مبارزه و برخورد با اخلالگران اقتصادی توسط قوه قضائیه ادامه پیدا کند
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به مقابله دستگاه قضا با اخلالگران اقتصادی افزود: عملکرد این دستگاه در مبارزه با اخلالگران در یک سال گذشته قابل تقدیر است و با حضور آیتالله رئیسی این برخوردها جدیتر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدرضا رضایی کوچی پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان فارس با اعلام آمادگی نمایندگان فارس در مجلس برای همکاری با دستگاه قضایی استان اظهار داشت: امروز یکی از موضوعاتی که دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده میکند، مسائل اقتصادی است.
وی با بیان اینکه دشمن قصد دارد با بیشتر کردن فشارهای اقتصادی سبب ناامیدی مردم شود، گفت: حمایت دستگاه قضا در چنین شرایطی میتواند هم امنیت روانی مردم و هم قیمت ارزاق را کنترل کند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به مقابله دستگاه قضا با اخلالگران اقتصادی افزود: این کار خوبی است که دستگاه قضا شروع کرده و عملکرد این دستگاه در مبارزه با اخلالگران در یک سال گذشته قابل تقدیر است و با حضور آیتالله رئیسی این برخوردها جدیتر هم میشود.
رضایی با اشاره به حادثه سیل در برخی از استانهای کشور و انجام بررسیها در کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تصرف حرایم رودخانهها و عدم کنترل رودخانهها یکی از مهمترین عوامل در بروز سیل بوده است و از دستگاه قضا انتظار است که در این زمینه نیز قاطع عمل کند.
وی با اشاره به اینکه حجم زیادی از پروژههای عمرانی روی دست دولت مانده است، عنوان کرد: در قانون واگذاری پروژه به بخش خصوصی پیشبینی شده است که دستگاههای اجرایی با همکاری دستگاه قضا و با شفافیت میتوان این پروژهها را به بخش خصوصی واگذار کرد.
حرکت قوه قضاییه در طول 40 سال حرکتی رو به جلو بوده است
آیتالله لطفالله دژکام با بیان اینکه حکم و قضاوت اسلامی بایستی به عنوان شرط ایمان هم لحاظ شود، اظهار داشت: یکی از ویژگیهای پیامبر اسلام (ص) قاضی بود که براساس فرموده خداوند مردم باید تسلیم حکم ایشان بودند.
وی با بیان اینکه پس از پیامبر (ص) قضاوت ایشان توسط علما ادامه داده شده و بنابراین همان حکم و نقش را دارند، گفت: اگر چنین نقشی را برای دادگستری بپذیریم مسئولیت سنگینی برای مجموعه قضایی است.
امام جمعه شیراز افزود: مجموعه قضایی ضمن اینکه باید آنچنان کار کنند که اعتماد و اطمینان عمومی را جلب کنند باید در بعد بینالملل نیز نسبت به سایر دستگاههای حقوقی برتری داشته باشند.
دژکام با بیان اینکه این وظیفه در بعد نظریهپردازی به عهده مقامات آموزشی و در بعد اجرا به عهده قضات است، بیان کرد: تاکید شده که با وجود اینکه قاضی درس خوانده است اما از حضور علما نیز بهره ببرد تا حکم صادد شده کاملا متقن باشد.
وی با بیان اینکه حرکت قوه قضاییه در طول 40 سال حرکتی رو به جلو بوده است؛ تصریح کرد: برای رسیدن به نقطه مطلوب و آرمانی هنوز فاصله زیادی وجود دارد که باید تلاشهای شایسته و بایستهای در این زمینه برداشته شود.
انتهای پیام/ن