علت دولایه‌شدن نان چیست؟


علت دو لایه شدن نان چیست؟

یک متخصص نان‌های سنتی گفت: دوپوست‌شدن نان نه‌تنها ایراد محسوب نمی‌شود بلکه یک حسن بزرگ است که نشان می‌دهد خمیر مصرفی به‌اندازه کافی خوابیده، ورآمده و لانه‌زنبوری و پفکی شده است.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ محمدرضا خواجه درباره علت دوپوست (دولایه) شدن برخی نان‌ها، اظهار کرد: گاهی اوقات مصرف کنندگان از بروز این حالت شکایت می‌کنند و آن را یک ایراد می‌دانند(!)، در صورتی که نه‌تنها ایراد محسوب نمی‌شود بلکه یک حسن بزرگ است.

خواجه با بیان علل دوپوست شدن برخی از نان‌ها افزود: نخستین علت این است که خمیر مصرفی به‌اندازه کافی خوابیده، ورآمده و لانه‌زنبوری و پفکی شده است. دومین دلیل وجود مخمر به‌اندازه کافی در خمیر است که یک حسن بزرگ محسوب می‌شود.

سومین دلیل دوپوست شدن نان، اندازه بودن میزان خمیر ترش در خمیر نان است، علاوه بر این بالا بودن درصد گلوتن طبیعی آرد نیز علت دیگری است که موجب دوپوست شدن نان می‌شود.

لازم به ذکر است که اگر چسبندگی خمیر زیاد باشد مانع فرار زودهنگام گازهای ناشی از تخمیر شده و داخل بافت نان را اسفنجی می‌کند.

این متخصص نان‌های سنتی در پایان اضافه کرد: اگر زمان پخت نان به‌جای 20 ثانیه به 60 یا 120 یا بیشتر افزایش یابد باعث ژلاتینه شدن نشاسته آرد و اسفنجی شدن بافت نان و بروز این حالت زیبا می‌شود.

انتهای پیام/*

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon