۵۵ پروژه گردشگری با اعتبار ۲۷۰۰ میلیارد تومان در گلستان اجرا می‌شود


55 پروژه گردشگری با اعتبار 2700 میلیارد تومان در گلستان اجرا می‌شود

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: در حال حاضر در استان ‌۵۵ طرح گردشگری با اعتبار ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه بوم‌گردی در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، مجید رحمانی ظهر امروز در جلسه بررسی موانع سرمایه‌ گذاری در حوزه گردشگری شهرستان گنبدکاووس اظهارداشت: گنبدکاووس ظرفیت‌های بسیار خوبی در اجرای پروژه‌های گردشگری دارد. متاسفانه امکانات و زیرساخت‌های لازم در این حوزه بسیار کم است. تلاش می‌کنیم تا زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در این حوزه را ارتقاء دهیم.

وی افزود: در این شهرستان 26 پروژه گردشگری بلاتکلیف است که از این تعداد 7 پروژه دارای پیشرفت فیزیکی 10 تا 90 درصد دارد. با وجود تامین منابع مالی به علت عدم پاسخگوی برخی ادارات به استعلامات مورد نظر این پروژه راکد مانده است.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گلستان بیان داشت: با برآورد مالی در نیمه نخست سال 97 این 7 پروژه شهرستان بدون احتساب زمین و مجوزهای لازم 130 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد. تاکنون 43 میلیارد و 100 میلیون تومان آن در غالب تسهیلات بانکی تامین منابع شده است.

وی ادامه داد: این 7 پروژه در مجموع 64 هزار و 622 مترمربع زیربنا دارد. اشتغال این پروژه‌ها 350 نفر و تعداد 120 اتاق و 300 تخت با تکمیل این پروژه‌ها به تاسیسات گردشگری استان افزوده می‌شود.

رحمانی، سرزمین موج‌های آبی و احداث هتل دوستاره را جزء 7 پروژه گنبدکاووس نام برد و گفت: مشکلات مالکیتی و اسناد این شرکت مرتفع شده و مدیریت آن نیز تغییر کرده است. در حال حاضر قرار است این شرکت برای تکمیل پروژه خود 13 میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی دریافت کند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 55 طرح بوم‌گردی با سرمایه‌گذاری 2 هزار و 700 میلیارد تومان در گلستان در حال اجرا است. 60 درصد این پروژه‌های گردشگری در گرگان قرار دارند. از این تعداد 7 پروژه حدود 10 درصد در گنبدکاووس است.

مریم آق‌آتابای رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: متاسفانه به علت بلاتکلیفی و تاخیر بسیار زیاد در پاسخگویی به استعلامات پروژه‌های گردشگری شهرستان، در سال 97 هیچ پروژه گردشگری در این شهرستان مورد بهره‌برداری قرار نگرفت.

وی افزود: 26 پروژه بوم‌گردی در حوزه گردشگری به علت عدم پاسخ استعلامات بلاتکلیف مانده که اشتغالزایی خوبی دارد.

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گنبدکاووس بیان داشت: در شهرهای استان پروژه‌های بوم‌گردی فراوانی در یکی دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده است. ضوابط و قوانین اداره اماکن و بهداشت باید در همه شهرهای استان یکنواخت باشد.

وی افزود: در کلاله 24 پروژه گردشگری بوم‌گردی، گالیکش 19 پروژه، مراوه‌تپه 6 پروژه و در آزادشهر 18 پروژه در این حوزه به بهره‌برداری رسیده است. در گنبدکاووس به علت تاخیر به پاسخ استعلامات تنها یک پروژه مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

آق آتابای گفت: امروز نشستی با مدیران دستگاه‌های مرتبط،معاونین اداره کل میراث فرهنگی و معاونان فرمانداری ویژه برای تسهیل در روند اجرای این پروژه‌ها برگزار شد. مدیران دستگاه‌های اجرایی قول مساعد در راستای اجرای پروژه‌های گردشگری برای ایجاد اشتغال جوانان دادند.

فرهاد شیبک معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه گنبدکاووس اظهارداشت: گردشگری و کشاورزی 2 ظرفیت بالقوه در استان و شهرستان است که باید از آن نهایت استفاده را ببریم. گردشگری در راستای شکوفایی و رونق اقتصادی منطقه تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: نامگذاری امسال به رونق تولید توسط مقام معظم رهبری یک راهبرد است. مسئولان و مردم باید با برنامه‌ریزی منسجم از همه ظرفیت‌ها برای به ظهور رساندن منویات مقام معظم رهبری استفاده کنند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon