‌نیروهای صلح کشورهای اسلامی باید امنیت کشورهای مسلمان را تامین کنند‌


‌نیروهای صلح کشورهای اسلامی باید امنیت کشورهای مسلمان را تامین کنند‌

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با بیان اینکه باید نیروهای صلح کشورهای اسلامی تشکیل شود گفت: کشورهای اسلامی خود باید ضامن و تامین‌کننده امنیت کشورهای مسلمان باشند نه اینکه حامیان جریان‌های تروریستی امنیت را در برخی کشورهای مسلمان در دست بگیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمد مهدی زاهدی امروز در همایش «توسعه همکاری‌های اقتصادی استان کرمان و کشور افغانستان» که با حضور احمد سعید سادات رایزن بازرگانی افغانستان در ایران، الحاج سعد الخطیبی رئیس اتاق تجارت و صنایع هرات، عبدالمتین قلندری رئیس اتاق تجارت و صنایع غزنی و نمایندگانی از کشور افغانستان در سالن زنده یاد کامیابی اتاق کرمان برگزار شد اظهار داشت: ارتباط بین دو کشور برادر، همسایه، هم دین ایران و افغانستان با یک سابقه طولانی تاریخی مسئله مهم است که باید بیشتر به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه اتاق‌های بازرگانی به عنوان پارمان‌های اقتصادی و مردمی نقش موثری  در توسعه روابط دو کشور دارند گفت: تفاهمنامه‌هایی که امروز بین این دو اتاق امضا شده در توسعه روابط  دو کشور در سطح کلان بسیار خوب و موثر است.

زاهدی با بیان اینکه ما به عنوان دو کشور مسلمان می‌توانیم با هماهنگی و اتحاد با هم تاثیرگذاری جدی در برخی تصمیمات منطقه و کشورهای اسلامی داشته باشیم افزود: کشورهای اسلامی باید به دنبال ایجاد یک پول واحد اسلامی باشند و البته در کنار برای کنتل تغییر ارزش پول کشورها و تلاطم‌های جهانی یک بانک مرکزی کشورهای اسلامی تشکیل دهند.

وی با اشاره به اینکه کشورهای اسلامی باید کاری کنند که امنیت سرمایه‌گذاری در این کشورها به‌خوبی برقرار شود بیان کرد: اگر نگاه کلانتری به ایجاد ارتباطات و تبادلات بین کشورهای اسلامی داشته باشیم متوجه می‌شویم که نیازمند وجود امنیت در تمامی این کشورهای اسلامی هستیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امنیت سرمایه‌گذاران پایه‌گذار و تضمین‌کننده یک سرمایه‌گذاری مطمئن است عنوان کرد: ما باید یک صلح اسلامی ایجاد کنیم و امنیت اقتصادی را در دست بگیریم، کشورهای اسلامی خود باید ضامن امنیت اقتصادی باشند. 

وی به وجود نیروهای بیگانه در برخی کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: باید نیروهای صلح کشورهای اسلامی تشکیل و خود کشورهای مسلمان در این حوزه ورود کنند و خود کشورهای اسلامی ضامن و تامین کننده امنیت کشورهای مسلمان باشند نه اینکه حامیان جریان‌های تروریستی امنیت را در برخی کشورهای مسلمان در دست بگیرند.

زاهدی با بیان اینکه اگر این تفاهمنامه‌ها و تبادلات در سطح کلانتر امضا شود می‌توانیم شاهد اتفاقات بزرگ‌تر و تاثیرگذارتری باشیم و در اجلاس سران کشورهای اسلامی قدم‌های بزرگ‌تری برداریم افزود: چرا کشورهای اسلامی نباید یک عضو دائم در سازمان ملل داشته باشد تا از حقوق مسلمانان در جوامع جهانی دفاع کند.

وی با اشاره به اینکه اگر کشورهای مسلمان با هم متحد شوند، می‌توانند در جهان اسلام شگفتی‌ساز شده به ریاست نهادهای بین‌المللی نیز برسند گفت: اقتصاد آینده متفاوت بوده و باید نگاه خود را نیز در این مورد را تغییر دهیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا دو سال آینده 7 تریلیون دلار گردش مالی در حوزه دیجیتال وجود دارد که باید زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم عنوان کرد: تا سال 2030 بیش از 70 درصد اقتصاد جهان به سمت دیجیتال پیش می‌رود و اگر برای آن روز خود را آماده نکنیم، همچنان باید به نفت وابسته باشیم.

وی با اشاره به اینکه کشورهای اسلامی باید بخشی از اقتصاد دیجیتالی را در دست داشته باشند، گفت: آموزش در اقتصاد دیجیتال حرف اول را می‌زند و مدارس و دانشگاه‌های ایران و افغانستان می‌توانند سند توسعه‌ای در این زمینه فراهم و اجرا کنند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران