امید پاکستان به کشف نفت و گاز در آب‌های عمیق

امید پاکستان به کشف نفت و گاز در آب‌های عمیق

پاکستان انتظار دارد در حفاریهای آب‌های عمیق کراچی ذخایر نفت و گاز کشف کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از د نیوز، پاکستان انتظار دارد در حفاریهای آب‌های عمیق کراچی ذخایر نفت و گاز کشف کند چون حفاری در چاه ککرا-1 تقریبا به اوج خود رسیده است.

 دستیار مخصوص نخست وزیر در امور نفت، نادی بابار، گفت:«ما خوشبین هستیم که درککرا-1  ذخایر انرژی کشف کنیم».

 کنسرسیومی به رهبری شرکت آمریکایی اکسون موبیل و متشکل از شرکت انی ایتالیا، شرکت توسعه نفت و گاز و شرکت نفت پاکستان در حال حاضر حفاری در این منطقه را بر عهده دارد. چاه ککرا-1 تا عمق 5660 متری در آب‌های عمیق حفاری می‌شود که در حال حاضر به حدود 4810 متری رسیده است.

 یک مقام ارشد پاکستان گفت حفاری حالا به مرحله ای رسیده که می‌توان به راحتی تخمین زد نفت و گاز وجود دارد یا نه.

عمر ایوب خان، ، وزیر نفت پاکستان گفت دولت برای سرمایه‌گذاری بین‌المللی کمک کرده است. دولت پاکستان حامی سرمایه گذاری آزاد و ایمن در کشور است. وی گفت پس از این اکتشاف مشاغل جدیدی در راه است.

مدیرعامل اکسون موبیل گفت این شرکت علاقه مند به حفاری های بیشتر در بلوک های دریایی و واردات گاز طبیعی مایع به داخل پاکستان است. این شرکت می‌تواند به ایجاد سیاست دوستدار محیط زیست در حفاری دریایی هم کمک کند.

 ,رود اکسون موبیل به پاکستان نشانه ای مثبت برای بخش اکتشاف و تولید این کشور است. دولت قبلا عوارض و مالیات را از واردات تجهیزات حفاری برداشته تا اکتشاف و تولید منابع انرژی را تشویق کند. فاصله بین عرضه و تقاضای انرژی در پاکستان زیاد است.

 بخش نفت و گاز پاکستان اعلام کرد انتظار می رود فاصله بین عرضه و تقاضا به 4600 میلیون فوت مکعب در روز در سال مالی 23-2022 برسد و تا 2027 ، 6700 میلیون متر مکعب باشد. پاکستان در حال حاضر حدود 4000 میلیون متر مکعب گاز طبیعی تولید می‌کند که 48 درصد ترکیب انرژی این کشور است. در حالی که تقاضا  بیش از 6000 میلیون مترمکعب ثبت شده است. فاصله بین عرضه و تقاضا در 18-2017، 1447 میلیون متر مکعب بود. انتظار می‌رود این فاصله در سال مالی آینده که از جولای 2019 آغاز می‌شود، 3720 میلیون متر مکعب باشد.

 فاصله بین عرضه و تقاضا را می‌توان با گسترش اکتشاف و تولید نفت کاهش داد. برای رسیدن به این هدف باید این بخش را تشویق کرد و از طریق توسعه خط لوله های داخلی، واردات  گاز طبیعی و LNG را افزایش داد.

 انتهای پیام/170

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon