۱۵ هزار هکتار از اراضی استان بوشهر برای مبارزه با ملخهای صحرایی سمپاشی شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به مبارزه با آلودگی افت ملخ صحرایی در اراضی استان بوشهر گفت: تاکنون ۱۵ هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی استان بوشهر علیه افت ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
محمد تقی منوچهری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به هجوم ملخهای صحرایی به مناطق استان بوشهر اظهارداشت: در راستای شناسایی، رصد و رد یابی ملخهای صحرایی 36 تیم تخصصی در استان بوشهر ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ملخهای صحرایی از بهمن ماه سال قبل از شبه جزیره عربستان وارد ایران شد خاطر نشان کرد: این آلودگی و آفت، قسمتهایی از جنوب و جنوب غرب کشور در برگرفت و از همان زمان رفع آلودگی در دست اجراء قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهربا بیان اینکه سمپاشی در استان بوشهر به صورت هوایی و زمینی انجام میشود گفت: عملیات مبارزه با ملخها توسط 13 تیم سم پاش زمینی و یک تیم هوایی در استان در حال انجام است
وی از عملیات سمپاشی تا 20 هزار هکتار اراضی استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: تاکنون 15 هزار و 100 هکتار از اراضی آلوده به ملخ صحرایی شناسایی و علمیات مبارزه بهصورت زمینی و هوایی انجام شده است.
منوچهری با اشاره به اینکه تاکنون 30 جلسه کار گروه مدیریت بحران و دو جلسه تخصصی با استاندار بوشهر تشکیل شده است افزود: 7 میلیارد ریال برای مبارزه با ملخ صحرایی در استان بوشهر اختصاص یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تامین 7هزار لیتر سم برای مبارزه با ملخها خبررداد و تصریح کرد: با استفاده از یک هواپیما و خودروهای سمپاش عملیات مبارزه با این آفت و پورههای ملخ صحرایی در حال انجام است.
وی از شناسایی نقاط آلوده به ملخها خبرداد و گفت: از محل اعتبارات ملی 100 میلیاردریال اختصاص داده شد که بهزودی ابلاغ میشود.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر اینکه این نهاد به تنهایی قادر به مبارزه با ملخهای صحرایی نیست خاطر نشان کرد: بهترین روش برای مبارزه با ملخها سمپاشی از طریق تراکتور است که انتظار میرود در هر کانون یک تراکتور سم پاش با 4 کاربر بکار گرفته شود تا سرعت و دقت کار بیشتر شود.
منوچهری از مردم و دهیاران روستاهای درگیر با آفت ملخ صحرایی خواست با تجهیزاتی که در اختیار دارند جهاد کشاورزی را در این امر یاری کنند.
انتهای پیام/ش