تلاش ذوبآهن اصفهان برای رکوردشکنی در تولید چدن؛ به دنبال کاهش وابستگی ارزی به دولت هستیم
مدیرعامل کارخانه ذوبآهن گفت: کارخانه ذوبآهن در تلاش است در سال ۱۳۹۸ با پایداری در تهیه مواد اولیه رکورد تولید چدن خود را به ۳ میلیون و ۵۰ هزار تن افزایش دهد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنجان، منصور یزدی زاده بعد از ظهر امروز در نشست صمیمی با مردم شهرستان لنجان در مصلی حضرت ولی عصر (عج) زرینشهر با اشاره به نگاه کارخانه ذوبآهن به حوزه تولید و اشتغال اظهار داشت: ایران اسلامی ظرفیت بالایی را در حوزه جوانان به خود اختصاص داده است، آنان نیازمند شغل هستند و ما در کارخانه ذوبآهن امروز پذیرای 14 هزار نفر از کارکنان هستیم که 5 هزار و 800 نفر از آنها ساکنین منطقه هستند، باید توجه داشت کارخانههای مشابه با حدود 4 هزار نفر مشغول به فعالیت هستند اما تلاش شده کارخانه ذوبآهن میزبان خوبی برای کارکنان خود باشد.
وی با بیان اینکه افزایش توان اقتصادی جمعیت کارگری کارخانه ذوبآهن مستلزم افزایش تولید در این کارخانه است، افزود: ظرفیت تولید کارخانه ذوبآهن حدود 4 میلیون تن تولید چدن بوده اما در سال گذشته رکورد تولید این مجموعه بالغ بر 2 میلیون و 410 هزار تن بوده که حدود 60 درصد ظرفیت تولید این مجموعه است، در تلاش هستیم این عدد را در سال جاری افزایش داده و رکورد جدیدی را به ثبت برسانیم.
مدیرعامل کارخانه ذوبآهن گفت: کارخانه ذوبآهن در تلاش است در سال 1398 با پایداری در تهیه مواد اولیه رکورد تولید چدن خود را به 3 میلیون و 50 هزار تن افزایش دهد و منافع اقتصادی حاصل از این تولید را به جیب کارکنان خود بازگرداند.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر افتخارات بزرگی توسط کارکنان کارخانه ذوبآهن به دست آمده است، تصریح کرد: در سال گذشته تولید ریل ملی و تولید تیرآهن H300 که تولید ملی بوده و یکی از تیرآهنهایی است که افزایش ضریب ایمنی در صنعت ساختمان را رقم خواهد زد بهواسطه تکیهبر توان داخلی رقم خورد.
یزدی زاده عنوان کرد: کارخانه ذوبآهن در سال 1398 در روند افتخارآفرینیهای خود توانست تندیس طلایی حمایت از مصرفکننده را نیز به خود اختصاص دهد و این نشان از نگاه ویژه شرکت سهامی ذوبآهن به تولید و حمایت مصرفکننده است.
وی گفت: باوجود فشارهای اقتصادی و تحریمهای ظالمانه علیه کشور کارخانه ذوبآهن توانسته است باوجود مشکل تراشیهای استکبار برای توقف صادرات محصولات این کارخانه موفقیتهایی را به دست آورده است، چراکه فعالیت این کارخانه تأثیر بسزایی در چرخش چرخهای صنعت فولاد دارد موفق به حفظ روند صادراتی خود شدهایم.
مدیرعامل کارخانه ذوبآهن با بیان اینکه کارخانه ذوبآهن در تلاش است با ارتقاء صادرات محصولات خود وابستگی ارزی این مجموعه به دولت را به صفر برساند، خاطرنشان کرد: با مشکلاتی که امروز دولت در تأمین ارز دارد شرکت سهامی ذوبآهن تلاش کرده وابستگی خود را به دولت کاهش دهد و این مهم نیز در نوع خود بینظیر بوده است.
وی با بیان اینکه کارخانه ذوبآهن اصفهان به عنوان نخستین فولادساز ایرانی و یکی از معدود فولادسازان منطقه، موفق به دریافت گواهینامه شرکت انگلیسی معتبر UK CARES برای مطابقت محصول میلگردهای BS 4449:2005 Grade B500B و نیز گواهی سیستمهای مدیریت کیفیت ایزو 9001 ورژن 2008 در حوزه تولید شمش و میلگرد شده است، اظهار داشت: کارخانه ذوبآهن تلاش کرده محصولات خود را براساس استانداردهای جهانی تولید کند و امروز موفق شدهایم با در دست داشتن گواهینامه UK CARES که مورد توجه کشورهای اروپایی است محصولات خود را علاوه بر کشورهای منطقه به کشورهای اروپایی نیز صادر کنیم.
یزدی زاده افزود: از دیگر پروژههای تأثیرگذار اقتصادی کارخانه ذوبآهن پروژه PCI بوده که در مراحل نهایی قرار دارد و کمک فراوانی به کاهش وابستگی به کک وارداتی دارد، چراکه کک متالورژی به عنوان ماده اصلی تولیدکننده انرژی و عامل احیا کننده، سهم عمدهای را در قیمت تمامشده محصول کارخانههای تولید فولاد که از فنآوری کوره بلند کنورتور استفاده میکنند، به خود اختصاص داده است و کاهش آلایندگی را نیز به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: طی سالهای اخیر تلاشهای گستردهای برای کاهش مصرف کک در کوره بلند و جایگزینی آن با سوختهای کمکی انجام شده و با اجرای پروژه PCI این مهم نیز در کارخانه ذوبآهن به منصه ظهور خواهد رسید.
مدیرعامل کارخانه ذوبآهن با بیان اینکه در سال گذشته با انجام اصلاحات مختلف 25 درصد کاهش مصرف آب در این کارخانه رقم خورد، عنوان کرد: تعمیرات اساسی نیز بر روی کوره پیش گرم نورد 300 انجام گرفته که علاوه بر صرفه اقتصادی در حوزه زیست محیطی نیز ثمراتی را به همراه خواهد داشت، از سوی دیگر بر روی ایستگاه 7 ریختهگری نیز به دست کارشناسان و کارکنان توانمند ذوبآهن اصلاح اساسی انجام گرفته که علاوه بر کاهش مصرف آب، کیفیت تولیدات را برای صادرات افزایش داده است.
انتهای پیام/ش