بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده مناطق سیل زده خراسان جنوبی در اولویت است


بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده مناطق سیل زده خراسان جنوبی در اولویت است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به هوای گرم و شرایط جوی احداث خانه‌های آسیب دیده در مناطق سیل زده استان سریع آغاز شود و نباید مردم با مشکلات دیگری مواجه شوند.

به گزارش‌ خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید کمال میرجعفریان عصر امروز کارگروه استانی بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خراسان جنوبی اظهار داشت: برای بازسازی واحدهای مسکونی که تخریب شده نیاز اقدام فوری دارد.

وی گفت: با توجه به هوای گرم و شرایط جوی احداث خانه‌های آسیب دیده در مناطق سیل زده استان سریع آغاز شود و نباید مردم با مشکلات دیگری مواجه شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی افزود: رهبر معظم انقلاب نیز درخواست تامین منابع مالی خسارت‌های حاصل از سیل از محل جابجایی اعتبارات دستگاه‌ها داشتند.

میرجعفریان تصریح کرد: همچنین در بازسازی قنوات نیز تلاش بیشتری صورت گیرد و نباید وقت را هدر داد و ساخت‌ها خانه‌های آسیب دیده در اولویت قرار گیرد.

وی ادامه داد: بازسازی و احداث واحدهای مسکونی آسیب دیده استان در مناطق سیل زده باید تا شنبه هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: بهسازی و ساخت این منازل اما و اگر ندارد و تا زمان ابلاغ تسهیلات طی تفاهم‌نامه‌ای با بانک عملیات اجرایی آغاز شود.

میرجعفریان اظهار کرد: احیای قنوات آسیب دیده در استان نیز با جدیت دنبال شود و تامین منابع مالی قنوات نیز از وزارت جهاد کشاورزی پیگیری‌ها صورت گیرد.

وی افزود: مسئولان دستگاه‌های اجرایی حضور میدانی بیشتری در شهرستان‌های استان داشته باشند تا در تصمیم گیری نتیجه بهتری حاصل شود.

خسارت 173 میلیاردی سیلاب به بخش کشاورزی شهرستان طبس

همچنین علیرضا خلیلی عصر امروز کارگروه استانی بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خراسان جنوبی اظهار داشت: در بارندگی‌های اسفندماه و فروردین ماه امسال خسارت بسیاری به حوزه‌های عشایری در منطقه دستگردان وارد شده است.

سرپرست فرمانداری طبس با بیان اینکه چهار اکیپ در حوزه جهاد کشاورزی خسارت‌ها را برآورد کردند گفت: 73 میلیارد ریال در حوزه زراعی و 22 میلیارد ریال در حوزه باغی شهرستان طبس خسارت وارد شده است.

وی با بیان اینکه 4 هزار و 600 دام در شهرستان طبس بر اثر سیلاب تلف شدند افزود: همچنین 59 رشته قنات نیز خسارت دیدند که برای مرمت آن 40 میلیارد ریال نیاز است.

خلیلی تصریح کرد: در مجموع 173 میلیارد ریال خسارت به حوزه کشاورزی طبس وارد شده و تمام توان خود را برای جلوگیری از خسارت‌های بیشتر و انسداد قنوات گذاشتیم.

وی با بیان اینکه بهسازی و رفع انسداد قنوات در دستور کار قرار گرفته است ادامه داد: در 48 ساعت اولیه سیلاب جمعیت هلال احمر در منطقه حضور یافتند و به 55 روستا و منطقه عشایری خدمت ارائه کردند.

سرپرست فرمانداری طبس خاطرنشان کرد: 100 بسته غذایی به ارزش هر بسته 450 هزار تومان در منطقه با کمک هلال احمر توزیع شده است.

خلیلی اظهار کرد: هفت واحد مسکونی بین 60 تا 100 درصد و 189 واحد مسکونی بین 30 تا 60 درصد در شهرستان طبس خسارت دیدند.

وی با بیان اینکه 300 واحد دامی نیز خسارت دیدند افزود: بیشترین خسارت‌های وارده در حوزه راه‌های شهرستان بوده و 30 درصد از یک هزار کیلومتر راه آسفالته شهرستان دچار خسارت شدند.

سرپرست فرمانداری طبس با بیان اینکه راه‌های خاکی شهرستان 100 درصد تخریب شده است گفت: کمیته امداد نیز غذای گرم بین 118 خانوار تحت پوشش توزیع کرد و مبلغ 300 هزار تومان نیز به حساب خانوارهای تحت پوشش واریز شده است.

سیلاب 627 میلیارد تومان به درختان پسته بشرویه خسارت وارد کرد

علی شفیعی نیز در این جلسه  اظهار داشت: در مجموع حدود 660 میلیارد تومان به بخش‌های مختلف شهرستان بشرویه خسارت بر اثر سیلاب اخیر وارد شده است.

سرپرست فرمانداری بشرویه گفت: از این رقم تنها 627 میلیارد تومان خسارت مربوط به عدم تلقیح و گرده افشانی در درختان پسته بوده و مابقی خسارت‌ها نیز مربوط به قنوات، اراضی جاده‌های بین مزارع، بخش صنعت، بخش راه و بنیاد مسکن بوده است.

وی افزود: 16 واحد مسکونی در شهرستان بشرویه به صورت 100 درصد و 32 واحد مسکونی بین 30 تا 60 درصد خسارت دیدند.

شفیعی تصریح کرد: برای 48 واحد مسکونی تخریبی شده در شهرستان نیز چادر تامین شده و برخی که سرپناه نداشتند نیز در یک مدرسه و یک مرکز بهداشت اسکان یافتند.

وی با بیان اینکه از ابتدای سیلاب 41 مورد چادر امدادی توزیع شد ادامه داد: آواربرداری از منازل تخریب شده از روز گذشته در شهرستان آغاز شده و تاکنون 650 تا 700 مترمکعب آواربرداری شده است.

سرپرست فرمانداری بشرویه خاطرنشان کرد: حجم برداشت آوار از مناطق آسیب دیده 6 هزار و 500 مترمکعب پیش بینی شده و تا هشت روز دیگر این آواربرداری ادامه دارد.

شفیعی اظهار کرد: 40 قنات در بخش کشاورزی دچار آسیب شدند و مرمت چهار قنات که خسارت جدی دیده بودند آغاز شده و با تامین اعتبار مرمت و ترمیم قنوات انجام می‌شود.

وی افزود: در صورتی که آوار برداری انجام و تسهیلات نیز پرداخت شود عملیات اجرایی ساخت و ساز واحدهای مسکونی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon