای غرب کشور براساس آماری که از سوی میراث فرهنگی کشور اعلام شده استان خراسان جنوبی ششمین رتبه در جذب و اقامت گردشگر در ایام نوروز 98 در بین استانهای کشور را کسب کرده است.
وی بیان کرد: وظیفه دانشگاه و دیگر نهادها که در برگزاری این همایش کمک کردند معرفی جاذبههای گردشگری خراسان جنوبی است و فراهم کردن زیرساختهای خراسان جنوبی نیازمند همکاری بین بخشی و تغییر نگرش مسئولان ارشد کشوری به این منطقه است.
قائم مقام رئیس همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت خراسان جنوبی اظهار داشت: سرمایهگذاری در کویر به نسبت سالهای گذسته رونق زیادی گرفته و باید برحجم این سرمایه گذاریها افزوده شود.
بخشی با بیان اینکه باید برنامهریزی و تلاش شود سرمایهگذاریها ارزانتر شود تا سرمایهگذاران بتوانند خدمات مناسب و ارزانتری به گردشگری ارائه کنند افزود: بلیت هواپیماها افزایش قیمت داشته و باید شرایط سفر ارزان فراهم شود تا بحث گردشگری را رقابت پذیر کنیم.
200 میلیون تومان اعتبار ملی برای برق رسانی کویر همت آباد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز در این همایش گفت: 45 اقامتگاه بومگردی در خراسان جنوبی وجود دارد که بیش از 60 درصد این اقامتگاههای بومگردی در روستاهای کویری استان فعایت دارند و در کویر سه قلعه نیز شش اقامتگاه بومگردی فعالیت دارد.
رمضانی بیان کرد: در کویر سه قلعه برای تامین آب و برق و راههای دسترسی اقدام شده و اکنون 200 میلیون تومان از اعتبارات ملی به برقرسانی کویر همت آباد زیرکوه اختصاص یافته است.
وی افزود: نخستین کمپ کویر خراسان جنوبی در روستای دهسلم با اعتبار 800 میلیون تومان راهاندازی شده که در حال حاضر طرحهای سرمایه گذاری بخش خصوصی در روستاهای نزدیک به کویر شامل چاهداشتی، حیدرآباد، و چهارفرسخ است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار داشت: برگزاری این همایش قابلیتهای گردشگری را در عرصه ملی و بینالمللی دارد و میتوانیم بخشی از نگاههای عمیق و با تجربهتری در عرصه گردشگری کویر را در مقالات ارسالی به این همایش بیابیم.
ارسال 135 مقاله به دبیرخانه همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت
دبیر اجرایی همایش بینالمللی بیابان لوت خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه اگر قرار است از موهبت کویر استفاده کنیم نیاز است مسئولان به فراهم کردن زیرساختها توجه کنند اظهار داشت: باید از ظرفیت حوزه گردشگری خراسان جنوبی استفاده کنیم تا از این طریق برای خراسان جنوبی ارزش افزوده ایجاد شود.
اسکندر ثانی با بیان اینکه همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت 11 اردیبهشت ماه به مدت دو روز برگزار میشود افزود: تاکنون 135 مقاله به دبیرخانه این همایش از کشورهای هند، ترکیه، استرالیا، انگلستان، هلند و ایران ارسال شده است.
وی بیان کرد: گردشگری پایدار و توسعه اجتماعات محلی، شناسایی و ارتقای زنجیره ارزش در بخش گردشگری، گردشگری و اقتصاد محلی، جاذبههای بیابان لوت ایران، ژیوتوریسم و بیابان لوت، گردشگری ورزشی و بیابان لوت، گروه های اجتماعی خلاق و توسعه گردشگری بیابان لوت، اقامتگاههای بوم گردی و نقش آنها در توسعه گردشگری بیابان لوت و اکوتوریسم و بیابان لوت از جمله محورهای این همایش است.
انتهای پیام/