بهروز افخمی: "سلطانی‌فر" نمی‌توانست سازش‌کار باشد و منزوی شد

بهروز افخمی: "سلطانی‌فر" نمی‌توانست سازش‌کار باشد و منزوی شد

کارگردان سینما و تلویزیون در مراسم تشییع مدیر دوبلاژ سیما و اولین نویسنده سریال «مختارنامه» گفت: "سلطانی‌فر" نمی‌توانست مثل من سازش‌کاری و تعارف را چاشنی کارش کند و عملاً منزوی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم تشییع پیکر محمدابراهیم سلطانی‌فر کارگردان فیلم «تویی که نمی‌شناختمت»، مدیر اسبق دوبلاژ و تأمین برنامه خارجی شبکه یک سیما امروز دوشنبه بیست و سوم اردیبهشت‌ماه با حضور هنرمندان در خانه سینما برگزار شد. احمد میرعلایی، بهروز افخمی، محمدرضا جعفری‌جلوه، کمال تبریزی، منوچهر شاهسواری، علی دهکردی، مهدی فرجی، مهدی جودی از جمله حاضران در این مراسم بودند.

افخمی: ابراهیم مرا مجبور کرد که یک کلیپ درباره جنگ بسازم

بهروز افخمی کارگردان سینما و تلویزیون در این مراسم تصریح کرد: رفیق قدیمی ما به رحمت خدا رفت و من همچنان با کمال پررویی هستم! خدا نکند برسم به جایی که بخواهم برای درگذشت جوان‌تر از خودم صحبت کنم. او با لحن بدون تعارف حرف می‌زد. او نمی‌توانست مثل من سازش‌کاری و تعارف را چاشنی کارش کند و عملاً منزوی شد.

وی با اشاره به اینکه "سلطانی‌فر" برای نوشتن فیلمنامه‌هایی در زمینه تاریخ اسلام از بسیاری نویسندگان مناسب‌تر بود، تأکید کرد: او طلبه‌ای اهل علم، حدیث و سیره ائمه بود و برای نوشتن فیلمنامه‌هایی در زمینه تاریخ اسلام از بسیاری نویسندگان مناسب‌تر بود. سازش‌کار نبودن و پافشاری وی بر اصول و ارتباط برقرار نکردن با زد و بندهایی که این روزها زیاد شده از ویژگی‌های وی بود. ابراهیم این اواخر یک پایش در بیمارستان بود و یک پایش در بیرون و حتی یک پایش هم در بیمارستان جا ماند. او تعریف می‌کرد چگونه سر مسایل انقلاب با همه بحث می‌کرد. او بر مواضع خود پافشاری می‌کرد و ترجیح می‌داد کار نکند تا اینکه بخواهد فضای موجود را تحمل کند.

افخمی با اشاره به راه‌اندازی «گروه ویژه تلویزیون» افزود: رسالت گروه ویژه تلویزیون سیاست داخلی کشور بود و آن زمان مسائل داخلی کشور به سیاست‌ها، مسایل ترورها و… می‌پرداخت و ما هفته‌ای یک برنامه نیم ساعته درباره مسائل داخلی می‌ساختیم. بعد از اینکه من مدیر گروه سریال شدم و ابراهیم مدیر گروه جنگ شد مرا مجبور کرد که یک کلیپ درباره جنگ بسازم که اثر موفقی هم شد. دیشب یاد سرود این کلیپ افتادم که شعرش از حمید سبزواری بود و چون الان زمان سیل و زلزله است به جای جنگ، با تغییراتی با اجازه حمید سبزواری می‌خواهم در تیتراژی استفاده کنم که برای سریالم است.

شجاعی: از بچه‌های مسلمان دفاع می‌کرد و جلوی چپ‌ها می‌ایستاد

سیدمظفر شجاعی از دوستان و‌ همکاران سلطانی‌فر گفت: سلطانی‌فر بسیار خوش صحبت بود و صراحت و صداقت داشت. او‌ زمانی که برای بچه مسلمان‌ها در دانشگاه فضا سخت فعالیت می‌کرد عملاً از بچه‌های مسلمان دفاع می‌کرد و‌ جلوی چپ‌ها در دانشگاه می‌ایستاد. در زمان ساخت فیلم نیز همه کارها را خاضعانه انجام می‌داد و با تواضع حتی دوربین فیلمبرداری را حمل می‌کرد. او‌ معتقد بود که باید کار روی زمین مانده را انجام داد و نباید منتظر ماند تا کسی دیگر کار را انجام بدهد. سلطانی‌فر انس خوبی با قرآن داشت و حتی تفاسیر مختلف را بررسی می‌کرد و این اواخر هم فقط شبکه قرآن را تماشا می‌کرد.

میرعلایی: کارگردان سینما نباید در مترو جوراب بفروشد

سیداحمد میرعلایی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون، گفت: چه شده است که از درد هم خبر نداریم و کارگردانی در مترو باید جوراب بفروشد. چه شده است که ابراهیم باید در منزل چشم انتظار ما می‌بود. وداع ما با سلطانی‌فر دیر شد و من جمله دیگری به جمله «تویی که نمی‌شناختمت» اضافه می‌کنم و می‌گویم ناگهان چه زود دیر می‌شود.

جعفری‌جلوه: ابراهیم از جنس کلیشه‌ها نبود

محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو نیز در سخنانی درباره این مدیر تلویزیونی و کارگردان پیشکسوت بیان کرد: تویی که نمی‌شناختمت نخستین اثر این کارگردان سینما و تلویزیون بود که خودش مهمترین مصداق توصیف این فرد است. او شبیه آدم‌های متداول زندگی و از جنس کلیشه‌ها نبود و به همین دلیل ناشناخته ماند. ثبات و یکرنگی و صداقت از ویژگی‌های وی بود و اینها دلایلی بود که باعث شد علی رغم دانش تخصصی‌اش کمتر تجلی داشته باشد و کمتر اصراری برای دیده شدن داشت.

ساخت فیلم «طیب حاج‌رضایی» آخرین دغدغه سلطانی‌فر بود

بهروز سلطانی‌فر، فرزند ابراهیم سلطانی‌فر در این مراسم ضمن تشکر از حاضران گفت: من از همه دوستانی که حضور دارند تشکر می‌کنم. من دست مادرم را می‌بوسم که در کنار پدرم بود و از احمد میرعلایی نیز که بعد از فوت پدرم در کنارمان بود، تشکر می‌کنم. پدرم دغدغه زیادی داشت و می‌خواست فیلم زندگی طیب حاج‌رضایی را بسازد اما متاسفانه اجل مهلتش نداد. امیدوارم این فیلمنامه توسط دوستان وی به سرانجام برسد.

گفتنی است، بنابر اعلام در مراسم تشییع این هنرمند در طبقه فوقانی مزار هنرمند دیگری در قطعه هنرمندان دفن خواهد شد. مراسم یاد بود این هنرمند چهارشنبه ساعت 17 الی 18:30 در مسجد الغدیر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران