رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در مشهد: کشاورزی در ساختار کنونی جایگاه توسعه محوری ندارد
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر کشاورزی در ساختار کنونی جایگاه توسعه محوری ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس احمدعلی کیخا ظهر امروز در حاشیه نشست بیمه کشاورزی و بلایای طبیعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در کشوری خشک و نیمه خشک زندگی میکنیم و در این کشور همیشه سیل از خشکسالی بهتر است.
وی تأکید کرد: از دیدگاه بنده مردم و دولت و مجلس تفاوت زیادی با هم ندارند و مسئولان از دل مردم بیرون میآیند؛ در واقع مردم مجلسی را انتخاب کردهاند و همان مجلس به دولتی که خود مردم انتخاب کردهاند نظارت دارد و در واقع اگر وضعیت خوب است یا خراب همه ما در آن شریک هستیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشاورزی مانند قطاری است که مجلس و دولت در آخر آن قرار گرفتهاند و به سختی آن را هل میدهند، تصریح کرد: این را باید در نظر داشته باشیم که قسمت لوکوموتیو و اصلی این قطار بازار این محصولات هستند که باید بتوانند خود را تنظیم کرده و سبب پیشرفت این بخش شوند.
کیخا با اشاره به برخی از گفتهها مبنی بر غلط بودن آمارهای خسارات مناطق سیلزده خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از این آمارها دارای مشکلاتی است و ممکن است پذیرش آنها تضییع و آسیب رساندن به بیتالمال باشد در این زمینه باید یکی از مسئولان مسئولیت صحت آمارها را به عهده بگیرد و اگر خلاف آن آمارها اثبات شود فرد مسئول باید برای خطای خود پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: ما هم اکنون برخی از فعالان بخش کشاورزی را در مناطق سیلزده میشناسیم که با پشتوانه مالی بالا برای بیمه کردن خود اقدام نکردهاند و حالا ادعا میکنند که به آنها باید خسارت پرداخت شود که در واقع این خواسته آنها منطقی نیست.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشاورزی در ساختار کنونی جایگاه توسعه محوری ندارد، خاطرنشان کرد: در این ساختار اگر قرار باشد تحولی در حوزه کشاورزی صورت بگیرد بهترین روش آن مجلس است و این تحول اتفاق نمیافتد مگر اینکه افرادی که بخش کشاورزی را بفهمند و قادر باشند برای این بخش نسخههای توسعهای زیادی بپیچند بیشتر وارد مجلس شوند به بیان دیگر اگر مجلسی میخواهید که از کشاورزی حمایت کند باید به افراد فعال در این حوزه رأی بدهید و بتوانید به صورت منسجم در کشور عمل کرده تا از میان متخصصان بهترین افراد را جمع و به مجلس بفرستیم.
کیخا تأکید کرد: همه کسانی که دستی در این بخش دارند اعم از کسانی که کارمند هستند، رزق و روزی خود را از کشاورزی به دست میآورند و یا در آن تحصیل میکنند یک اتحادیه بزرگ در حوزه کشاورزی داشته باشند؛ در این صورت این افراد میتوانند قدرتی را به وجود بیاورند که با رئیس جمهور وارد چانهزنی شود.
وی ادامه داد: شما کمیسیون بهداشت و درمان را مشاهده کنید؛ این ادعا را نداریم که نمایندگان این کمیسیون آن قدر قابل هستند که تمام مشکلات حوزه سلامت را حل کنند اما تعداد پزشکان در مجلس کم نیست؛ یعنی کشاورز ما به پزشک رأی میدهد و یا به خیلی از تخصصهای دیگری به غیر از کسانی که میتوانند در حوزه کشاورزی توسعه ایجاد کنند.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اعلام انصراف خود از کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی در دوره بعد، عنوان کرد: من نمیخواهم این را بگویم که اعضای کنونی کمیسیون کشاورزی در مجلس توسعهگرا نیستند اما باید این را بپذیریم که باید همه کسانی که در این بخش هستند خود را پیدا کرده و در قالب لیستهای تخصصی برای بردن افراد آشنا به کشاورزی به مجلس تلاش کنند در واقع ما باید از جناحبندیهای سیاسی عبور کنیم چرا که مردم هم از آنها رد شدهاند و اعتقاد دارند نه اصلاح طلب و نه اصولگرا نتوانستند کاری برای این کشور انجام دهند.
انتهای پیام/ح