تهیه برنامههای ویژه اوقات فراغت برای دانشآموزان مناطق سیلزده گلستان؛ مدارس ییلاقی تبدیل به کمپهای اردویی میشود
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: برای پرکردن اوقات فراغت دانشآموزان به ویژه در مناطق سیلزده باید برنامههای ویژهای پیشبینی شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، احسان گوهریراد ظهر امروز در جلسه شورای سیاستگذاری و اوقات فراغت اظهار داشت: برنامههای اوقات فراغت باید به گونهای برنامهریزی شود تا استعدادهای دانشآموزان را توسعه بخشیده و شخصیت آنان را تکامل دهد.
وی افزود: مدت زمانی که دانشآموزان از فعالیتهای آموزشی مدرسه فارغ هستند، قابل ملاحظه است و باید برای این زمان و غنیسازی آن برنامههای کیفی داشته باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: با نزدیک شدن به فصل تابستان پُرکردن اوقات فراغت به یک دغدغه ذهنی برای خانوادهها تبدیل میشود. ما وظیفه داریم ضمن آسیبشناسی طرح اوقات فراغت سالهای گذشته، به گونهای برنامهریزی کنیم تا با اجرای برنامهها و فعالیتهای باکیفیت دغدغه خانوادهها در هزینههای این بخش نیز کاهش پیدا کند.
وی بیان داشت: در تدوین برنامهها باید به برگزاری اردوهای هدفمند و تخصصی، فعالیتهای تربیت بدنی، تقویت روحیه مشارکت و فعالیت گروهی، توسعه فرهنگ کتابخوانی، مهارتآموزی و استارتآپها توجه ویژهای شود.
گوهریراد ادامه داد: از ظرفیت مدارس ییلاقی برای تشکیل کمپهای اردویی کوهستانی میتوان بهره گرفت. علاوه بر دانشآموزان در قالب این طرح میتوان برنامههایی را برای همکاران فرهنگی تدارک دید. همچنین برای دانشآموزان مناطق سیلزده نیز باید برنامههای ویژهای پیشبینی شود.
سیدخلیل حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان نیز گفت: اوقات فراغت فقط برای پر کردن زمان خالی از برنامههای دانش آموزان نیست بلکه اهداف والاتری را دنبال میکند. برنامههای اوقات فراغت باید مطابق با نیازها و اقتضائات جدید جامعه باشد و در اجرای برنامه ها باید به مسائل بومی و محلی توجه خاص شود.
وی با تأکید بر راهاندازی سامانه اوقات فراغت گفت: همه فعالیتها باید در این سامانه ثبت شود و نظارت شورا بر روی برنامه ها صورت پذیرد. سال گذشته یک هزار و 89 پایگاه تابستانی در آموزش و پرورش در طرح اوقات فراغت فعالیت داشت که 80هزار و 201 نفر دانش آموز در برنامههای مختلف اوقات فراغت شرکت کرده بودند.
انتهای پیام/ ز