ظرفیت اکولوژی منطقه گردشگری تالاب میقان اراک باید بررسی شود
معاون عمرانی استاندار مرکزی با بیان اینکه ظرفیت اکولوژی منطقه گردشگری تالاب میقان باید مورد بررسی قرار گیرد گفت: هزینه انجام طرح مطالعاتی تالاب میقان برعهده شرکت املاح معدنی است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیهوکیلی ظهر امروز در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی که در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد با اشاره به وضعیت منطقه گردشگری تالاب میقان اراک اظهار داشت: تالاب میقان اراک باید ساماندهی شود و ظرفیت اکولوژی منطقه گردشگری تالاب میقان باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: تمام مطالعات نمونه مناطق حفاظتشده و شکار ممنوع برعهده محیط زیست است به همین سبب این کار را باید محیط زیست انجام دهد و بحث گردشگری این منطقه باید مورد بررسی قرار گیرد.
معاون عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به ضرورت انعقاد قرارداد در رابطه با تالاب میقان توسط محیط زیست ادامه داد: این که در کدام منطقه گردشگری تالاب میقان میتوان سرمایهگذاری کرد و اینکه دفع پساب، پسماند، نوع گردشگری و سایر موارد به چه شکل باشد برعهده محیط زیست است که باید پیگیریهای لازم را انجام دهد.
زندیهوکیلی بیان کرد: محیط زیست باید هر چه زودتر تا 10 روز آینده قرارداد ببندد که بعد از سه ماه، با حضور سرمایهگذاران، این منطقه گردشگری مورد بررسی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: کارفرمایی این مجموعه برعهده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان است و هزینه انجام طرح مطالعاتی تالاب میقان برعهده شرکت املاح معدنی است.
27 طرح مهم گردشگری در استان مرکزی به تصویب رسید
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با اشاره به بررسی طرحهای گردشگری در استان مرکزی بیان کرد: 37 طرح گردشگری در استان مرکزی مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 27 طرح مصوب و با 4 طرح هم مخالفت شد.
زندیهوکیلی ادامه داد: از جمله پروژههای گردشگری در استان احداث مجتمع گردشگری در شهرستان دلیجان توسط موسسه خیرمهر گستران ماندگار جاسبی با حجم سرمایهگذاری 89 میلیارد ریال و با اشتغال 14 نفر است.
وی با اشاره به طرح گردشگری سفرهخانه سنتی در شهرستان دلیجان بیان کرد: این طرح با سرمایهگذاری 6 میلیارد ریال و اشتغال 5 نفر با مساحت زمین، 2 هزار متر مربع به تصویب رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: با طرح مجتمع گردشگری با متقاضی شهرداری دلیجان در این شهرستان با حجم سرمایهگذاری 100 میلیارد ریال و اشتغال 50 نفر موافقت شد.
زندیهوکیلی تصریح کرد: با طرح گردشگری اقامتگاه بومگردی با حجم سرمایهگذاری 59 میلیارد ریال، اشتغال 31 نفر و طرح مجتمع گردشگری با سرمایهگذاری 53 میلیارد ریال و اشتغال 24 نفر با مساحت زمین 2 هزار و 500 متر مربع و طرح مهمانپذیر با حجم سرمایهگذاری 21 میلیارد ریال و اشتغال 6 نفر در شهرستان محلات موافقت شد.
وی افزود: طرح اقامتگاه بومگردی با حجم سرمایهگذاری 5 میلیارد ریال و اشتغال 4 نفر و مجتمع گردشگری با سرمایهگذاری 30 میلیارد ریال و اشتغال 15 نفر در شهرستان خمین به تصویب رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی بیان کرد: از جمله طرحهای گردشگری در شهرستان خمین سفرهخانه سنتی با حجم سرمایهگذاری 14 میلیارد ریال و اشتغال 15 نفر است که این طرح هم به تصویب رسید.
زندیهوکیلی عنوان کرد: با طرح اقامتگاه بومگردی در شهرستان شازند روستای حکعلیا با حجم سرمایهگذاری 18 میلیارد ریال و اشتغال 5 نفر و طرح محوطهسازی با حجم سرمایهگذاری 3 میلیارد ریال و اشتغال یک نفر با محوطهسازی 3 هزار متر مربع در این شهرستان موافقت شد.
وی با اشاره به تصویب طرحهای گردشگری در شهرستان خنداب بیان کرد: یکی از این طرحها مجتمع گردشگری با اشتغال 21 نفر و حجم سرمایهگذاری 55 میلیارد ریال و طرحی دیگر با سرمایهگذاری 20 میلیارد ریال و اشتغال 30 نفر است.
سفرهخانه سنتی و مجتمع گردشگری در حسین آباد بغدادی اراک ایجاد میشود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی افزود: با طرح سفرهخانه سنتی در روستای حسینآباد بغدادی اراک با حجم سرمایهگذاری 8 میلیارد ریال و اشتغال 5 نفر و مجتمع گردشگری در این روستا با اشتغال 26 نفر و سرمایهگذاری 37 میلیارد ریال موافقت شد.
زندیهوکیلی خاطر نشان کرد: طرح سفرهخانه سنتی با اشتغال 36 میلیارد ریال و اشتغال 15 نفر در جاده اراک قم هم موافقت شد.
انتهای پیام/ ع