۴۰۰۰۰ بهرهبردار بخش کشاورزی لرستان در جریان سیل پلدختر خسارت دیدند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بیش از ۴۰ هزار بهرهبردار تقاضا دادند که در جریان سیل خسارتدیدهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، عبدالرضا بازدار عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سیلاب اخیر فعالیتهای دامی، باغی و سایتهای شیلاتی استان بهشدت آسیب دید و بالغبر هزار و 567 میلیارد تومان به زیر بخشهای کشاورزی لرستان خسارت وارد شد.
وی بابیان اینکه بیش از 40 هزار بهرهبردار به ما تقاضا دادند که در جریان سیل خسارتدیدهاند افزود: کارگروهی برای تعیین برآورد واقعی و میزان دقیق خسارتها تشکیلشده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: زیرساختها و اماکن صنعتی استان لرستان بسیار ضعیف است و بیشتر پروژههای کوچکی هم که اجراشده بود فاصله قانونی تا حریم رودخانهها نداشتند و همین سبب شد که حجم خسارتها بیشتر شود.
وی تصریح کرد: بالغبر 119 دستگاه سنگین را به کار گرفتیم و هفتدستگاه قناتی که تخریبشده بود را بازسازی کردیم؛ همچنین کانالهای آبیاری عمومی و بیش از 120 کیلومتر جادهای که آسیبدیده بود را ترمیم کردیم.
بازار با اشاره به راهاندازی واحد تعمیرکاری سیار برای راهاندازی موتورپمپ ماشینآلات کشاورزی در پلدختر خاطرنشان کرد: بیش از 120 دستگاه موتورپمپ را تعمیر کردیم اما واقعیت این است که خسارت به بار آمده به این زودی و با این مبالغ قابل جبران نیست ولی ما تمام تلاش خود را میکنیم تا این وضعیت ساماندهی شود.
وی گفت: هر باغدار، دامدار و یا کشاورز، یک واحد تولیدی محسوب میشود که علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد زنجیرهای از تولید است؛ بنابراین در این شرایط لازم است که این افراد ازنظر بیمه بیکاری و تسهیلات بانکی موردحمایت قرار بگیرند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بابیان اینکه امیدوار نیستیم که امسال تولیدات باغی اقتصادی داشته باشیم اظهار داشت: تلاش میکنیم برای سال آینده بازسازی را انجام دهیم؛ لرستان ظرفیت خوبی درزمینهٔ اشتغال روستایی دارد بهطوریکه بیش از سه هزار و 300 روستا در استان لرستان داریم و این استان ازنظر فعالیتها و درآمدهای روستایی جز استانهای باسابقه کشور است و باید منابع و اعتبارات بیشتری به این بخش اختصاص داده شود.
بازدار افزود: بالغبر 80 درصد تسهیلات که به استان دادهشده در حوزه جذب بوده که 144 میلیارد تسهیلات به 730 نفر بهرهبردار پرداختشده است؛ تقریباً 60 طرح داریم که بین 20 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و مبلغ تسهیلات آنها از 500 میلیون بیشتر است که تقاضای ما این است با راهکارهایی تورم، در این طرحها نیز دیده شود چون آورده و تسهیلاتی که گرفتهاند مصرفشده و الان نه راه پس و نه راه پیش دارند.
انتهای پیام/ ع