۳۷ درصد خطوط تلفن استان کرمانشاه به دلیل بدهی قطع است
مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با اشاره به بدهی هشت میلیارد تومانی مشترکان تلفن ثابت به مخابرات گفت: ۳۷ درصد خطوط تلفن ثابت در استان کرمانشاه به علت بدهی قطع است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مسیب قبادیان در نشست خبری که ظهر امروز در شرکت مخابرات استان برگزار شد، با اشاره به اینکه 37 درصد خطوط استان به دلیل بدهی قطع است اظهار داشت: 534 هزار مشترک فعال تلفن ثابت در استان کرمانشاه وجود دارد که هشت میلیارد تومان به مخابرات بدهی دارند.
وی با بیان اینکه امسال افزایش تعرفه اعمال نمیشود عنوان کرد: باوجود اینکه هزینههای شرکت همچون حقوق و دستمزد افزایش یافته و این شرکت در بخش تلفن ثابت در حال زیان است اما برنامهای برای افزایش تعرفه طی امسال وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کرمانشاه افزود: هزینه تمام شده برای شرکت دو برابر هزینه دریافت شده از مردم است و با این وضعیت توسعه زیرساختهای ارتباطی با مشکل مواجه میشود.
قبادیان با بیان اینکه شعار امسال مخابرات کاهش استانداردسازی بین کشورها است عنوان کرد: در سال گذشته 100 میلیارد تومان برای توسعه زیرساختهای ارتباطی و توسعه تکنولوژی نسل سوم و چهارم در استان هزینه شد و اکنون تمام شهرهای استان تکنولوژی نسل سوم و چهارم را پوشش میدهند.
عدم استقبال 100 روستا از شبکههای بیسیم
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 300 روستا مجهز به تکنولوژی نسل سوم شدند افزود: بیش از 2450 روستای دارای ارتباط در استان وجود دارد و 100 روستا نیز فاقد اعتبار هستند زیرا در این روستاها زیرساخت شبکه بیسیم وجود دارد اما به دلیل عدم پوشش اینترنت توسط شبکه بیسیم از آن استقبال نشده است.
مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن در استان 27، در شهرها 30 و در کشور 34 است گفت: فاصله این ضریب نفوذ با میانگین کشوری به وضعیت استانها و ترکیب جمعیت شهری و روستایی بستگی دارد.
قبادیان با اشاره به اجرای 300 کیلومتر شبکه فیبر نوری به منظور توسعه زیرساختهای شهری و بینشهری اظهار کرد: 18 هزار ظرفیت واگذاری فیبر خانگی در شهر کرمانشاه وجود دارد که به دلیل هزینههای بالای آن تاکنون در چند منطقه برخوردار اجرا شده است و در صورت تقاضا در سایر محلهها نیز انجام میشود.
وی با بیان اینکه شاخص IDI استان با هفت پله رشد از رتبه 27 اکنون به 19 رسیده است گفت: استان کرمانشاه در زمینه تولید نرمافزار در رده میانی کشور قرار دارد و جزو 10 استان برتر در زمینه تولید اپلیکیشن تلفن همراه است.
قبادیان با اشاره به اینکه تعرفه استفاده از اینترنت داخلی یک چهارم تعرفه بینالمللی است بیان کرد: به منظور سیاستهای مخابرات طرحی در کشور تعریف شد که تعرفه استفاده از محتوای داخلی کاهش یابد و در این راستا نرخ بستههای داخلی و خارجی تفکیک شده است و این موضوع سبب افزایش چهار برابری ترافیک داخلی و ترغیب تولیدکنندگان محتوای داخلی شد.
قبادیان با بیان اینکه در دو سال گذشته 22 هزار نفر روز در طرحهای مخابرات استان مشغول به کار شدند بیان کرد: 600 هزار شرکت در سطح کشور با استفاده از اپلیکیشنهای تلفن همراه اشتغالزایی کردهاند و این موضوع اهمیت ict را نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به شعار سال با عنوان رونق تولید استفاده از تجهیزات داخلی برای مخابرات در اولویت قرار دارد گفت: ارتقای کیفیت خدمات و حذف قبض کاغذی از دیگر اولویتهای مخابرات در سطح کشور است.
قبادیان با بیان اینکه اکنون از 343 هزار مشترک تلفن همراه تنها 1800 مورد درخواست دریافت قبض کاغذی دارند بیان کرد: در استان کرمانشاه 540 هزار مشترک تلفن ثابت وجود دارد که سالانه سه تا چهار میلیون قبض برای آنها صادر میشود که هزینه بسیاری را تحمیل میکند.
مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه از حذف قبوض کاغذی از خرداد ماه امسال خبرداد و گفت: به منظور کاهش هزینهها از خرداد ماه این قبوض حذف و در صورت درخواست مشترکان برای دریافت قبض به صورت موردی صادر میشود.
تجهیزات مخابرات کرمانشاه استاندارد لازم را دارند
وی با اشاره به اینکه براساس گزارش وزارت بهداشت و سازمان انرژی اتمی تجهیزات مخابراتی در داخل کشور کمتر از 0.1 حد مجاز اشعه دارد افزود: یک مرجع جهانی تجهیزات مخابرات را استانداردسازی میکند و در داخل کشور نیز دو مرجع سازمان انرژی اتمی و وزارت بهداشت وجود دارد.
قبادیان با بیان اینکه برخی اظهارنظرها درباره سرطانزا بودن دکلهای مخابراتی غیرکارشناسی است افزود: میزان استاندارد برای فاصله با دکلهای مخابراتی پنج متر است که در استان کرمانشاه کمترین فاصله 24 متر است و تجهیزات مخابرات استان استاندارد لازم را دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نصب 80 سایت همراه اول به منظور توسعه زیرساختهای موبایل در استان مصوب شد عنوان کرد: از این تعداد 6 مورد نصب، عملیات عمرانی 24 مورد انجام شده و 42 مورد نیز در مرحله عقد قرارداد است که به طورعمده در روستاها با جادهها نصب میشوند.
مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با بیان اینکه 27 مورد از این دکلها مربوط به شهر کرمانشاه است بیان کرد: از این تعداد 12 مورد جانمایی شده و برای جانمایی مابقی مردم به دلیل باورهای اشتباه ممانعت میکنند.
انتهای پیام / ز