دستگاه‌های اجرایی موظف به ارائه برنامه‌های پیشگیری مدیریت بحران خود هستند


دستگاه‌های اجرایی موظف به ارائه برنامه‌های پیشگیری مدیریت بحران خود هستند

رئیس مرکز توسعه مدیریت و منابع سازمان مدیریت بحران کشور گفت: همه دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند که سالانه تمام برنامه‌هایشان را به صورت مدون در حوزه پیش‌بینی و پیشگیری در استان‌ها به استاندار به عنوان رئیس شورای عالی مدیریت بحران ارائه کنند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به قانون مدیریت بحران اظهار داشت: قانون مدیریت بحران حدود 45 تا 46 ماه در مجلس شورای اسلامی در کمیسیون‌های مختلف بین نمایندگان چکش‌کاری شد.

وی افزود: کشور ما جزو 10 کشور پرمخاطره دنیا است و نیاز بود که این قانون در جامعه شکل مدون بگیرد تا بتواند خواسته‌های ما را در زمان حوادث غیرطبیعی برآورده کند.

رئیس مرکز توسعه مدیریت و منابع سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: خوشبختانه بعد از 45 ماه این قانون در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و به شورای نگهبان ارجاع شد، شورای نگهبان چند ایراد به این قانون گرفتند که در جلسه مشترکی که برگزار شد این ایرادات برطرف شده و به مجلس برگشته و به احتمال زیاد هفته آینده قانون جامع و کامل سازمان مدیریت بحران کشور نهایی می‌شود.

نظری بیان کرد: گام بعدی دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌هایی است که باید در اجرای این قانون در استان‌ها در بخش دانشگاهی تدوین بشود و از ظرفیت دانشگاه‌ها و نخبگان کشوری استفاده می‌کنیم تا بتوانیم آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هایی را تدوین کنیم که در مواقع بحران بتواند کار را برای ما تسریع کند .

وی ادامه داد: بنابراین موفقیت بسیار بزرگی بود که این قانون در مجلس به تصویب رسید و ان‌شاءالله شاهد باشیم که بعد از نوشتن دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها این قانون را اجرایی کنیم، امیدواریم بحرانی در کشور نباشد اما برای فرماندهی واحد در صحنه بحران نیاز به قانون داشتیم.

رئیس مرکز توسعه مدیریت و منابع سازمان مدیریت بحران کشور عنوان کرد: عمده تمرکز ما در این قانون در بحث پیش‌بینی و پیشگیری قرار گرفته و اعتبارات مناسب و ویژه‌ای برای این موضوع دیده شده است، هرچقدر بتوانیم در حوزه پیش‌بینی و پیشگیری کار کنیم، به طور قطع آسیب‌ها در زمان آمادگی و مقابله کمتر می‌شود.

نظری اضافه کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند که سالانه تمام برنامه‌هایشان را به صورت مدون در حوزه پیش‌بینی و پیشگیری در استان‌ها به استاندار به عنوان رئیس شورای عالی مدیریت بحران ارائه کنند و برای آن طرح داشته باشند.

وی افزود: بودجه این کارهم از طریق سازمان برنامه و بودجه به صورت 100 درصد تخصیص داده می‌شود، بنابراین هر چقدر بتوانیم در حوزه پیش‌بینی و پیشگیری کار کنیم می‌تواینم کاهش آسیب‌ها را در حوزه تلفات جانی و مالی داشته باشیم.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران