اعتبارات افزایش ایمنی راه‌ها و کاهش حوادث ترافیکی استان همدان تامین شود


اعتبارات افزایش ایمنی راه‌ها و کاهش حوادث ترافیکی استان همدان تامین شود

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان همدان گفت: مجلس باید اعتبارات کافی برای ایمنی راه ها و ترویج رویکرد سیستم ایمن برای کاهش حوادث ترافیکی قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حبیب الله معصومی، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: سالیانه یک میلیون و 350 هزار نفر در دنیا بر اثر حودادث ترافیکی جان خود را از دست می‌دهند.

وی با بیان اینکه به طور میانگین 54 درصد از فوتی‌های حوادث ترافیکی مربوط به عابرپیاده، موتور سوار و دوچرخه سوار است، تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما موتورسواران تابع هیچ قوانینی نیستند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان گفت: متاسفانه شهرهای ما پیاده محور نیست و ماشین ها با سرعت‌های بسیار وحشتناکی در خیابان‌های شهری حرکت می‌کنند که گاها سبب ترس و وحشت عابران پیاده می‌شود.

معصومی با تاکید بر اینکه رانندگان در جاده‌های شهری با سرعت غیر استاندارد حرکت می‌کنند، ابراز کرد: وقتی در جاده‌های شهری تصادفات منجر به کشته شدن افراد می‌شود، نشان از سرعت غیر ایمن رانندگان است.

وی تصریح کرد: در سال گذشته 17 هزار و 183 نفر در کشور بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به سال 96 افزایش یافته است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان افزود: همچنین تعداد مصدومانی که سال گذشته بر اثر تصادفات در بیمارستان بستری شدند 367 هزار و 440 نفر بوده که نسبت به سال 96، 9.4 درصد افزایش داشته است.

معصومی اضافه کرد: با توجه به افزایش آمار سفر در فصل تابستان، بیشترین آمار تصادفات جاده ای هم مربوط به سه ماهه تابستان هر سال است.

وی با بیان اینکه در استان همدان طی 10 سال اخیر، 7 هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی فوت کرده اند، گفت: علت مرگ 43 درصد از افراد ضربه به سر، 29 درصد شکستگی و 8 درصد هم مربوط به خونریزی بوده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان اظهار داشت: از این تعداد فوتی، 52 درصد در صحنه حادثه جان خود را از دست دادند، 6 درصد در حین انتقال به بیمارستان و 40 درصد هم در بیمارستان فوت شدند.

کمترین آمار فوتی‌ها مربوط به سال 97 است

معصومی با بیان اینکه از سال 80 تا 96 تعداد فوتی های حوادث جاده ای در استان همدان بیشتر از 500 نفر بوده است، گفت: اما در سال 97 آمار فوتی ها به 434 نفر رسید.

وی افزود: برای کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای باید همه دستگاه‌های استانی به کمک ما بیایند و به افزایش فرهنگ رانندگی، ایمنی جاده ها و غیره کمک کنند. همه ادارات استان باید برنامه های خود برای کاهش حوادث ترافیکی را بنویسند و به استانداری اعلام کنند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان همدان گفت: در سال گذشته 12 هزار و 700 نفر از مصدومان حوادث جاده ای استان خدمات درمانی رایگان دریافت کردند.

معصومی با بیان اینکه باید حوادث ویژه را به تهران گزارش کنیم، ابراز کرد: 60 درصد از حوادث ویژه ما مربوط به حوادث رانندگی است.

ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی نوسازی می‌شود

وی گفت: 50 آمبولانس نو برای استان گرفتیم و تا پایان امسال تعداد آمبولانس های نو را به 73 آمبولانس میرسانیم. تا پایان امسال ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی نوسازی میشود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث فوریت‌های پزشکی استان همدان با بیان اینکه دارای یک اتوبوس آمبولانس هستیم، ابراز کرد: پیگیر ورود دومین اتوبوس آمبولانس به استان هستیم. به ازای هر جمعیت یک میلیون نفر یک اتوبوس آمبولانس نیاز است.

معصومی به تعداد پایگاه‌های این مرکز در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دارای 57 پایگاه هستیم، امسال 6 پایگاه جاده ای هم اضافه میشود. همچنین مشغول ساخت 11 ساختمان برای پایگاه های داخل کانکس هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکل عدم آنتن دهی سیمکارت ها در نقاط کور جاده اشاره کرد و اظهار داشت: این مشکل باید توسط مخابرات رفع شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث فوریت های پزشکی استان همدان به میانگین مدت زمان رسیدن نیروهای 115 به محل حادثه اشاره کرد و گفت: این مدت زمان در جاده های شهری کمتر از 8 دقیقه و در جاده های برون شهری کمتر از 15 دقیقه است.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon