مقایسه پاژن با رقبای خود در بازار
طبیعتگردی آداب و رسوم خاص خود را دارد. یکی از این آداب هم داشتن خودرویی است که از کوه نترسد و از جنگل واهمه نداشته باشد. خودروی پاژن به صخرهها پوزخند میزند، به کوهها میخندد و به راحتی از پس جنگلها برمیآید.
با خرید پاژن ما سوار یک خودرو با پیشرانه سه لیتری میشویم. آن هم در حالی که واردات خودروهای خارجی با موتور بیشتر از 2.5 لیتر از سال 1393 ممنوع شده و از این لحاظ پاژن یکهسوار بازار آفرودسواران است.
یکی دیگر از نکاتی که به پاژن برتری میدهد این است که این خودروساز ایرانی در رقابت با دیفندر حتی از او هم سبقت گرفت. طوری که دیفندر از شرکت انگلیسی لندروور هیچ گاه پیشرانه سه لیتری تولید نکرد. همچنین سانگیانگ هم که همکاریهای خودش را با رامک خودرو آغاز کرده نتوانست به این پیشرانه برسد.
پاترول یا پاژن؟
اگر این خودرو را با پاترول مقایسه کنیم در قسمت ظاهری شاهد برتری خودروی ایرانی دربرابر پاترول خواهیم بود. پاترول موتوری چهار لیتری دارد و از این لحاظ در مقایسه با موتور سه لیتری پاژن برتری بیشتری دارد. البته گیربکس چهار دندهای پاترول در مقایسه با پاژن صفر که پنج یا شش سرعته به بازار آمده باعث برتری این خودروی ایرانی شده است. اگر از موتور دو خودرو فاصله بگیریم، این خودروی ایرانی امنیت بیشتری را برای سرنشین و راننده تضمین میکند. جلوبندی پاترول طوری طراحی شده که با ضربه شدید به سرعت جمع میشود. از سوی دیگر پاترول خودروی قدیمی است که به راحتی نمیتوان یک نسخه پوسیده نشده آن را پیدا کرد.
پاژن دیفرانسل مستحکمی دارد و طوری ساخته شده که برای رانندگی در شرایط سخت مطمئنتر باشد. برای خرید یک پاژن مدل سال 1380 با موتور نیسان باید 45 میلیون تومان پول بدهیم این در حالی است که پاترول قیمت بالاتری دارد و حداقل باید 60 میلیون تومان داشت تا یک مدل 80 آن را خرید. پاژنهایی که در بازار دست دوم مانند سایت دیوار پیدا میکنیم از دهه 60 شمسی شروع میشوند. از این خودرو دو نسخه چهار و شش سیلندر تولید شده و نمونه شش سیلندرش بسیار کمیاب و متعلق به دهه 60 است.
رونیز یا پاژن؟
کسی که سراغ خودرو پاژن میرود باید بداند در این محصول ایرانی خبری از تجملات نیست. در مقایسه با رونیز میتوانیم به شیشهبالابرهای برقی، و چراغ مهشکن عقب و جلوی آن دل خوش کنیم. رونیز 14 لیتر در 100 کیلومتر بنزین مصرف میکند که خیلی بیشتر از پاژن است. پاژن جعبه دنده شش سرعته اما رونیز پنج سرعته دارد و موتور رونیز 600 لیتر از پاژن کوچکتر است. رونیز گشتاور بالاتری دارد. حداکثر سرعت آن 160 و حداکثر سرعت پاژن هم 140 کیلومتر است.
نیسان پیکاپ
نیسان پیکآپ قدیمی این روزها با برند دانگ فنگ در کشور ما حضور دارد که با یک پیشرانه 2.5 لیتری درست شده است. یعنی موتور پاژن در هر دو مدلش بزرگتر از آن است. این خودرو جعبه دنده پنج سرعته داشته و در دو مدل تک کابین و دو کابین خرید و فروش میشود. پارسخودرو به عنوان مونتاژکننده این خودرو هیچ امکانات داخلی برای پیکاپ نگذاشته ولی مدل دو کابین آن شیشه بالابر برقی دارد. همچنین ناگفته نماند که تهویه هوا در پاژن دستی ولی در پیکاپ اتوماتیک است. حداکثر قدرت تولیدی پیکاپ 145 اسب بخار است و تفاوت اندکی با پاژن دارد. مصرف بنزین آن هم سه لیتر در هر 100 کیلومتر از پاژن بیشتر است. پاژن در 10 ثانیه و پیکاپ در 12 ثانیه یک مسافت 100 کیلومتری را طی میکند. با وجود همه این تفاوتها بهتر است که یک مدل از همه خودروهای بالا را در سایت دیوار پیدا کنیم و حضوری متوجه همه تفاوتهای ذکر شده بشویم.
منبع : ویرلن
انتهای پیام/
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تایید و یا رد نمی شود.