فعالیتهای قرآنی در کشور با کمبود اعتبارات مواجه است
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم از کمبود اعتبارات در حوزه فعالیتهای قرآنی انتقاد کرد و گفت: باید جلوی موازیکاری و پراکندگی در فعالیتهای قرآنی گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، مهدی قره شیخ لو شامگاه گذشته در حاشیه همایش تجلیل از پیشکسوتان قرآن استان سمنان که در مجتمع ولایت شهرستان سمنان برگزار شد، تلاشهای صورت گرفته در مسیر ترویج فرهنگ قرآنی را ارزنده اما کم دانست اظهار داشت: باید حق قرآن بهدرستی و جامع و کامل در جامعه ادا شود.
وی به تلاشهای انجامشده در طول 40 سالی که از عمر انقلاب در مسیر قرآن انجامشده اشاره کرد و افزود: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید این چهار دهه حیات انقلاب اسلامی بازنگری شود تا بدانیم در کجا قرار داریم.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم گفت: در دوران قبل از انقلاب درزمینهٔ قرآن کریم در وضعیت و شرایط خوبی قرار نداشتیم؛ اما امروز و به برکت انقلاب اسلامی اتفاقات و فعالیتهای بسیار خوبی در این زمینه به وقوع پیوسته است و بااینحال باید راهی که در این 40 سال رفتهایم را بازنگری و موارد قوت و ضعف موجود جامعه قرآنی را بر اساس نص صریح قرآن شناسایی کنیم و درصدد تقویت نقاط قوت و اصلاح و مرتفع کردن نقاط ضعف برآییم.
قره شیخ لو تصریح کرد: جای بسی تأسف و تأمل است که بگوییم در برخی حوزهها کار جدی و سرمایهگذاری اساسی انجامنشده است که یکی از آنها آموزشوپرورش است.
وی با بیان اینکه پایههای تربیتی باید از همان آغاز کودکی محکم و نهادینه شود ادامه داد: مهدهای کودک در کشور بسیار است و اما کم هستند آن مهدهایی که آموزشهایشان با مبانی قرآنی سنخیت داشته باشد؛ البته باید گفت اینگونه نیست که نخواهند مسیر قرآنی را در پیش بگیرند؛ مسئله این است که منابع و محتوایی در دسترسشان نیست.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با تأکید بر رسالت سنگینی که بر عهده قرآنیان است گفت: این افراد که خداوند متعال آنها را به حقیقت برگزیده تا در این مسیر گام بردارند؛ میبایست به تهیه و تولید منبع و محتوای قرآنی و تربیت مربیان و معلمان قرآن بپردازند؛ بنابراین آنچه مهم و لازم است اینکه معلمان مهارتهای قرآنی را فراگیرند و انس و الفتی بیشازپیش با قرآن برقرار کنند.
قره شیخ لو بیان داشت: حق قرآن باید از مسئولان کشور گرفته شود؛ چراکه میبینیم در حوزههای دیگر غیر از قرآن بها، اعتبار و هزینه خاص و خوبی در نظر گرفته میشود؛ اما به قرآن که میرسد؛ توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و دستیابی به اهداف در این راستا همواره با مانع کمبود بودجه مواجه است.
قره شیخ لو با بیان اینکه باید از موازی کاری و انجام اقدامات پراکنده قرآنی پرهیز شود گفت: مدیریت قرآنی و اعتبارات باید در کشور به صورت متمرکز انجام شود.
به گزارش تسنیم، در این همایش که برای سومین بار در سطح استان برگزار شد، از هفت چهره قرآنی پیشکسوت، چهار نفر از مسئولان برتر خانه های قرآن و عترت شهری و روستایی و 9 مدیر برتر مؤسسات فرهنگی و قرآنی استان سمنان با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/ش