نرخ مشارکت اقتصادی البرز ۱.۲ درصد در سال ۹۷ افزایش یافت
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشوربا بیان اینکه با ظرفیتها و توان مدیران اقتصادی البرز انتظار میرود که ظرفیت اشتغال این استان افزایش یابد،گفت:نرخ مشارکت اقتصادی البرز ۱.۲ درصد در سال ۹۷ افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، بابک دین پرست عصر امروز در نخستین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز در سال جاری که در منطقه ویژه اقتصادی پیام برگزار شد، اظهار کرد: البرز موقعیت خوبی در جغرافیا و یا زمینههای تولیدی و صنعتی دارد و باید در ایجاد بسترهای اشتغال، فعالتر وارد عمل شد.
وی افزود: فرمانداران در سال اقتصاد مقاومتی باید بر روی این موضوع متمرکز شوند و در خصوص مسائلی از جمله فعال کردن واحدهای تولیدی گام بردارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با بیان اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری سال رونق تولید است و ما باید آرایش جنگی گرفته و میزهایمان سنگر حمایت از تولید شود،بیان کرد: اولویت اول ما باید این باشد که حتی یک واحد تولیدی تعطیل نشود، اشتغال نیز باید حفظ شود آن هم در سالی که این همه مشکلات داریم.
دین پرست با اشاره به اینکه مدیران البرز بسیار فعال و توانمند هستند، عنوان کرد: باید تلاش ها روز افزون شود و خستگی ناپذیر کار کنیم.
وی در بخش دیگری خطاب به مدیرعامل شرکت توزیع برق نیروی برق استان البرز ،گفت: طبق وعده ای که دادهاید تا چهل روز دیگر نیمی از این تعهد استقرار پست 400 کیلوولتی البرز باید برای توسعه فعالیت واحدهای صنعتی - تولیدی شهرکهای صنعتی استان واگذار شود و این قول را در حضور رسانه ها از شما گرفتهایم.
وی با اشاره به اینکه البرز ظرفیت گردشگری خوبی دارد که میتوان از آن بهره برداری کرد، افزود: نرخ مشارکت اقتصادی البرز در سال 97 نسبت به سال قبل آن 1.2 درصد افزایش داشته که پیام خوبی است،در سال قبل سهم استان البرز از اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری 161 میلیارد تومان بود که 78.5 میلیارد تومان آن به این استان ابلاغ شده و تا 16 اردیبهشت سال جاری 58 میلیارد تومان از این مبلغ پرداخت شده است.
دین پرست با بیان اینکه سهم سرمایهگذاری خارجی به دلیل تحریمها با کندی انجام شده است، بیان کرد: در سال گذشته 11 طرح سرمایهگذاری خارجی با 182 میلیون یورو در البرز انجام شد که سهم اشتغال آن 336 نفر بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور با اشاره به اینکه در گروه واحدهای اقتصادی دو دسته واحدهای اقتصادی مشکل دار و بحرانی داریم، ادامه داد: در استان البرز 31 واحد مشکل دار با اشتغال 3 هزار و 736 نفر داریم که نیاز به رصد دارند و باید در کار گروه تسهیل به این موارد رسیدگی شود، شناسایی واحدهای تولیدی راکد و بررسی رفع تملک واحدهای تولیدی- صنعتی از جمله این موارد است که باید بررسی شود.
دین پرست افزود: سامانههایی از جمله سامانه مجوزهای کسب و کار کشور، سامانه دادور برای شناسایی و تکمیل درخواست و صدور جواز و یا مرکز تماس فوریتهای کسب و کار به نام یاور را در کشور داریم که بسیار ارزنده و مفید هستند.
39 واحد تولیدی و صنعتی در استان البرز از تملک بانکها خارج شدند
همچنین محمد امین فرشی عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز که باحضور معاون وزیر کشور در منطقه ویژه اقتصادی پیام البرز برگزار شد، اظهار داشت: طی دوسال گذشته یکی از دستور العملها به مدیران بانکها این بود که واحدهای بدهکار از تملک بانکها خارج شوند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز افزود: 153 واحد تولیدی و صنعتی که طی چند سال گذشته در شهرکهای صنعتی استان البرز تحت تملک بانکها بودند ،وضعیت آنها مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 60 واحد مربوط به یک بانک بوده است.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای سالجاری این است که واحدها قبل از اینکه تحت تملک بانک در بیایند پرونده آنها باید به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برود،گفت: تمام تلاش ما این است که واحدی به تملک بانک دیگر در نیاید،البته انتظار این است که صنعتگران هم به تعهدات خود نسبت به بانکها عمل کنند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز با بیان اینکه سیاست دولت حمایت از تولید و اشتغال و رفع موانع موجود بر سر راه تولید کنندگان است،عنوان کرد: با اراده و تلاش صورت گرفته 39 واحد تولیدی از تملک بانکها در استان خارج شدند.
فرشی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سامانهای برای واحدهای تملک بانکها در استان طراحی شده است، خاطر نشان کرد: افراد علاقمند به استفاده از این طرحها می توانند با ورود به این سامانه درخواست خود را ارائه و از این واحدهای خریداری کنند.
انتهای پیام/ ع