سند ۲۰۳۰ در مدارس چهارمحال و بختیاری مطرود است/ اجرای ۱۴۷ برنامه از سند تحول بنیادین
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: نسبت به سند ۲۰۳۰ هیچ رویکردی نداریم و از دید آموزش و پرورش کاملا مطرود است و در هیچ جای استان اجرا نمیشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرحناز قائدامینی ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به کمبود شدید نیروی کار در آموزش و پرورش استان اظهار داشت: در سال جاری هزار و 387 نفر از معلمان بازنشسته و باید نیروهای جدید جایگزین آنها شوند و در مجموع 289 نفر نیرو میتوانیم برای امسال اضافه کنیم.
وی با بیان اینکه عدم توجه به تربیت نیرو در تربیت معلم و اکتفا به نیروهای آزاد از دیگر دلایل کمبود شدید معلم در استان است، افزود: در سال تحصیلی جدید حدود 2 هزار دانشآموز به دانشآموزان آموزش و پرورش استان اضافه میشود.
قائدامینی بیان کرد: در آموزش و پرورش باید به تربیت سیاسی دانشآموزان نیز توجه شود چرا که یکی از زمینههای تربیتی آموزش و پرورش است و به این امر اهتمام دارد اما با سیاسیکاری و سیاستزدگی کاملا مخالف هستم.
وی گفت: آموزش و پرورش یک نهاد مقدس و ارزشمند است که ما حق نداریم در آن دچار سیاستزدگی شویم و از توان همه اقشاری که دل سوخته آموزش، تعلیم و تربیت هستند باید استفاده شود و در آموزش و پرورش بنا بر شایستهسالاری است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: باید دانشآموزان طوری تربیت شوند که از مکر و سیاست دشمن آگاه و بتوانند در برابر آن دفاع کنند.
وی عنوان کرد: 147 نمونه برنامه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس استان اجرا و مستمر به مدارس اعلام میشود تا دانشآموزان آگاه باشند.
قائدامینی با گرامیداشت هفته معلم و تبریک این روز به معلمان بیان کرد: معلمی را نمیشود فقط یک شغل قلمداد کرد معلمی یک شأن است، امروز نیروی فکر و اندیشه جامعه در دست معلمان است و این معلم است که میتواند جامعه را بسازد و توسعه و پیشرفت هر جامعهای به دستگاه آموزشی و تربیتی آن برمیگردد. اگر نظام تعلیم و تربیت جامعهای افول کند تمدن و رشد آن جامعه نیز تنزل مییابد.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری یادآور شد: نسبت به سند 2030 هیچ رویکردی نداریم و از دید آموزش و پرورش کاملا مطرود است و در هیچ جای استان قابلیت اجرا ندارد و اجرا نمیشود.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش این استان با توجه به منویات مقام معظم رهبری و در راستای شعار امسال که رونق تولید داخلی است، دوخت فرم مدارس استان را به دانشآموزان فنی و حرفهای واگذار کرده تا هم درآمدزایی برای این قشر داشته باشد و هم خودباوری آنها در جهت رونق تولید داخلی را تقویت کنیم.
قائدامینی تشریح کرد: طی سیلهای امسال در چهارمحال و بختیاری 218 مدرسه دچار آسیب شدند اما این آسیبها جدی نبود و در روز 17 فروردین همه مدارس استان فعالیت خود را آغاز کردند. همچنین در مناطقی مانند بازفت و فلارد مدارس و ورزشگاههای آموزش و پرورش با اینکه برای پذیرایی از مهمانان نوروزی آماده شده بودند به اقامت و پذیرایی موقت سیلزدگان اختصاص یافتند.
وی گفت: 2 هزار و 900 مدرسه در چهارمحال و بختیاری فعال است و بیش از 202 هزار دانشآموز و 14 هزار معلم در مدارس دولتی فعالیت دارند.
انتهای پیام/ ز