۷۰۰۰ فرصت شغلی در کرمان فاقد متقاضی است
فرماندار کرمان از وجود ۷ هزار فرصت شغلی بدون متقاضی در کرمان خبر داد و گفت: واحدهای تولیدی کوچک کرمان وضعیت اسفباری دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی بابایی صبح امروز در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان کرمان با محوریت رونق تولید با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: سالهاست که نامگذاری سالها از سوی رهبر معظم انقلاب سمت و سوی مباحث اقتصادی و حمایت از کار و تولید داخلی است.
وی نامگذاری سالها را بر محور تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اقتصاد مقاومتی،مدیریت جهادی، تولید و اشتغال، حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید عنوان کرد و افزود: همه این نامگذاریها مانند حلقههای زنجیرهواری به هم متصل بوده با آیندهنگری و متناسب با نیاز کشور انتخاب شدهاند.
فرماندار کرمان به آمار تاسفباری که از واحدهای تولیدی و به طور خاص واحدهای کوچک وجود دارد دارد اشاره کرد و گفت: این آمار وضعیت چندان مناسبی را نشان نمیدهد و نیازمند حمایت و پشتیبانی مجموعه قضایی و شورای عالی بانکها از این مجموعهها هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 7 هزار فرصت شغلی در شرکتهای کاریابی شهرستان کرمان وجود دارد که جوانان خواهان آنها نیستند تصریح کرد: فرهنگ غلط کار از یک سو باعث میشود که جوانان تحصیلکرده حاضر به انجام هر کاری نباشند و بیشتر به دنبال میزی برای کار باشند و از سوی دیگر سختی کار و یا پایین بودن حقالزحمه باعث میشود که برخی مشاغل متقاضی نداشته باشند.
بابایی با اشاره به اینکه افق برنامه ششم براساس جذب بیشتر سرمایه دیده شده است گفت: اگر تعهد، تخصص و دلسوزی با هم جمع شوند وضعیت، بسیار بهتر خواهد شد.
وی افزود: اگر صنعت و معدن اطلاعات کاملی از واحدهای تعطیل شده ، دلایل تعطیلی و امکانات و تجهیزاتی که در حال حاضر در این واحدها بلااستفاده رها شده است را تهیه کند میتوان متناسب با مشکل هر واحد تصمیمگیری لازم انجام شود و یا در صورت موافقت نسبت به واگذاری آن به افراد متقاضی اقدام کرد.
فرماندار کرمان با بیان اینکه شروع کار از نقطه صفر برای سرمایهگذار کاری زمانبر و هزینهبر است عنوان کرد: خرید این واحدهای تعطیل شده میتواند برای مالک قدیم و جدید به صرفه باشد.
وی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا واحدهایی که با بخشی از ظرفیت خود کار میکنند تعطیل نشوند گفت: تعطیلی هر کدام از این واحدها موجب بیکاری تعداد زیادی از کارگران خواهد شد.
احمد مسعودی مدیر جهاد کشاروزی شهرستان کرمان در این جلسه با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری بخش کشاورزی در اقتصاد و اشتغال اظهار داشت: بیش از 5 هزار میلیارد تومان درآمد بخش کشاورزی در شهرستان کرمان است.
وی با اشاره به وجود 135 واحد صنایع تبدیلی گفت: از این تعداد 94 واحد به صورت فعال و مابقی به صورت نیمهتعطیل یا تعطیل هستند.
مدیر جهاد کشاروزی شهرستان کرمان با بیان اینکه در بخش دام و طیور 203 واحد صنعتی در شهرستان کرمان وجود دارد افزود: مهمترین مشکل این بخش وجود مرغداریهای غیرمجاز است.
انتهای پیام/ش