زندگی مردم در مناطق محروم را می‌توان با تکنولوژی‌های نوین متحول کرد


زندگی مردم در مناطق محروم را می‌توان با تکنولوژی‌های نوین متحول کرد

دبیر علمی همایش رسانه‌های نوین با اشاره به اینکه در کشور ما بیشتر با با جنبه‌های منفی رسانه‌های نوین مواجه بودیم گفت: تکنولوژی‌های جدید و استفاده درست از رسانه‌های نوین می‌تواند زندگی مردم به ویژه در مناطق محروم را متحول کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی‌اکبر فرهنگی امروز در نخستین همایش ملی و نمایشگاه رسانه‌های نوین و شکل‌دهی نهاد‌های اجتماعی که با حضور محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در دانشگاه هایتک کرمان برگزار شد اظهار داشت: روزی که به من خبر دادند که چنین همایشی قرار است که برگزار شود یکی از روزهای خوب زندگی من بود زیرا با برگزاری این همایش زیرساخت‌های توسعه فضای مجازی را در مناطق محروم می‌توان شکل داد.

وی با یادآوری اینکه با استاندار سابق استان کرمان به قلعه‌گنج سفر کردیم و من بحث این شهرستان را حتی در خارج از کشور بیان کرده‌ام گفت: قلعه‌گنج شهرستانی محروم است اما کارهای خوبی در این منطقه به عنوان برنامه توسعه اجرا شده است.

دبیر علمی همایش رسانه‌های نوین و شکل‌دهی نهادهای اجتماعی با بیان اینکه علمی که ما می‌آموزیم باید بتوان از آن استفاده کنیم و مشکلی که با آمدن رسانه‌های نوین جنبه‌های مثبت و منفی زیادی وارد جامعه شد افزود: متاسفانه ما بیشتر با جنبه‌های منفی آن مواجه بودیم.

وی با اشاره به اینکه باید بدانیم رسانه‌های امروزی را می‌توان به‌گونه‌ای استفاده کرد که زندگی مردم را متحول کند گفت: در قلعه‌گنج این کار شکل گرفت و هرچیز جدیدی که می‌آید تک تک نهادهای ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

فرهنگی با بیان اینکه ما باید تاثیر تکنولوژی‌های جدیدی را که وارد زندگی و جامعه ما می‌شود بر خانواده خود مورد توجه و ارزیابی قرار دهیم عنوان کرد: آموزش و پرورش ما تغییر می‌کند و حتی در مواردی ممکن است سیاست‌های کشور نیز تغییر کند و تمام این تغییرات محصول یک تکنولوژی جدید است.

وی با اشاره به نقشی که رسانه‌های نوین می‌تواند بر اقتصاد ما داشته باشند گفت: این رسانه‌ها می‌توانند صادرات ما را تقویت کرده و باید در این راستا از وجود این تکنولوژی‌های جدید بهره ببریم.

دبیر علمی همایش رسانه‌های نوین و شکل‌دهی نهادهای اجتماعی با بیان اینکه جهان کم کم به صورت اخلاق گرایی درحال حرکت است افزود: رسانه‌ها می‌توانند در این بحث اثرگذار در این حوزه نقش بسیار زیادی داشته باشند.

محمد حسین‌زاده مدیرعامل بانک رسالت در این همایش بااشاره به اینکه دشمن در زمینه اقتصاد و فرهنگ آرایش جنگی به خود گرفته است و ما نیز باید در تقابل با دشمن آرایش جنگی بگیریم اظهار داشت: این همایش نمونه کار جهادی در دوران دفاع مقدس و در تقابل با دشمن است.

وی با بیان اینکه بانک رسالت با دانش مردمی و مشارکت آنها کار را انجام می‌دهد گفت: 8 هزار و 500 کانون مردمی همیاری اجتماعی در کل کشور راه‌اندازی شده است و هدف اصلی توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی و تولید در شهرهای کوچک و روستاها و مصرف در شهرهای بزرگ است.

مدیرعامل بانک رسالت با اشاره به اینکه در استان کرمان و در شهر گلباف مدلی را آغاز کردیم که امروز الگو شده است افزود: دو هزار هسته در استان کرمان و در سطح کشور و سه هزار هسته کار و زندگی تشکیل دادیم و شعار هر خانه یک کارخانه را پیگیری می‌کنیم که این شعار امروز به یک گفتمان تبدیل شده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon