۲۹۰ هزار هکتار از اراضی استان در قالب طرح کاداستر قرار گرفته‌ است


290 هزار هکتار از اراضی استان در قالب طرح کاداستر قرار گرفته‌ است

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به بسته شدن قرارداد طرح کاداستر اراضی کشاورزی استان گفت: به جای ۱۸۷ هزار هکتار تاکنون ۲۹۰ هزار هکتار یعنی اراضی دایر و بایر کاداستر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، کریم ذوالفقاری عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان با اشاره به اینکه استان تهران ظرفیت استقرار جمعیت بیش از این میزان را ندارد اظهار داشت: 20 درصد جمعیت کشور در استان تهران مستقر هستند بنابراین مسئولان استان اجازه ندهند جمعیت بیشتری در استان تهران متمرکز شود چرا که بر مشکلات اضافه می‌شود.

وی بیان کرد: قرارداد طرح کاداستر اراضی کشاورزی استان بسته شده و به جای 187 هزار هکتار تاکنون 290 هزار هکتار یعنی اراضی دایر و بایر کاداستر می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران همچنین ادامه داد: براساس 21 ویژگی شامل مالکیت، نوع محصول، نوع کشت، مالکیت و غیره برای هر قطعه زمین تعریف شده است تا به خوبی اجرایی شود.

ذوالفقاری در پایان خاطرنشان کرد: در وزارت جهاد کشاورزی دیدگاه این است که 50 برابر نیاز جمعیت فعلی به محدوده و حریم اختصاص پیدا کرده و نیازی نیست تا اراضی کشاورزی را به حریم اضافه کنیم همچنین زمین‌های بایر نیز باید به بخش صنعت اختصاص پیدا کند.

پهنه‌بندی استان تهران در سال جاری انجام می‌شود

در ادامه این جلسه نادر محمدزاده با اشاره به طرح جامع اظهار داشت: طرح جامع چهار شهرستان پاکدشت، قرچک پیشوا و ورامین تا افق 1400  مشخص شده اما برای بازنگری نیاز به فرصت است.

وی بیان کرد: مهم‌ترین مشکل در زمینه حریم است و با توجه به اینکه براساس مصوبه شورای عالی امکان پهنه‌بندی حریم وجود دارد در سال جدید می‌توان استان تهران را پهنه‌بندی کرد.

مدیرکل مسکن و شهرسازی استان تهران افزود: اگر اعتبارات این امر پیش‌بینی شود با توجه به اینکه طرح آمایش ایجاد شده و اسناد بالادستی نیز وجود دارد براساس آن پهنه‌بندی و اصلاح حریم را انجام می‌دهیم.

محمدزاده در ادامه عنوان کرد: در بخشی از شهرستان پاکدشت الحاقاتی رُخ داده که به شورای عالی رفته تا بخش‌هایی که از حریم امنیتی پارچین خارج شده به حریم اضافه شود.

وی تأکید کرد: مشکل عمده در استان تهران پهنه‌بندی است که این ظرفیت وجود دارد که امسان پهنه‌بندی استان تهران انجام شود.

مدیرکل مسکن و شهرسازی استان تهران در ادامه با اشاره به تغییر کاربری اراضی کشاورزی گفت: اگر تغییر کاربری در داخل محدوده حریم باشد و مجوز ساخت‌وساز داده شود مرجع صدور مجوز شهرداری است اگر مجوز داده نشود برخورد توسط شهرداری و جهاد کشاورزی انجام می‌شود و اگر خارج از حریم باشد مسئولیت برعهده دستگاهی است که استانداری مشخص می‌کند.

محمدزاده در پایان خاطرنشان کرد: چه در داخل و چه خارج از حریم اگر تغییر کاربری انجام شود مرجع برخورد جهاد کشاورزی است که می‌تواند برخورد کند.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon