نخستین نشست تخصصی پرورش جلبک دریایی در بوشهر تشکیل شد


نخستین نشست تخصصی پرورش جلبک دریایی در بوشهر تشکیل شد

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:نخستین نشست تخصصی پرورش جلبک دریایی در راستای تدوین نقشه راه، توسعه فناوری و صنایع جانبی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مصطفی قانعی ظهر امروز در نشست تخصصی پرورش جلبک در دانشگاه خلیج فارس بوشهر، تدوین نقشه راه، توسعه فناوری و صنایع جانبی را از اهدف مهم این نشست دانست و اظهار داشت: وجود ریزجلبک‌ها و جلبک‌های بزرگ یکی از ظرفیت‌های مهم ایران است که توسعه فناوری‌های مرتبط با این حوزه در اولویت قرار دارد.

وی با تاکید بر توجه به ایجاد صنایع تبدیلی جلبک‌های دریایی تصریح کرد: استفاده از جلبک و ایجاد صنایع مرتبط با آن، بازاری به ارزش 500 میلیون دلار در کشور ایجاد می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تدوین نقشه راه توسعه زیرساخت‌های استفاده از جلبک‌های دریایی را یک ضرورت دانست و افزود: در این راستا سند و نقشه راه تهیه شده و با حضور متخصصان و صنعتگران پس از بررسی، نقشه راه  پرورش جلبک دریایی تدوین می‌شود.

وی با بیان اینکه تدوین این نقشه راه، اقتصاد زیستی و اشتغال ایجاد می‌کند افزود: تولید فناوری جدید از دیگر آثار تدوین سند استفاده از جلبک‌های دریایی و پرورشی است.

قانعی از پرورش جلبک در اراضی ساحلی خبر داد و بیان کرد:زمین‌های مستعد پرورشی در ساحل خلیج فارس و مکران  تعیین شده که در این راستا تغذیه آبزیان با جلبک باید گسترش یابد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشکل تامین خوراک را یکی از مسائل اصلی پرورش دهندگان ابزیان دانست و گفت: در اجرای پرورش جلبک دریایی، استفاده از این محصول در صنایع غذایی به عنوان فرم دهنده است، که اکنون در این زمینه وارد کننده هستیم .

وی با اشاره به اینکه اکنون سه شرکت داخلی برای پرورش جلبک دریایی اعلام آمادگی کرده‌اند تصریح کرد:برای تولید این محصول قرار است با اتصال شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها به شرکت‌های بزرگ، ظرفیت اقتصادی 500 میلیون دلاری ایجاد شود.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon