۱۳۵۷ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد اشتغال و رونق تولید به گیلان اختصاص یافت


1357 میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد اشتغال و رونق تولید به گیلان اختصاص یافت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان از اختصاص ۵۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد اشتغال در کشور خبر داد و گفت: سهم گیلان از این اعتبارات هزار و ۳۵۷ میلیارد تومان در نظر گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ محمدعلی محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تأکیدات مقام معظم رهبری امسال 51 هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال و رونق تولید در کشور اختصاص پیدا کرد که از این میزان اعتبار هزار و 357 میلیارد تومان برای گیلان در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان ایجاد اشتغال پایدار را از تأکیدات مقام معظم رهبری دانست و عنوان کرد: از بودجه اختصاص یافته به گیلان در بخش رونق تولید و ایجاد اشتغال،‌ 166 میلیارد تومان آن به حوزه گردشگری و 503 میلیارد تومان آن نیز به بخش کشاورزی استان اختصاص یافته است.

محمدی اعتبار اختصاص یافته به حوزه صنعت را 392 میلیارد تومان و در حوزه کار و رفاه اجتماعی را نیز 50 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت:‌ امیدواریم با تخصیص این اعتبارات و با یک برنامه‌ریزی منسجم امسال اتفاقات خوبی در بحث رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار استان گیلان رقم بخورد.

وی میزان تحقق بودجه هزینه‌ای گیلان در سال 96 را تقریباً 103 درصد اعلام کرد و بیان داشت: در سال 97 چیزی در حدود 100 درصد بودجه هزینه‌ای گیلان محقق شد هر چند که برای تحقق پیدا کردن آن از سر ناچاری مجبور شدیم مبالغی را از سهم اعتبارات عمرانی استان برداشت کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان با بیان اینکه امسال یک میلیون و 744 هزار میلیارد تومان بودجه در سطح ملی در نظر گرفته شده افزود: از این مقدار اعتبار 520 هزار میلیارد تومان به بودجه دولتی اختصاص دارد و یک میلیون و 250 هزار میلیارد تومان نیز سهم شرکت‌ها و مؤسسات دولتی است.

محمدی با اشاره به اینکه از 520 هزار میلیارد تومان اعتبار حدود 410 هزار میلیارد تومان آن سهم بودجه هزینه‌ای کشور است ابراز داشت: امسال برای بودجه عمرانی‌ 80 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که با توجه به بودجه اختصاص یافته در بخش هزینه‌ای اعتبارات بسیار ناچیزی است.

وی با تأکید بر اینکه ساختار بودجه‌ریزی در کشور از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دچار نواقصی بوده است تصریح کرد: ما در کشور از امر توسعه و زیرساخت‌های مورد نیاز آن صحبت می‌کنیم در حالی‌که زمینه‌های آن نیز در بخش تخصیص اعتبارات به ویژه در حوزه‌های عمرانی فراهم نیست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان بودجه هزینه‌ای استان را 577 میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: گیلان امسال در بخش بودجه هزینه‌ای در رده هشتم کشور قرار گرفته به طوری‌که می‌توان نتیجه گرفت شاخص بودجه هزینه‌ای گیلان با توجه به نسبت جمعیتی استان شاخص خوبی است.

محمدی از رشد 21.7 درصدی بودجه عمرانی استان گیلان در سال 98 در مقایسه با سال گذشته خبر داد و عنوان کرد:‌ مجموع اعتبارات گیلان در سال 98 هزار و 453 میلیارد تومان است که از این میزان اعتبار حدود 857 میلیارد تومان آن برای بودجه عمرانی استان در نظر گرفته شده است.

وی از رشد 16 درصدی بودجه عمرانی استان گیلان در مقایسه با اعتبارات عمرانی سال 97 سخن گفت و خاطرنشان کرد: امیدواریم کلیه دستگاه‌های اجرایی گیلان بتوانند در جهت جذب حداکثری اعتبارات گام بردارند تا در حوزه بهبود وضعیت مردم این استان در بخش‌های مختلف تحول خوبی ایجاد شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان توسعه را یک بحث جهانی خواند و با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌ها لازمه تحقق آن است گفت: گیلان استانی کشاورزی محسوب می‌شود از طرفی دیگر به علت گردشگر پذیر بودن آن باید برای رونق و توسعه آن در حوزه‌های یاد شده سرمایه‌گذاری انجام شود.

محمدی پرداختن به رونق کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی در کنار توسعه امر گردشگری را از نیازهای اولویت‌دار گیلان دانست و بیان داشت:‌ افتتاح راه آهن گام بسیار بزرگی در جهت توسعه زیرساخت‌های گیلان بود که امیدواریم با تکمیل فازهای بعدی آن موقعیت این استان در کشور ارتقاء پیدا کند.

وی اتمام ساخت راه آهن رشت به انزلی در پایان دولت فعلی را مورد تأکید قرار داد و گفت: طول خط آهن از ایستگاه جیرده تا بندر کاسپین 34 کیلومتر،‌ از ایستگاه جیرده تا بندرانزلی 41 کیلومتر و از این ایستگاه تا بندر آستارا بیش از 160 کیلومتر است که امیدواریم ساخت آن‌ها با کمترین مشکل به پیش برود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان اجرای پروژه ریلی مسیر رشت به انزلی توسط دو شرکت داخلی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: قسمت رشت به انزلی هم‌اکنون حدود 18 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اجرای فاز دوم آن هم مراحل خرید زمین‌های اطراف پروژه در حال انجام است.

محمدی از علاقمندی دولت جمهوری آذربایجان برای سرمایه‌گذاری در ساخت شبکه ریلی کشور در محدوده آستارا سخن گفت و عنوان کرد:‌ با اتصال شبکه ریلی شمال کشور به جنوب کشور زمینه لازم برای ترانزیت و حمل و نقل حجم بسیار بالایی از کالاها و محصولات فراهم می‌‌شود.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon