فعالیت ۵۲۰۷ گروه جهادی در مناطق سیل زده


فعالیت 5207 گروه جهادی در مناطق سیل زده

رییس سازمان بسیج سازندگی کشور از فعالیت گروه های جهادی در مناطق سیل زده شهرستان هیرمند سیستان و بلوچستان بازدید نمود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، رییس بسیج سازندگی کشوربا اشاره به شکست دشمن در جنگ اقتصادی و روانی گفت: پیغام ما این است که امروز هم که دشمن با تمام زر و زور و تزویرش جنگ اقتصادی و فشار حداکثری علیه ایران اسلامی راه اندازی کرده اند؛ راه مقابله با آن خدمت صادقانه و بی منت به مردم است. امروز هر کدام از مردم ایران اسلامی که یک جهادگر است در هر نقطه از کشور در شهر و روستا خود را خدمت رسان به مردم و مستضعفین و نیازمندان می داند و البته و نمونه بازر آن حضور پررنگ و موثر و کم نظیر دولتمردان عزیز ، کارکنان هلا ل احمر ، تمام نیروهای مسلح اعم از ارتش، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج ، گروه های جهادی محله محور را عنوان کرد.

زهرایی با اشاره به خسارات مالی، جانی، روحی و روانی بین مردم عزیز ناشی از سیل در مناطق درگیر گقت: برکات فراوان این بارش های باران خدادادی را نباید فراموش کرد. جمع شدن آب در پشت سدها و تامین آب برای مدت زمان طولانی، مهمتر ازهمه انسجامی بود که من در طول مدتی که در مناطق سیل زده حضور پیدا کردم بین اقشار جامعه و بین اقوام و مذاهب  مختلف مشاهده نمودم .

 رییس سازمان بسیج سازندگی ضمن اشاره به حضور جهادگران در استان های گلستان، مازندران ، خوزستان، لرستان ، ایلام و سایر نقاط افزود: بین مردم ، گروه های جهادی  مردمی و محله محور، نیروهای مسلح در رده های مختلف از عملیات تا راهبردی آن و انسجام بین دولت و سپاه و بسیج وحدت و انسجامی را مشاهده کردم  که تا به حال نظیرش را ما ندیده بودیم. شاهد مثال آن 50207 گروه جهادی و مردمی با حضور بالغ بر 82 هزار جهادگر به مردم کمک کردند یعنی گروه های که ما میشناسیم ، گروهای جهادی که شناسه دارند ، گروه های جهادی که در پایگاه و مساجد ساماندهی و سازماندهی شدند .

وی افزود: 3000 طلبه و روحانی عزیزمان در سیل اخیر ، گروه های 50 نفره ، 100 نفره کار یدی با مردم انجام دادند اینها برکاتی است که در دراز مدت تاثیرش در جامعه نمود پیدا خواهد کرد. این همه نشانه به ما این نکته را می رساند که باورهای مردم در 8 سال دفاع مقدس که توسط خود مردم رقم خورده است  هنوز ادامه دارد و پای کار انقلاب مانده اند و و پای کار نظام و ارزشها ایستادند و هر جا احساس خطر کرده اند با تمام قوا پای کار می آیند .

 زهرایی با اشاره به روز 17 اردیبهشت ، سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه ای ماموریت های این سازمان را تشریح نمود. اولین ماموریت ما ساماندهی گروه های جهادی است که بصورت داوطلبانه ، خودخوش ، زلال و پاک و بی ادعا به مناطق محروم عازم میشوند که کار محرومیت زدایی و خدمت رسانی انجام می دهند. دومین ماموریت کمک به دولت در اجرای پروژه های عام المنفعه و زود بازده ، محرومیت زا و بخصوص غیرانتفاعی و غالبا روستایی است و سوم اینکه در مردمی کردن اقتصاد به بسیج شدگی مردم کمک رسانی انجام میشود .

محمد زهرایی کارنامه درخشان بسیج سازندگی را بواسطه حضور پرشور جوانان عزیز بویژه در عرصه های جهادی درخشان دانست و گفت: این اقدامات مثل یک برگ زرین و نگینی در تاریخ انقلاب می درخشد و صد البته که هر روز این درخت پر ثمرتر خواهد شد چون ریشه این درخت پر ثمر در دل این مردم است. بسیج سازندگی  برخاسته از مردم بوده و برای مردم کار خواهد کرد.  

زهرایی نقش مردم در انقلاب را بی بدیل برشمرد و عنوان نمود: اگر یک روز حمله نظامی به ایران عزیز شد، هر ایرانی اسلحه به دست گرفت و یک رزمنده بسیجی در جنگ نظامی و رودر رو شد، اگر روزی تهاجم فرهنگی اتفاق افتاد هر ایرانی یک فعال سایبری در جنگ رسانه ای شد و مقابل فضای روانی دشمن در جنگ روانی مقاومت کرد. اگر روزی بیگانگانی از آن سر دنیا اعلام کردند سپاه پاسداران گروه تروریستی است، عالمیان دیدند همه ملت عزیز مان لباس سبز مقدس را پوشیدند و اعلام کردند هر کدام از ما یک پاسدار هستیم و از ارزشهای انقلاب اسلامی پاسداری می کنیم.

وی علت حضورش در استان سیستان و بلوچستان را اینطور عنوان کرد: اینکه در منطقه هیرمند و در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان این پیغام را می دهیم، نشان از این دارد که اولا همه نقاط کشور ما دور یا نزدیک از پایتخت به چشم مسئولین یکی هستند و سعی در این است که عدالت در خدمات رسانی رعایت شود. دوم اینکه این منطقه بعنوان جغرافیای هدف قرار خواهد گرفت که باید کار اساسی به ویژه بازسازی مرحله دوم در مناطق سیل زده با اولویت منازل مسکونی روستایی مدنظر باشد. در این مرحله "طرح جهاد همبستگی ملی" که توسط ریاست محترم سازمان بسیج مستضعفین سردار غیب پرور مطرح شده است و شامل حال استانهای سیل زده میشود که در ساخت 20 هزار خانه سیل زده کمک می شود. یعنی مساجد سراسر کشور کمک ها را به هر میزان در یک سامانه که بطور شفاف و پاسخگو در لحظه مردم میتوانند مشاهده کنند .

 زهرایی اقدامات انجام شده برای تسهیل در روند اجرایی بازسازی منازل سیل زده را اینطور عنوان نمود: برگزاری ده ها جلسه مشترک با دستگاه های اجرایی،  تفاهم نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به نمایندگی از دولت، مذاکرات فشرده با وزیر محترم کشور و معاون عمرانی وزارت کشور انجام شده است ، تعامل و هم افزایی با دستگاه های اجرایی به حداکثر خود رسیده که از همه این ظرفیتها برای بازسازی این مناطق سیل زده استفاده می شود.  

انتهای پیام/

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon